akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Akuchy tak nie witają :cool1: Ja wyprowadzam, o mnie się łapki wyciera, podszczypuje, proza życia... A aparacik zaszwankował, coby fotograf w ucho nie dostał :diabloti: Quote
Celina12 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale to podszczypywanie ciekawie by wyglądało.....:diabloti:....Boziu jak ja kocham ten Wasz Tercecik.....:loveu: Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jak mnie podszczypują, to ja się odganiam i nie mogę filmu kręcić :evil_lol: A mój TZ-et nie umie, bo tak wygodniej... Quote
Celina12 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hmmmm-jak by tu zmusić szanownego TZ-cika?????Mały szantażyk????:diabloti: Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [COLOR="Pink"]Nie zmusisz Celinka, on taki technicznie opóźniony niby jest... Tak twierdzi, bo na swoich grajkach to się zna i też do nich kompa używa :cool3: Leń!!!![/COLOR] Przecież on nigdy nie ma czasu... A ja to niby pomysły mam, jak dziecko :diabloti: Tak myślę, że mu i do okulisty przydałoby się pójśc... Quote
Celina12 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Mój podobnie ma..niestety....:shake:....i te pytania..co robisz?.ale masz zabawę... :diabloti:...a ja dalej swoje.Trudno mam bzika na punkcie jamników i piesków oraz DOGO-Cioteczek :loveu: Quote
Kar0la Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Akucha poproś ładnie TZ-ta o filmik, a jak się nie zgodzi to może włóż mu kostkę w tylną kieszeń spodni i poproś Pynię żeby poszukała swojej zguby...:diabloti: [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_12/zwierzeta/pieski/14.gif[/IMG] Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :evil_lol: Ciotki, on już chrapie z prosiakami na 3 głosy... Ale będę nad nim pracować :cool1: Może się uda, hihihihihihi.. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img308.imageshack.us/img308/3401/dsc03686nb3.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kar0la Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Proszę jak się Belka cieszy z powrotu Pana. Uśmiech od ucha do ucha.:loveu::loveu::loveu: Zastanawiam się tylko jak ona chrupie te kosteczki, ząbki ma niesamowite.:evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Powiedz też,że my autobusikiem się w podróż wybieramy....w kaftanie..może się przestraszy....:diabloti:...ale jak widzę JEGO miłośc do Tercecika to wybaczam wszystko i wierzę,że za parę dni zobaczymy...podszczypywanie..Akuszki :evil_lol: Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ona ma zdatre zęby, bo nosi cegły i kamienie :p To ulubione zabawki są... Zęby ma jak eskimoska normalnie... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/7899/dsc03685pv8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kar0la Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 I tak Belka jest boska. Mój jamnik też nosił kamienie i cegły. Kiedyś próbował zaciągnąć do domu pół płyty chodnikowej. Twardy był. Wciągnął ją na parter, ale do 3 piętra mu trochę zabrakło. :evil_lol: Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :-o Co Ty mówisz??? To niezły był! A belka notorycznie rozwala mi wszystkie skalniaki, ona ma jakąś obsesję na punkcie kamieni, duzych, bo małe jej nie interesują... Cegły zgryza, jak kości, ja pilnuję ale... Quote
Kar0la Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tolka chyba woli patyczki? Oj tak mój jamnior był pomysłowy. On też lubił duuuże kamienie i duuuże suczki.:roll: Kiedyś przywlókł bajbora do domu i szczekał i szczekał, (a głos miał donośny) żeby mu go rzucać. W końcu nie wytrzymałam i wrzuciłam mu go do wiaderka z wodą (moja mam trzymała takie z wodą do kwiatków). Najpierw nurkował tzn. zanurzał całą głowę, ale nie mógl dosięgnąć, potem postanowił wypic wodę (10 litrów) :diabloti: W końu się poddał, ale pilnował co zrobię z kamieniem. W końcu myślałam, że nie widzi więc wyciągnęłam go z wody i wywaliłam do śmieci. I to był mój błąd...:roll: Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Ale artysta to był!!! a zmyślny... najlepszy był ten pomysł z wypiciem wody :evil_lol: Jak robilismy remont, to Belka przytachała i schowała pod kołdrą chyba 3 kg gruzu. A TZ-et sobie na taki kawałeczek usiadł :diabloti: Belka ma 7 lat, ale zębiszcza miała zjechane już w wieku 1,5... Quote
Celina12 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 KarOla toż to jakiś Jamnior Osiłek był....chciałabym to widzieć...:diabloti: Moje Książęta chętnie by widzieli kamienie....ale noszone przez pańcię chyba.. A Belka...:evil_lol:..i pewnie TZ był dumny z zapobiegliwości Ukochanej cio? Gruz zawsze się przyda...:diabloti: Quote
Neris Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dawnymi czasy, jak Maupa miała tylko dwa briardy, a ja jedna jamniczkę, chadzałyśmy na Pola Mokotowskie. I Maupa któregoś razy stwierdziła że ze mna trochę wstyd chodzić bo wyglądam jak niespełna rozumu - rzucam Ofce kamień, a ona wcale nie patrzy gdzie on poleciał, więc lata i strasznie szczeka a ja z nsem przy ziemi kamienia poszukuję... nie wiem o co chodziło. Ale jak rozwalali ścianę coby nowe drzwi wstawić to Ofka strasznie pomagała i wszystkie cegły wynosiła dzielnie. I kiedyś odkopała krawężnik w parku aż sie zawalił, a co! A ja na ławeczce siedziałam i czytałam sobie... Quote
iwonamaj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jaka ta Belcia piękna!!! Poważnie mówię. Quote
loozerka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 akucha, to zdjęcie z postu 2008 powinnas do konkursu syczniowego zgłosic, jest zwyczajnie boskie...:D Taka lubieznica stara- ten wzrok, ta mina.. "stara" nie odnosi się do wieku Belki, tylko do kategorii lubieznicy ;) Quote
kaerjot Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Akucha widziałaś? Tam jest bulwa :evil_lol: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37688"][B]Naklejki[/B][/URL] Quote
Kasia25 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Akucha, ja wiedziałam, żeś Ty Ciocia wklejka, ale wycinanka:roflt: (powitanko czadowe, jak one muszą kochać, tego Pana) Niemniej jednak, to udowadnia, że TZ tu zagląda:cool2: TZciku Akusiny, my Mafijne Ciotki i Kółko Gospodyń, my prosimy - Ufoć Ją, ufoć:modla: Loozerka, myjesz mi monitor za tą lubieżnice:evil_lol: Quote
loozerka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kasiu, juz przetarłam łokciem- tak wystarczy? Czy polerkę zrobic :D? Quote
Kar0la Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Kasia25'] TZciku Akusiny, my Mafijne Ciotki i Kółko Gospodyń, my prosimy - Ufoć Ją, ufoć:modla: [/QUOTE] Przyłączam się do prośby. :modla::modla::modla: Quote
Kasia25 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Akuszko, niech TZcik już zakończy tą sesje zdjęciową. WRACAJ do nas:diabloti: Quote
Celina12 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Akuszko !!!!! Co u WAS???? Tęsknimy za opowieściami i zdjęciami....:-( Quote
Recommended Posts