Yona Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Aż nie wiem, co powiedzieć... Jak ciocia [B]brązowa[/B] mówi, że może wydarzyć się coś ważnego dla Wigora, to ma chyba przeczucie (ciocia rzecz jasna, nie Wigor :cool3: choć on, jak taki inteligentny, to pewnie też już coś tam wie...) Oby tak było... Quote
elakrystian Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witam :)) Mam nadzieję, że wszelkie obawy dotyczące przyszłości Wigora zostaną rozwiane :)) Zapraszamy go do ... hm ... miłej ferajny ... psiej i kociej ... trochę zwariowanej.... miłej .... ciepłej i rodzinnej. Znajdzie tu swój dom na zawsze :)) Hm .... samochód jutro zostanie sprawdzony ... przygotowany ... a za dwa dni w drogę ...niedzielny dzień odmiany dla Wigora :)) Pozdrawiamy Ela i Krystian Quote
olenka_f Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wigorek doczekał sie ludzi którzy go pokochali?:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo cuuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gugusia7 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ElaKrystian jak rozumiem Wigorek jedzie do Was, tak? CUDOWNIE :multi::multi::multi::multi::multi:, że w końcu ma domek :laola: Oczywiście fotki i relacje OBOWIĄZKOWE!!! Całuję i ściskam nową Rodzinę Wigorka. Jesteście WIELCY!!! Quote
brazowa1 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Witaj elakrystian! No coz ja moge powiedziec? Marzylam o domu dla tego psa odkad pojawil sie w schronisku. Zaden inny pies schroniskowy nie byl tak długo "moj". Czekam na niedziele. Quote
akucha Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Elakrystian, witajcie na dogo!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiem, co napisać?! HURRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Dwa lata czekał na dogo, wisiał i wisiał, aż tu taka wielka chwila :multi::multi::multi: Nie będzie w tym roku na dogo Wigora w postaci świątecznej bomki, nie!!! Gabi, gdzie Ty jesteś? Zobacz, co tu się wyprawia! :lol: Wigorkowie, życzymy udanej wyprawy, szczęśliwego powrotu, a potem dłuuugiej relacji i fotorelacji z wigorowego życia. Jej!!!!!!!!! Świat jest piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiola, Ty twarda jesteś, nie?! Quote
elakrystian Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witam Pozdrowienia dla Wszystkich no i oczywiście dla Wigora :) Dom z ogrodem pod Wrocławiem już czeka :) Moja żona już wszystko zaplanowała :) :) a to oznacza, że wszystko będzie dobrze !! Obiecujemy, że zdjęcia Wigora i całej naszej ferajny będą przesyłane :) Ha ! Sam już nie mogę się doczekać :) Pozdrowienia Ela i Krystian Quote
akucha Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Hihihihi, Wy nawet nie wiecie, na co sie porywacie! Spokoju Wam nie damy. To adopcja roku, zdecydowanie :multi: Gdy Brazowa opisała mi przyszły dom Wigora, to przyszła mi do głowy tylko jedna myśl - SPEŁNIENIE MARZEŃ WOLONTARIUSZKI WIOLI!!!! O nas już nie wspomnę - cieszę się podwójnie, bo naszej szefowej spadnie z serca wieloletni kamień ;) Wiolu, szepnęłaś mu już coś do uszka? Quote
dariaopole Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ło jezusku skaczę do sufitu i nie wierzę własnym oczom :crazyeye: :multi::multi::multi::multi: trzymam kciuki za Wigorka i nową rodzinę.......ehhh no nadal w to nie wierzę:evil_lol: Quote
szuwar Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Kurcze, jak ja się cieszę!!!!!!!!!! Wreszcie!!!!!! A kiedy jedzie? I jak? A w sumie czy to ważne... Ważne, że jedzie (swoją drogą musicie być niesamowitymi ludzmi, skoro przekonaliście brązową, żeby wysłała Wigora w Polskę :) ) Quote
wiewiora1 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 to wspaniala wiadomosc!!!!Wigor w koncu w cieplym domku ,,,zasluzyl na to !!!! a wy drodzy panstwo bedziecie miec na prawde wspanialego psa!!!!!dobrego ,lagodnego ,pogodnego ,,wesolego i ulozonego w kazdym prawie calu przez wiole!!!!!!pozdrawiam i czekamy do niedzieli Quote
brazowa1 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Szuwarku! SA NIESAMOWITYMI LUDZMI.Czekalam na telefon od elakrystian 9 lat:) Problemy beda-nie ma co sie oszukiwac.Na pewno przy jedzeniu trzeba Wigora oddzielac,bo bedzie pilnowal misek-chociaz przy suczkach,do tego wiekszych-moze odpuscic. Moze tarzac sie w poscieli-on to uwielbia. Czasem,zeby mu zrobic frajde,wpuszczam go do magazynu z starymi kocami i ubraniami,ktore podsciela sie psom. Przez pierwszy tydzien trzeba go mocno pilnowac-Wigor zna tylko schronisko i moze stwierdzic,ze idzie szukac schroniska.Tak ,jak bylo z Czarna-Darma,pamietacie? No i moze dostac głupawki,ale to trzeba przeczekac i spowolnic głupawke na jedzonko. Przed adopcja i tak pojdziemy na spacer,pokaze na jakie gesty Wigor reaguje i jakie mamy spacerowe zasady:) Bylam z nim wczoraj na spacerze,powiedzialam mu :) Quote
Celina12 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Jejku ale wieści...cudnie..będzie bliżej mnie...:multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Gołebiewo,Bajek,Wigor.W głebi Bax. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/46/b7a1979a70ed4b3d.jpg[/IMG][/URL] Quote
akucha Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [I] Moze tarzac sie w poscieli-on to uwielbia. Czasem,zeby mu zrobic frajde,wpuszczam go do magazynu z starymi kocami i ubraniami,ktore podsciela sie psom.[/I] Jej! Będzie się tarzał we własnej pościeli :evil_lol: No który pies nie skorzystałby z takiej okazji?! [I]No i moze dostac głupawki,ale to trzeba przeczekac i spowolnic głupawke na jedzonko.[/I] Jak na stół wskoczy, to stół to z pewnością wytrzyma :diabloti: [I]Bylam z nim wczoraj na spacerze,powiedzialam mu :)[/I] I jestem ugotowana... ech... Cały czas się zastanawiam, czy on nie bedzie szukał punktu obserwacyjnego na wysokości. Bo przez tyle lat to przywykł chyba, co? A foteczkę mutną dałaś :-( jeszcze trzy chłopaki zostały... Bajuś słoneczko i Bax jak zawsze sam... Może Gołębiowo wskoczy na Wigorowe miejsce na dogo? Quote
Yona Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Gdyby któryś miał wskoczyć na miejsce Wigora na dogo, to może i na jego miejsce w ogłoszeniach?... Ale skórę na niedźwiedziu dzielimy :evil_lol: [B]elakrystian[/B]?... Teraz to już musicie zabrać Wigora, bo już wszystko ustalone i majątek, który Wigor zostawi po sobie - podzielony :evil_lol: Quote
elakrystian Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witamy :) Oj gorąco zrobiło się na forum :) Czy musimy zabrać Wigora ... nie ! My bardzo chcemy go zabrać i już go nikomu nie oddamy - bo on jest już nasz !! :) :) Czekamy .... czekamy z utęsknieniem :)) Pozdrowienia dla Wszystkich !! Ela i Krystian Quote
brazowa1 Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Witajcie :) a ja chyba nie bede mogla wykapac Wigora przed podroza,bardzo mi przykro,po prostu nie ma gdzie,chyba,ze jakos uda mi sie w umywalce.:oops: Wszyscy u ktorych mozna wykapac pieska,mieszkaja poza Sopotem. Wiec troche bedzie smierdzial,poza tym-w wannie nie ma z nim problemow z kapiela,spokojnie stoi i chyba nawet to lubi. Quote
akucha Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Elakrystian, jaki piękny avatar! :lol: Ta śliczna sunia to będzie siostra Wigora :multi:i kociambra tam widzę. Ajjj, wklejcie jakieś fotki. Quote
elakrystian Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witamy :) :) Właśnie jedziemy na zakupy dla Wigora :) Moja żona jest tak podekscytowana, że pewnie już dzisiaj wsiadłaby do samochodu i pojechała po Wigora. Ale do niedzieli już niedaleko :) Pozdrawiamy Wszystkich :)) Ela i Krystian Quote
dariaopole Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 powiedzcie mi kochani jak znaleźliście taki wspaniały domek lub jak ten domek znalazł Wigora????:loveu: Quote
szuwar Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Brązowa, a może Ci pomóc z Tą kąpielą?. Mogę przewieźć Wigora dokądkolwiek zechcesz. Quote
akucha Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cioteczka Yona :loveu::loveu::loveu:, to ona te domki czaruje!!!! To już drugi, pierwszy był dla Atosa, który "nie lubił dzieci" i dlatego oddano go po 6 latach do schronu :angryy: Teraz bryka z młodą pancią aż miło! Wigor ma dom z Allegro :lol:, tam ustrzelił swoich ludzi. Dłuuuuugo na nich czekał, ale są :B-fly: :sweetCyb: :B-fly: "Zakupy dla Wigora" - ale fantastycznie to brzmi! Elakrystian, o której wyruszacie w trasę? Rany, to kawał drogi :razz: Quote
elakrystian Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witamy :) Wszystko gotowe :) :) Zakupy dla Wigora udane !! Wyjazd z Wrocławia o piątej rano. Żona kupiła nawet zabaweczkę dla Wigora na podróż :) :). Przygotowane wygodne legowisko z poduszeczką ( śmiałem się z niej :) ). Legowisko jest duże na wszelki wypadek gdyby jeden z kotów postanowił spać z nim :) Jeżeli Wigor będzie czuł potrzebę znalezienia sobie w domu jakiegoś punktu obserwacyjnego .... to jest ich wiele .... :) Żona podekscytowana ..... samochód gotowy do drogi .... a ja idę przespać się przed podróżą :) Trzymajcie za nas kciuki .... za Wigora i jego opiekunkę aby ta zmiana wyszła im obojgu na dobre ... i za wszystkie pozostałe zwierzaki :) :) :) Pozdrowienia Ela i Krystian Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 trzymam mocno kciuki!!! Szerokiej drogi i powodzenia :loveu: Quote
Recommended Posts