olenka_f Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Dzwonila dzis szalenie sympatyczna pani,naparwde mila,ale niestety-Wrocław i ani ona ani ja nie chciałybysmy ryzykowac. Quote
akucha Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jak ktos fajny to tak daleko... Czy to nie pech? Quote
deedee77 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wydało się;) Wigorku hopaj po domek!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Gabi!!!!! Ja wszystko słysze i widze!!!! dzwonil pan z pytaniem o Wigora.Wiecie,czasem okazuje sie,ze ludzie nie czytaja opisu,tylko fotki ogladaja. Bo gdybY ten pan poczytał,to by wiedzial,ze dla starszej pani do towarzystwa,to WIGOR SIE NIE NADAJE. Quote
Yona Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='brazowa1']dzwonil pan z pytaniem o Wigora.Wiecie,czasem okazuje sie,ze ludzie nie czytaja opisu,tylko fotki ogladaja. Bo gdybY ten pan poczytał,to by wiedzial,ze dla starszej pani do towarzystwa,to WIGOR SIE NIE NADAJE.[/quote] Nio, ciekawe, które zdjęcia panu nasunęły myśl, że dla staszej pani Wigorek... Chyba nie z tych dwóch ostatnich, które właśnie wymieniłam :evil_lol: [URL]http://www.allegro.pl/item249628217_czy_tutaj_tutaj_odejdzie_za_teczowy_most_.html[/URL] Quote
Yona Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Aha, chciałam Ciocię całą pokazać, ale słyszałam, że potem jacyś zboczeńcy Cioci spokoju nie dają :evil_lol: (bo muszę nadmienić, że takowe zdjęcia również posiadam w swoich zbiorach :cool3:) Quote
Kasia25 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Gabryjella']Kto chętny na cyca Brązowej ? :cool3:[/quote] :lying::lying::lying::lying::megagrin: Quote
olenka_f Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Yona on się zagapił na to portretowe :evil_lol: Quote
akucha Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :evil_lol:Wariatki! Wszędzie one, zawsze rozwydrzone... No Wigor, niedobrze chłopie... Czas na dom! Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pepikowi się udało to i Wigorkowi się uda !!! Quote
brazowa1 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Dzis spojrzalam na niego krytycznie,on jest grubasem,niestety.W moich rekach przytyl i nawet wiem dlaczego-jezeli kazdy krotki spacer jest uwienczony probka RC :oops: to nic dziwnego...Grubas i tyle.A probek light jesc nie chciał.Czuje sie jak przestepca.:cool1: Upaslam psa. Quote
Kasia25 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wigor pieknie by się przentował na tle jesiennych liści....... Quote
brazowa1 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Teraz bede mu robic fotki samej glowy,zeby tuszowac jego gruby kuper. Quote
Kasia25 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Następna :Perła" do twej szkatuły:eviltong: Quote
Yona Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wiecie co, Ciotki Drogie?... Jestem już właściwie pewna, że od kilku miesięcy ktoś nieustannie obserwuje Wigora i wiem już, że to ta sama osoba. Jak tylko go wystawiam, tego samego dnia, najpóźniej wieczorkiem, ma już pierwszego obserwatora. I tak jest od kilku miesiący. Tylko u niego występuje ta regularność. Aukcje kończy tak z 3-4 obserwującymi, ale ten jeden jest od samego początku. Tak się zastanawiam, jak ponaglić tego człeka :p Może jakiś blef?...:diabloti: Quote
akucha Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A jeśli to złośliwiec jakiś? Hmmm... A masz citeczka jakiego maila do niego? Quote
Yona Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No nie mam. Przecież to tylko obserwator :shake: Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Leć Wigor, szukamy nieustannie dobrego domu! Quote
Recommended Posts