Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

Posted

Puki co dałam Wigorowi jeszcze szansę znaleźć spokojny i normalny dom - w poniedziałek ukazuje sie ogłoszenie w osiedlowej gazetce. Jak będzie jakikolwiek odzew to Brązowa dawaj znać - gazetka jest chętna do dalszej współpracy.

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co do podarunkow schroniskowych ,,,,,to pamietam jak moja babcia zawsze robila mine gdy widziala mnie zblizajaca sie do domu z kartonem,,,,potem nerwowo czekala ,,,,,,a co ona tym razem przyniosla,,,lysego szczura ,,sparalizowanego krolika,mysz z wiekszym guzem od siebie samej,,sroke z zagipsowana konczyna,,pustulke ktora syczy i zieje,,,sojke ,spiewaki,,,,,i smierdzacego kormorana,,a moze jeszcze jakiegos kota od pani brazowej,,,,,,oj moja babcia to ze mna miala,,,,,a jacy zawsze sklepikarze ciekawscy gdy wchodzilam z klatka pytajac o mielone,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wiec kasiu jeszcze troche ci brakuje,,,schronisko ma jeszcze wiele w zanadrzu!!!!!!!!!!!(podarunkow)

Posted

nigdy nie lubilam chomikow i swinek morskich ,,sa powolne i spia i jedza,,,,,o matenko!!!!!ale szczury ,myszki,,sa zwinne inteligentne ,,zaradne ,aktywne ,,,,sama radosc!!!!!!!kasienko!!!!!Zapewne twoja senduchowa jest bardziej energiczna niz twoj chomiczek spioszek,,,,no o przepraszam ,,zakladam sie ze jak wejdzie on jednak do swojej karuzeli ,,to wiosluje cala noc i dzien,,,,w koncu jakos te kg trza zrzucic!!!!

Posted

Wiosłują oba i drą się jeszcze czasem, spać przez nich nie można ale za to goście na noc nie zostają:razz:

Jestem ciekawa jak szybko Wigor odnalazłby się w domowych warunkach. Takiego szczeniora np. trezba wszystkiego uczyć od początku a Wigorek mądrzejszy o wiele i pojętny bardzo!
Tylko czy my się w końcu o tym przekonamy>?:-(

Posted

Po histori Jozka tak bardzo nie chce zeby ktory kolwiek pies podzielil jego los,,,,madry ,piekny ,,,ale nie doczekal sie swojego domku,,,,..umierac za kratami ,nie pokochanym,to okropnosc....:placz:

Posted

jeśli któraś z cioteczek chciałaby myszkę to zapraszam do mnie - pełno ich biega po mym domu :angryy:, mam też jaszczurkę w piwnicy :roll: zrobiła sobie u nas takie duże terrarium :evil_lol:
a w nocy wałęsają się dziki, sarny , koty , jeże lub lisy :cool3:

Posted

bo ty moja kochaniutka potrzebujesz takiego cwanego schroniskowego kotka co by ci myszki wszystkie wylapal,,,a tak wogole ,,to coooo,,ja nic nie mam do myszek..........fajne sa i niech sobie charcuja ,,,co nie????

Posted

tylko rzecz w tym , że ja się myszy boję :oops:
do tego chodzą po szafkach kuchennych, to że wyżerają zbiory to nic :evil_lol: ale kupek pełno :roll: i śmierdoli trochę( choć to najmniej mi przeszkadza:diabloti:)
a jeśli chodzi o moje bestie to właśnie nie wiem jaka by była ich relacja z kotem, agresją nie reagują, nie jeżą się , nie szczekają , jedynie są zaciekawione no i trochę "niedelikatne z natury" czy jakiś kot dałby sobie z nimi radę ???

Posted

hej to te twoje twoje psy to darmozjady ,,w niczym ci nie moga pomoc???nawet w poskromieniu myszek???a to paskudy!!!!I karm tu takie a dookola pelno mieska chodzi:lol::eviltong::eviltong::eviltong:,,,i nic,,,,,

Posted

[quote name='wiewiora1']hej to te twoje twoje psy to darmozjady ,,w niczym ci nie moga pomoc???nawet w poskromieniu myszek???a to paskudy!!!!I karm tu takie a dookola pelno mieska chodzi:lol::eviltong::eviltong::eviltong:,,,i nic,,,,,[/quote]

ano takie mi się wybrakowane towary przytrafiły, tylko żrą, śpią i bąki puszczają...a i jeszcze czasem coś zniszczą :diabloti: