ata Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 czy jest szansa, aby sunka dojechala o Poznania na 15 wrzesnia Quote
ata Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 do pani:cool3: brazowa1 wyczysc pani se skrzynke:evil_lol: Quote
BasiaD Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Pyńka do góry, szukamy domku na 1 stronce! Hop! Quote
brazowa1 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Ata,dzieki za telefon,dzis bede na necie ok 16,na pewno do Ciebie napisze :) Quote
erka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Czyżby los się uśmiechnął do Pyni? Napiszcie coś! Quote
agula Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='erka']Czyżby los się uśmiechnął do Pyni? Napiszcie coś![/quote] ja też podnosze Quote
brazowa1 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 mala moglaby pojechac zagranice,wlasnie rozwazamy wszelkie kwestie. Quote
Kar0la Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Psiaki z Trójmiasta zaczynają inwazje na nowe domy. :cool2: Quote
brazowa1 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Ale jak juz mialaby pojechac,to zabieram od razu dwa,a co tam!:lol: i znowu ktos sie nas bedzie pytal patrzac bezradnie na samochod wypchany naszymi,prywatnymi psami :"ale to ktory jest dla mnie?..." i lethesse,ktora przyprowadzila Mandarynke do samochodu przed Wielka Podróżą i zapytala "a boksera dla kogo wieziecie?" czym sie narazila mojej kumpeli Ewce smiertelnie.Bo to jej ukochany Bazyli przeciez .hehehehehe,wesolo bylo! Quote
Ulaa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 włochaty wałeczek ze śliczną mordką :loveu: Quote
brazowa1 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Oj,pewnie wyslemy Pynie na niemiecka ziemie...bo co nam pozostalo.Jak u nas nikt jej nie chce?A jezeli tam jest dobra dusza,gotowa pokochac Pynieczke?trzeba korzystac. Quote
aniac50 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='brazowa1']Oj,pewnie wyslemy Pynie na niemiecka ziemie...bo co nam pozostalo.Jak u nas nikt jej nie chce?A jezeli tam jest dobra dusza,gotowa pokochac Pynieczke?trzeba korzystac.[/quote] Jeśli nie będzie innego wyjścia.......,ale szkoda ,że stracimy to CUDO z pola widzenia ,to takie przykre !!!!!! Quote
brazowa1 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Chetni sa,ale TRANSPORT!!!! Kombinujemy i kombinujemy transport do Poznania. Quote
irma Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='brazowa1']Chetni sa,ale TRANSPORT!!!! Kombinujemy i kombinujemy transport do Poznania.[/quote] a może jechać pociągiem bo jeżeli tak to mogę zorganizować 'obstawę i opiekę' Quote
ata Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 mysle, ze tak pajuniu:p a moze jestes chetna:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Patrzylam wczoraj na Pynie w schronie,rozmawiam z ludzmi od pol roku,reklamuje ja ,gdzie tylko moge.Wszedzie-wiek,wiek,wiek,stara,za stara,a ile ma lat?Stara. Koniec,dosyc,mlodsza sie juz nie zrobi,a tylko starsza. Patrze na psy,ktore przyszly do nas starsze i siedza dalej-po 10,po 8 lat,niektore dluzej.Umieraja w schronisku,jako 16-18 letnie,ciagle czekajac.W taki sposob zestarzalo sie wielu moich ulubiencow.Jezeli za granica jest dla niej dom-niech jedzie.Bo tu jej nikt nie chce.Zaraz zaczyna sie jesien,potem zima.A ona wtedy musi juz byc w domu. Quote
pajunia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [QUOTE]a moze jestes chetna[/QUOTE] mysle, ze tak, ale chyba juz sprawa obgadana i zalatwiona. Albo? Quote
Recommended Posts