olenka_f Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 po Pako telefony się urywają, nie ważne że pies gryzie dzieci, przyjdzie panienka lat 20 i chce psa bo przecież ona nie ma dzieci, cholera jasna za rok sytuacja może się zmienić ale do niej to nie przemawia. Jaki efekt ? - ja jestem nie miła i nie zależy mi aby pies miał dobry dom, szlak mnie trafi. Jak mówię, że pies zostanie wydany po kastracji, ależ po co ? Ja dziś potrzebuje tabletki na uspokojenie, nie da rady bez tego Quote
brazowa1 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Współczuję.... dlatego jak mnie nasz kiero wkur... to mu wystawie na stronie naszego rocznego czekoladowego piekińczyka.I na FB i na trójmiejskich. Bedzie miał dzień jak z koszmaru. Quote
kaerjot Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 A ja zmienię temat. Tak jakoś rzucił mi się w oczy tytuł tego wątku i pomyślałam sobie, że skoro Pynia dostała kiedyś Zuzę, a teraz Zuza dostała Lajmę, to trochę tak jakby Pynia była babcią Lajmy. Co pokolenie to większe :evil_lol: Quote
akucha Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ja też czytałam w necie artykuł o podopiecznym Olenki i widziałam fotki :lol:, w TVN 24 też widziałam. Ale byłam dumna! Olenko, trzeba chłopaka szybko wykastrować. Odpadnie wielu chętnych, bo zawsze rozmnażacze czyhają na łatwy zarobek. Pełno teraz cwaniaków, którzy adoptują psy w typie rasy ze schronów, a potem sprzedają. Macie kasę na kastrację? [quote name='kaerjot']A ja zmienię temat. Tak jakoś rzucił mi się w oczy tytuł tego wątku i pomyślałam sobie, że skoro Pynia dostała kiedyś Zuzę, a teraz Zuza dostała Lajmę, to trochę tak jakby Pynia była babcią Lajmy. Co pokolenie to większe :evil_lol:[/QUOTE][INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/223027-Mister-B.-z-Gdańska-potrzebuje-pomocy."][/URL] [/INDENT] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=21241966&noquote=1"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/clear.gif[/IMG][/URL] Tak, Pynia byłaby babcią. Babcią wrrrr, dałaby popalić głupolowi. Moja kaczuszka... Lajma to pierwsze większe pokolenie, bo Zołza była dużo mniejsza od Pyniulca. Pierwsze i ostanie takie pokolenie, większego psa nie przewiduję, o nie! Ciągle nie mogę uwierzyć, że to wielkie i ogoniaste to mój pies. Dzisiaj złapała mnie za poły swetra i nie chciała wypuścić z domu. Nagimnastykowałam się, żeby wyjść, bo to sprytne i silne jest. Sweter wycmoktany ale cały. Ja już od poniedziałku w szkole, koniec laby :placz:Tony papierów w trakcie produkcji. Na dobry początek mamy kompleksowa kontrolę kuratoryjną. Jak do mnie przylezą, to psami poszczuję. Quote
Celina12 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 To jest straszne w dobie komputera,że jeszcze tyle trzeba naprodukować papierów....tak samo u lekarza-otwiera komputer-wpisuje i to samo w papiery-ja u swojego reumatologa mam już zapełnione 4 olbrzymie segregatory.....:shake: Pyniulec-kaczuszka-tak słodko ..... Moja siostra ma dwa wielkie psy-owczarka i dobka-to wielkie pieściochy-ich głowy to jak moje jamniki....a teraz Linusia to okruszek nawet do moich Muszkieterów. Trzymamy kciukasy ....kontrola poszczuta???:diabloti: Quote
brazowa1 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Jade do Starogardu zobaczyc buldożka francuskiego. Otwieram drzwi,zobaczyłam psa, pisnęłam i z wrażenia szybko je zamknęłam. Zza drzwi patrzyła na mnie kupa mięsa. Buldog angielski :) Quote
Betbet Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 no nie wierzę...anglik w schronisku???????????aaaaaaa Quote
brazowa1 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 to jeszcze nic. Olenka ma u siebie,juz w domu Ewkę. Cuuuuuudna. Krzyzowka charta z husky,krzyzówka legalna, z tatoo, ze Slowacji. Urzekająca jak poranna rosa w letni ciepły poranek na wsi. Oczywiście lekko niepełnosprawna ,bo z wyciętą połową jelit. jeszcze raz powtórze,że Ola na prezydenta!!! Z zapyziałego, przygnębiajacego miejsca z brudnymi, parchatymi szkieletami zrobiła prawdziwe schronisko, które w pełni zasługuje na tę nazwę. Ma najlepiej karmione psy ze schronisk w całej Polsce. Pulpety i farsz: mięso z ryżem. Quote
Kasia25 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Nie było choinki w tym roku??? Zero fotek , przebiegu kolędy też brak. Mega dzidzia wszystkich zjadła :( Quote
brazowa1 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 i teraz siedzi z wielkim bebzolem i mlaszcze. Quote
Betbet Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 przepraszam, robiłam sobie na dogo podsumowanie 2013 i mi się krzyknęło... Myślałam, że jak tu wejdę to będą jakieś foty może dużej dzidzi i mi sie chociaż kawałek twarzy uśmiechnie, bo coś mi się dawno nie śmiał Quote
Kasia25 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Betbet']Dupaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE] Myślałam, że to tak przy okazji, tego czegoś co pod Brazowa mlaszcze ;) Rany Brazowa gdzieś Ty taką durnotę wynalazła, hehe Quote
brazowa1 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='Kasia25']Myślałam, że to tak przy okazji, tego czegoś co pod Brazowa mlaszcze ;) Rany Brazowa gdzieś Ty taką durnotę wynalazła, hehe[/QUOTE] tak! że niby mlaszcząca dupa,nawet zaczęłam się przyglądac,co to jest. Quote
Recommended Posts