iwlajn Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dzięki [B]Tofik[/B]:Rose: Przejrzałam Twoją stronkę. Najbardziej mnie wzruszył ten biedniutki doberman:placz: Quote
brazowa1 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Wigorek do gory.Najukochanszy pies w schronisku...czy tylko mi wydaje on sie tak łatwy do prowadzenia? :-( Quote
dariaopole Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 chce chce ale żaden domek go nie chce :shake: Quote
Yona Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Tak się zastanawiam... Może zacząć go "sprzedawać" na smutno... Jako super inteligentny zwierz coś nie tego... Może macie Ciocie jakieś smutne zdjęcia Wigora?...:razz: Quote
brazowa1 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Yona']Tak się zastanawiam... Może zacząć go "sprzedawać" na smutno... Jako super inteligentny zwierz coś nie tego... Może macie Ciocie jakieś smutne zdjęcia Wigora?...:razz:[/quote] ale potem ten ktos musi przyjsc do schroniska i widzi cieszaca sie torpede... Smutny on jest za krata,w boksie z innymi psami. Quote
Yona Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='brazowa1']ale potem ten ktos musi przyjsc do schroniska i widzi cieszaca sie torpede... Smutny on jest za krata,w boksie z innymi psami.[/quote] No i tak napiszę... A ponieważ 98% czasu spędza w boksie z innymi psami, więc... :evil_lol: Nowy Pan na pewno się ucieszy, jak odwiedzi Wigora w schronisku i zobaczy "cieszącą sie torpedę" :lol: To na widok Pana przecież ta radość :lol: Quote
Yona Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ciotki, popatrzcie, ktoś Wigora nam licytuje :evil_lol: Jak ja to lubię :cool1: [URL]http://www.allegro.pl/item203329776_wigor_ma_8_lat_od_8_lat_jest_w_schronisku_.html[/URL] Quote
akucha Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Jejjj!!! A ile on ma wyswietleń! No Wigorku, niech ten dom się trafi!!! Quote
Yona Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='akucha']Jejjj!!! A ile on ma wyswietleń! No Wigorku, niech ten dom się trafi!!![/quote] Wyświetleń to on ma mało w porównaniu z ogłoszeniem innego psa, którego wystawiłam minutę później. Tamten ma już 3,5tys. :) Coś chyba mało dramatyczny ten tytuł :cool1: Nikogo nie wzrusza, że on od ośmiu lat w schronisku... Żarty żartami, ale muszę odwołac te ofertę, bo jeszcze nam się o psa upominać allegrowicz będzie, a Wigor ponoć nie dla każdego :evil_lol: Quote
Yona Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Nic nigdy nie ustawiam... Przeważnie odwołuję, ale nie zawsze... Ostatnio dwóch takich licytowało u mnie psa i ostało się na tym, że jeden dał 500zł, a drugi 510. Żaden się nie zgłosił i psa nie adoptował :mad: Nie wiem... O co im chodziło?... :cool1: A pisać, nie pisałam, bo jak zalicytował bez kontaktu, to i teraz pewnie nie odpowie... A... No to może napiszę :) Niech ma :) Quote
iwlajn Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='brazowa1']Wigorek do gory.Najukochanszy pies w schronisku...czy tylko mi wydaje on sie tak łatwy do prowadzenia? :-([/quote] Nie tylko Tobie[B] Brązowa[/B]. On taki kochany jest, to chyba każdy widzi. Quote
deedee77 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='iwlajn']Nie tylko Tobie[B] Brązowa[/B]. On taki kochany jest, to chyba każdy widzi.[/quote] To prawda ale dla Brązowej szczególnie- przecież to ulubieniec:) Quote
iwlajn Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [B]Yona[/B] i co, pisałaś do pana z allegro?:) Quote
Yona Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ofertę wycofałam na kilka minut przed końcem aukcji, po czym napisałam do Pana/i. Wyjaśniłam na czym polegają aukcje charytatywne i poprosiłam o tel. pod nr z ogłoszenia. No i oczywiście znowu wystawiłam Wigora :) Przecież nie jest sprzedany... Quote
wiewiora1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Wigor juz chyba jest skazany na dozywocie w schronie,,moze kiedys bedzie pochowany w naszym honorowym miejscu,,,wsrod pieknej zieleni lesnej!!! Smutne??????pewnie ze tak!!!!!ale moze byc prawdziwe ,,,bo nikt sie nie kwapi wyciagnac go z tej niekonczacej sie opowiesci!!! nawet nie chce mi sie liczyc ile juz czeka i czeka!!!!!........chyba ja predzej sie doczekam starosci niz on domu,,jak tak dalej wszyscy beda go omijac ,,tylko dlatego ze on taki przeciez piekny i na pewno ustawiaja sie po niego kolejki,,,,, bbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyy,,,okropna jestem,,,,,,zgaga1:angryy: Quote
brazowa1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ja sie z wiewiorka zgadzam....Moge sie tylko pocieszyc,ze on nie zna innego domu,wiec cierpi mniej.Lata ,gdy cierpial najwiecej,kiedy mial jeszcze w glowie obraz DOMU,juz mineły.On juz schroniskowy. Quote
Yona Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='wiewiora1']Wigor juz chyba jest skazany na dozywocie w schronie,,moze kiedys bedzie pochowany w naszym honorowym miejscu,,,wsrod pieknej zieleni lesnej!!! Smutne??????pewnie ze tak!!!!!ale moze byc prawdziwe ,,,bo nikt sie nie kwapi wyciagnac go z tej niekonczacej sie opowiesci!!! nawet nie chce mi sie liczyc ile juz czeka i czeka!!!!!........chyba ja predzej sie doczekam starosci niz on domu,,jak tak dalej wszyscy beda go omijac ,,tylko dlatego ze on taki przeciez piekny i na pewno ustawiaja sie po niego kolejki,,,,, bbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyy,,,okropna jestem,,,,,,zgaga1:angryy:[/quote] Zbieram materiały do nowego tekstu. Ten cytat jest w sam raz... Quote
deedee77 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Taki cudaczek nie będzie miał domu???!!!Nie wierzę!!!! Bo wiem że wkrótce to nastąpi zobaczycie!!!!! Quote
brazowa1 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Nasza schroniskowa Osowa-suka od 94 roku mieszka w schronisku...gdy przyszla miala okolo 3-4lata...."Na kredyt" zyla niemal juz od 2 lat.Wszyscy juz wiedzieli,ze to lato,jest jej ostatnim i chyba za godzine dostanie ostatni zastrzyk.Czekaja na weta. Rano juz nie wstała-dzwonila Millarca.A w przypadku Osowy kazde :juz nie wstała,moze oznaczac tylko jedno. Quote
Recommended Posts