Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabi!!!!! Ja wszystko słysze i widze!!!!

dzwonil pan z pytaniem o Wigora.Wiecie,czasem okazuje sie,ze ludzie nie czytaja opisu,tylko fotki ogladaja. Bo gdybY ten pan poczytał,to by wiedzial,ze dla starszej pani do towarzystwa,to WIGOR SIE NIE NADAJE.

Posted

[quote name='brazowa1']dzwonil pan z pytaniem o Wigora.Wiecie,czasem okazuje sie,ze ludzie nie czytaja opisu,tylko fotki ogladaja. Bo gdybY ten pan poczytał,to by wiedzial,ze dla starszej pani do towarzystwa,to WIGOR SIE NIE NADAJE.[/quote]

Nio, ciekawe, które zdjęcia panu nasunęły myśl, że dla staszej pani Wigorek... Chyba nie z tych dwóch ostatnich, które właśnie wymieniłam :evil_lol:

[URL]http://www.allegro.pl/item249628217_czy_tutaj_tutaj_odejdzie_za_teczowy_most_.html[/URL]

Posted

Aha, chciałam Ciocię całą pokazać, ale słyszałam, że potem jacyś zboczeńcy Cioci spokoju nie dają :evil_lol: (bo muszę nadmienić, że takowe zdjęcia również posiadam w swoich zbiorach :cool3:)

Posted

Dzis spojrzalam na niego krytycznie,on jest grubasem,niestety.W moich rekach przytyl i nawet wiem dlaczego-jezeli kazdy krotki spacer jest uwienczony probka RC :oops: to nic dziwnego...Grubas i tyle.A probek light jesc nie chciał.Czuje sie jak przestepca.:cool1: Upaslam psa.

Posted

Wiecie co, Ciotki Drogie?...
Jestem już właściwie pewna, że od kilku miesięcy ktoś nieustannie obserwuje Wigora i wiem już, że to ta sama osoba. Jak tylko go wystawiam, tego samego dnia, najpóźniej wieczorkiem, ma już pierwszego obserwatora. I tak jest od kilku miesiący. Tylko u niego występuje ta regularność. Aukcje kończy tak z 3-4 obserwującymi, ale ten jeden jest od samego początku.

Tak się zastanawiam, jak ponaglić tego człeka :p
Może jakiś blef?...:diabloti: