szuwar Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Puki co dałam Wigorowi jeszcze szansę znaleźć spokojny i normalny dom - w poniedziałek ukazuje sie ogłoszenie w osiedlowej gazetce. Jak będzie jakikolwiek odzew to Brązowa dawaj znać - gazetka jest chętna do dalszej współpracy. Quote
szuwar Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dobra, to ja będę zbierać kandydatury... Tylko to taki dwutygodnik nieregularny, więc za często nie będzie. Ale zawsze coś. Quote
wiewiora1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 a co do podarunkow schroniskowych ,,,,,to pamietam jak moja babcia zawsze robila mine gdy widziala mnie zblizajaca sie do domu z kartonem,,,,potem nerwowo czekala ,,,,,,a co ona tym razem przyniosla,,,lysego szczura ,,sparalizowanego krolika,mysz z wiekszym guzem od siebie samej,,sroke z zagipsowana konczyna,,pustulke ktora syczy i zieje,,,sojke ,spiewaki,,,,,i smierdzacego kormorana,,a moze jeszcze jakiegos kota od pani brazowej,,,,,,oj moja babcia to ze mna miala,,,,,a jacy zawsze sklepikarze ciekawscy gdy wchodzilam z klatka pytajac o mielone,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wiec kasiu jeszcze troche ci brakuje,,,schronisko ma jeszcze wiele w zanadrzu!!!!!!!!!!!(podarunkow) Quote
brazowa1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 właśnie! a Kasia robi afere o jednego ,wyłysiałego gołebia... Quote
wiewiora1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 no wlasnie,,,to tylko jeden maly golabek ,,jak bedziesz miala cos jeszcze to sie pochwal cioci wiewiorci!!!!kasiu!!!!:diabloti: Quote
Kasia25 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 mam słoik, nic więcej do szczęścia potzrebne mi nie jest!:p Idź Wigorku, kolejna zima tuż tuż:-( Quote
akucha Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wiogor, proszę, wpadnij komuś w oko!!!!! Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 kasiu ,,,masz sloik?????a wiesz ze sloik sam istniec nie powinien,,,trzeba go czyms wypelnic,,moze jakas myszka??nie zbadane sa wyroki,,,,,,,:cool1: Quote
Kasia25 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nie chce takiej zapoconej myszki, wystarczy mi widok nieszczęsnego chomika, ten to wyglądał, o mateńkoooo Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 nigdy nie lubilam chomikow i swinek morskich ,,sa powolne i spia i jedza,,,,,o matenko!!!!!ale szczury ,myszki,,sa zwinne inteligentne ,,zaradne ,aktywne ,,,,sama radosc!!!!!!!kasienko!!!!!Zapewne twoja senduchowa jest bardziej energiczna niz twoj chomiczek spioszek,,,,no o przepraszam ,,zakladam sie ze jak wejdzie on jednak do swojej karuzeli ,,to wiosluje cala noc i dzien,,,,w koncu jakos te kg trza zrzucic!!!! Quote
Kasia25 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Wiosłują oba i drą się jeszcze czasem, spać przez nich nie można ale za to goście na noc nie zostają:razz: Jestem ciekawa jak szybko Wigor odnalazłby się w domowych warunkach. Takiego szczeniora np. trezba wszystkiego uczyć od początku a Wigorek mądrzejszy o wiele i pojętny bardzo! Tylko czy my się w końcu o tym przekonamy>?:-( Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Po histori Jozka tak bardzo nie chce zeby ktory kolwiek pies podzielil jego los,,,,madry ,piekny ,,,ale nie doczekal sie swojego domku,,,,..umierac za kratami ,nie pokochanym,to okropnosc....:placz: Quote
dariaopole Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 jeśli któraś z cioteczek chciałaby myszkę to zapraszam do mnie - pełno ich biega po mym domu :angryy:, mam też jaszczurkę w piwnicy :roll: zrobiła sobie u nas takie duże terrarium :evil_lol: a w nocy wałęsają się dziki, sarny , koty , jeże lub lisy :cool3: Quote
dariaopole Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ano mało, chciałam kota i znalazłam pod domem, malutkiego bez jednej łapki, niestety zbyt był przestraszony moimi potworami więc wylądował u mojej mamy, a myszy nadal harcują :diabloti: Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 bo ty moja kochaniutka potrzebujesz takiego cwanego schroniskowego kotka co by ci myszki wszystkie wylapal,,,a tak wogole ,,to coooo,,ja nic nie mam do myszek..........fajne sa i niech sobie charcuja ,,,co nie???? Quote
dariaopole Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 tylko rzecz w tym , że ja się myszy boję :oops: do tego chodzą po szafkach kuchennych, to że wyżerają zbiory to nic :evil_lol: ale kupek pełno :roll: i śmierdoli trochę( choć to najmniej mi przeszkadza:diabloti:) a jeśli chodzi o moje bestie to właśnie nie wiem jaka by była ich relacja z kotem, agresją nie reagują, nie jeżą się , nie szczekają , jedynie są zaciekawione no i trochę "niedelikatne z natury" czy jakiś kot dałby sobie z nimi radę ??? Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 hej to te twoje twoje psy to darmozjady ,,w niczym ci nie moga pomoc???nawet w poskromieniu myszek???a to paskudy!!!!I karm tu takie a dookola pelno mieska chodzi:lol::eviltong::eviltong::eviltong:,,,i nic,,,,, Quote
dariaopole Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='wiewiora1']hej to te twoje twoje psy to darmozjady ,,w niczym ci nie moga pomoc???nawet w poskromieniu myszek???a to paskudy!!!!I karm tu takie a dookola pelno mieska chodzi:lol::eviltong::eviltong::eviltong:,,,i nic,,,,,[/quote] ano takie mi się wybrakowane towary przytrafiły, tylko żrą, śpią i bąki puszczają...a i jeszcze czasem coś zniszczą :diabloti: Quote
wiewiora1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 GLUCIAKI JEDNE!!!!!!!!.....I BADZ TU CZLOWIEKU DOBRY ,,,PRZYGARNIJ KROPKI A ONE NAWET NIE POTRAFIA PANI OBRONIC!!!!!!!GLUTY:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dariaopole Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ciekawe czy Wigorek potrafił by myszy w domu wyłapywać ??:cool3: Quote
deedee77 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :loveu: kochaniutki psiaczek :loveu: Quote
dariaopole Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 kochany i mądrutki :loveu: postrasze moje potwory , że jak nie będą łapać myszy to je wymienię na Wigora :evil_lol: Quote
Recommended Posts