Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

Posted

Aż nie wiem, co powiedzieć...

Jak ciocia [B]brązowa[/B] mówi, że może wydarzyć się coś ważnego dla Wigora, to ma chyba przeczucie (ciocia rzecz jasna, nie Wigor :cool3: choć on, jak taki inteligentny, to pewnie też już coś tam wie...)
Oby tak było...

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :))
Mam nadzieję, że wszelkie obawy dotyczące przyszłości Wigora zostaną rozwiane :)) Zapraszamy go do ... hm ... miłej ferajny ... psiej i kociej ... trochę zwariowanej.... miłej .... ciepłej i rodzinnej.
Znajdzie tu swój dom na zawsze :)) Hm .... samochód jutro zostanie sprawdzony ... przygotowany ... a za dwa dni w drogę ...niedzielny dzień odmiany dla Wigora :))

Pozdrawiamy
Ela i Krystian

Posted

ElaKrystian jak rozumiem Wigorek jedzie do Was, tak? CUDOWNIE :multi::multi::multi::multi::multi:, że w końcu ma domek :laola:
Oczywiście fotki i relacje OBOWIĄZKOWE!!! Całuję i ściskam nową Rodzinę Wigorka. Jesteście WIELCY!!!

Posted

Witaj elakrystian!
No coz ja moge powiedziec? Marzylam o domu dla tego psa odkad pojawil sie w schronisku. Zaden inny pies schroniskowy nie byl tak długo "moj".
Czekam na niedziele.

Posted

Elakrystian, witajcie na dogo!!!!!!!!!!!!
Nawet nie wiem, co napisać?! HURRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Dwa lata czekał na dogo, wisiał i wisiał, aż tu taka wielka chwila :multi::multi::multi: Nie będzie w tym roku na dogo Wigora w postaci świątecznej bomki, nie!!! Gabi, gdzie Ty jesteś? Zobacz, co tu się wyprawia! :lol:

Wigorkowie, życzymy udanej wyprawy, szczęśliwego powrotu, a potem dłuuugiej relacji i fotorelacji z wigorowego życia. Jej!!!!!!!!!
Świat jest piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiola, Ty twarda jesteś, nie?!

Posted

Witam
Pozdrowienia dla Wszystkich no i oczywiście dla Wigora :) Dom z ogrodem pod Wrocławiem już czeka :)
Moja żona już wszystko zaplanowała :) :) a to oznacza, że wszystko będzie dobrze !!
Obiecujemy, że zdjęcia Wigora i całej naszej ferajny będą przesyłane :) Ha ! Sam już nie mogę się doczekać :)

Pozdrowienia
Ela i Krystian

Posted

Hihihihi, Wy nawet nie wiecie, na co sie porywacie! Spokoju Wam nie damy. To adopcja roku, zdecydowanie :multi:
Gdy Brazowa opisała mi przyszły dom Wigora, to przyszła mi do głowy tylko jedna myśl - SPEŁNIENIE MARZEŃ WOLONTARIUSZKI WIOLI!!!! O nas już nie wspomnę - cieszę się podwójnie, bo naszej szefowej spadnie z serca wieloletni kamień ;)

Wiolu, szepnęłaś mu już coś do uszka?

Posted

Kurcze, jak ja się cieszę!!!!!!!!!! Wreszcie!!!!!! A kiedy jedzie? I jak? A w sumie czy to ważne... Ważne, że jedzie (swoją drogą musicie być niesamowitymi ludzmi, skoro przekonaliście brązową, żeby wysłała Wigora w Polskę :) )

Posted

to wspaniala wiadomosc!!!!Wigor w koncu w cieplym domku ,,,zasluzyl na to !!!!
a wy drodzy panstwo bedziecie miec na prawde wspanialego psa!!!!!dobrego ,lagodnego ,pogodnego ,,wesolego i ulozonego w kazdym prawie calu przez wiole!!!!!!pozdrawiam i czekamy do niedzieli

Posted

Szuwarku! SA NIESAMOWITYMI LUDZMI.Czekalam na telefon od elakrystian 9 lat:)
Problemy beda-nie ma co sie oszukiwac.Na pewno przy jedzeniu trzeba Wigora oddzielac,bo bedzie pilnowal misek-chociaz przy suczkach,do tego wiekszych-moze odpuscic. Moze tarzac sie w poscieli-on to uwielbia. Czasem,zeby mu zrobic frajde,wpuszczam go do magazynu z starymi kocami i ubraniami,ktore podsciela sie psom.
Przez pierwszy tydzien trzeba go mocno pilnowac-Wigor zna tylko schronisko i moze stwierdzic,ze idzie szukac schroniska.Tak ,jak bylo z Czarna-Darma,pamietacie?
No i moze dostac głupawki,ale to trzeba przeczekac i spowolnic głupawke na jedzonko.
Przed adopcja i tak pojdziemy na spacer,pokaze na jakie gesty Wigor reaguje i jakie mamy spacerowe zasady:)
Bylam z nim wczoraj na spacerze,powiedzialam mu :)

Posted

[I] Moze tarzac sie w poscieli-on to uwielbia. Czasem,zeby mu zrobic frajde,wpuszczam go do magazynu z starymi kocami i ubraniami,ktore podsciela sie psom.[/I]

Jej! Będzie się tarzał we własnej pościeli :evil_lol: No który pies nie skorzystałby z takiej okazji?!

[I]No i moze dostac głupawki,ale to trzeba przeczekac i spowolnic głupawke na jedzonko.[/I]

Jak na stół wskoczy, to stół to z pewnością wytrzyma :diabloti:

[I]Bylam z nim wczoraj na spacerze,powiedzialam mu :)[/I]

I jestem ugotowana... ech...

Cały czas się zastanawiam, czy on nie bedzie szukał punktu obserwacyjnego na wysokości. Bo przez tyle lat to przywykł chyba, co?
A foteczkę mutną dałaś :-( jeszcze trzy chłopaki zostały... Bajuś słoneczko i Bax jak zawsze sam... Może Gołębiowo wskoczy na Wigorowe miejsce na dogo?

Posted

Gdyby któryś miał wskoczyć na miejsce Wigora na dogo, to może i na jego miejsce w ogłoszeniach?...

Ale skórę na niedźwiedziu dzielimy :evil_lol:

[B]elakrystian[/B]?...
Teraz to już musicie zabrać Wigora, bo już wszystko ustalone i majątek, który Wigor zostawi po sobie - podzielony :evil_lol:

Posted

Witamy :)
Oj gorąco zrobiło się na forum :) Czy musimy zabrać Wigora ... nie ! My bardzo chcemy go zabrać i już go nikomu nie oddamy - bo on jest już nasz !! :) :) Czekamy .... czekamy z utęsknieniem :))
Pozdrowienia dla Wszystkich !!

Ela i Krystian

Posted

Witajcie :)
a ja chyba nie bede mogla wykapac Wigora przed podroza,bardzo mi przykro,po prostu nie ma gdzie,chyba,ze jakos uda mi sie w umywalce.:oops:
Wszyscy u ktorych mozna wykapac pieska,mieszkaja poza Sopotem.
Wiec troche bedzie smierdzial,poza tym-w wannie nie ma z nim problemow z kapiela,spokojnie stoi i chyba nawet to lubi.

Posted

Witamy :) :)
Właśnie jedziemy na zakupy dla Wigora :) Moja żona jest tak podekscytowana, że pewnie już dzisiaj wsiadłaby do samochodu i pojechała po Wigora. Ale do niedzieli już niedaleko :)
Pozdrawiamy Wszystkich :))

Ela i Krystian

Posted

Cioteczka Yona :loveu::loveu::loveu:, to ona te domki czaruje!!!! To już drugi, pierwszy był dla Atosa, który "nie lubił dzieci" i dlatego oddano go po 6 latach do schronu :angryy: Teraz bryka z młodą pancią aż miło!

Wigor ma dom z Allegro :lol:, tam ustrzelił swoich ludzi. Dłuuuuugo na nich czekał, ale są :B-fly: :sweetCyb: :B-fly:

"Zakupy dla Wigora" - ale fantastycznie to brzmi!

Elakrystian, o której wyruszacie w trasę? Rany, to kawał drogi :razz:

Posted

Witamy :)
Wszystko gotowe :) :) Zakupy dla Wigora udane !! Wyjazd z Wrocławia o piątej rano.
Żona kupiła nawet zabaweczkę dla Wigora na podróż :) :). Przygotowane wygodne legowisko z poduszeczką ( śmiałem się z niej :) ). Legowisko jest duże na wszelki wypadek gdyby jeden z kotów postanowił spać z nim :)
Jeżeli Wigor będzie czuł potrzebę znalezienia sobie w domu jakiegoś punktu obserwacyjnego .... to jest ich wiele .... :)
Żona podekscytowana ..... samochód gotowy do drogi .... a ja idę przespać się przed podróżą :)

Trzymajcie za nas kciuki .... za Wigora i jego opiekunkę aby ta zmiana wyszła im obojgu na dobre ... i za wszystkie pozostałe zwierzaki :) :) :)

Pozdrowienia
Ela i Krystian