Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale jak juz mialaby pojechac,to zabieram od razu dwa,a co tam!:lol:

i znowu ktos sie nas bedzie pytal patrzac bezradnie na samochod wypchany naszymi,prywatnymi psami :"ale to ktory jest dla mnie?..."

i lethesse,ktora przyprowadzila Mandarynke do samochodu przed Wielka Podróżą i zapytala "a boksera dla kogo wieziecie?" czym sie narazila mojej kumpeli Ewce smiertelnie.Bo to jej ukochany Bazyli przeciez .hehehehehe,wesolo bylo!

Posted

[quote name='brazowa1']Oj,pewnie wyslemy Pynie na niemiecka ziemie...bo co nam pozostalo.Jak u nas nikt jej nie chce?A jezeli tam jest dobra dusza,gotowa pokochac Pynieczke?trzeba korzystac.[/quote] Jeśli nie będzie innego wyjścia.......,ale szkoda ,że stracimy to CUDO z pola widzenia ,to takie przykre !!!!!!

Posted

[quote name='brazowa1']Chetni sa,ale TRANSPORT!!!!
Kombinujemy i kombinujemy transport do Poznania.[/quote]

a może jechać pociągiem
bo jeżeli tak to mogę zorganizować 'obstawę i opiekę'

Posted

Patrzylam wczoraj na Pynie w schronie,rozmawiam z ludzmi od pol roku,reklamuje ja ,gdzie tylko moge.Wszedzie-wiek,wiek,wiek,stara,za stara,a ile ma lat?Stara.
Koniec,dosyc,mlodsza sie juz nie zrobi,a tylko starsza.

Patrze na psy,ktore przyszly do nas starsze i siedza dalej-po 10,po 8 lat,niektore dluzej.Umieraja w schronisku,jako 16-18 letnie,ciagle czekajac.W taki sposob zestarzalo sie wielu moich ulubiencow.Jezeli za granica jest dla niej dom-niech jedzie.Bo tu jej nikt nie chce.Zaraz zaczyna sie jesien,potem zima.A ona wtedy musi juz byc w domu.