Betbet Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No nie wiem..na filmach to kwestia kilku godzin kiedy zamieniasz się w zombie... Coś Ci odpada? Ciało sinieje? Ale dziadyga z niego, podoba mi się! Taki animusz zupełnie ebz sensu no i samą brązową przechytrzył haaaaaa! Dobrze, że Cię w twarz nie użarł - to moja obsesja:P Quote
Kasia25 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Biedny dziadziunio. A ja mam problem, serio. Nie mogę spuszczać mojego psa ze smyczy, nie dlatego, że gryzie, na ludzi też nie skacze. Do psów odwoływalny jest, nawet jak się zapędzi to na mój gwizd zawraca. Ale wiecie co, on sika na ludzi........... już trzy razy obsikał kogoś kto ma sukę w domu............. Zabiję się........ WOŚP wespre jak co roku. Quote
brazowa1 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Betbet,to samo pomyslałam,mógł równie dobrze chwycic mnie za policzek,jak nic by podskoczył,to raptem 5 cm wyżej.A obiekcji nie ma zadnych,jak pokazał. kasia,bez sensu czekac. Kastruj. Lepiej mu bedzie bez jajek,ale z swoboda biegania,bedzie mógł noramlnie zyć,on potrzebuje duzo ruchu. Ale juz nie czekaj,ostatni moment,zanim mu sie utrwali na amen. Quote
akucha Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kurde, Gameta, a ja myślałam, że z robotą się wyprostowało. No to tylko pozostaje nam na manifę pod sąd przyjechawszy "jakbyco". Trzymam kciukasy!!! Ojasiu, oszalałaś z tą łodzią podwodną :evil_lol: Serio byś nią popłynęła??? Ja mam klaustrofobie, juz od czytania o twoim pomysle robi mi się słabo. WOŚP wspieram od początku. To taka sama sekta jak dogo. Pod prąd, ba pohybel beznadziei. Kasiu, nie zabijaj się. Obetnij mu jajka :p Brązowa, jakiś ten trup znajomy. I nie wygląda na starucha. Quote
Betbet Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kasia zabij jajca a nie siebie! Lubię sekty,to jest bardzo fajna sekta. A Grycan jeszcze dziś wprowadził porcję lodów za 10 zł i całą kwotę przeznacza na WOŚP. Więc wiecie...mozna się obżerać bez opamiętania, bo to przecież ślachetnie... Dzizas...zniszczyłby buzię brązowej,a takie toto ładne biega:O Quote
brazowa1 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 dla mnie tez ten trup od poczatku znajomo wygladał...Jest bardzo stary. ze spraw smutnych-odszedł Artek,8 mc w schronie,przyszedł jako 18stolatek,gnoje go wyrzucili.Najbardziej mozna go zapamietac z tego,ze najwazniejsze było jedzenie,potrafil podejść i jeżeli reka pachniała puszką,usilowac ją połknąć.Twardy pies,smierć była dla niego łaskawa.Artek był sprawny,sprawny i pewnego dnia po prostu nie wstał Odszedł tez Tom,owczarek,który miał horror nie zycie.Stawy go powaliły,miał 9 lat,był bardzo duży.Dla niego smierć była wyzwoleniem. Nie ma od dwóch tygodni Bazyla-pewnie go pamietacie,to ten bokser z Sagi fotobloga.Był wspaniałym psem,miał dobre,godne życie i na pewno pozostanie w sercu swojej pani. No i odszedł pan Korby....biedna suka,straciła wszystko. Quote
Betbet Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Bazyl? Ten Bazyl? Ten...ten? O nieee:(:-( To on był taki starutki?:( Quote
brazowa1 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Niecałe 12 lat.Schorowany był,w ostatnim roku,juz nie wygladał jak ten Bazyl,którego zapamiętałaś.Serce sie sciskało,gdy ten szkielecik,który jeszcze niedawno był potężnym bokserem,witał sie ze mną po staremu,mozna go było rozpoznac tylko po powitaniu :( Quote
akucha Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Szkoda Bazyla [']. A jeszcze niedawno zdobył tytuł championa weteranów na wystawie. Piękny chłopak z niego był... Tom, ech, jaki to piękny pies był ['] Takie miał życie do dupy :-( Same smutne wieści dzisiaj. Quote
Betbet Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No...same...poprzedniej zimy widziałam Bazyla na spacerze nadmorskim pasem.Oczywiście nie poznałabym go, gdyby nie towrzycho małego białego cudeńka. Właścicielka była z kimś zajeta rozmową więc nie śmiałam zaczepić ale...tak mi się milo zrobiło gdy go zobaczyłam, wyglądał jak Bazyl... A tak, skoro mowisz...szkoda go bardzo...taki miły, dobry pies... Nawet dzieciom w programie edukacyjnym opowiadałam jak zaslinil mi głowę, bo Bazyl trenował...i dzieci biły mu wielkie brawa, że to taki mądry i śliniący się pies. Quote
wredne_słonko Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='brazowa1'] ze spraw smutnych(...)[/QUOTE] I Massimo też odszedł :( I króliś.. Ten biały.. Pożarowe cholerstwo ma się całkiem dobrze ;) Quote
brazowa1 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 jejku...Strasznie mi przykro Słoneczko.Przekaz prosze Rodzicom,że bedzimy go pamietac,to musi byc cięzkie zwłaszcza dla Twojego taty :( Massimo był synusiem przecież... To był największy i najwspanialszy dog,jakiego poznałam i jakiego poznam w swoim zyciu.Bardzo pusto musi byc w domu bez niego. Quote
wredne_słonko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dziękuję Wiolu. Przekażę rodzicom.. Quote
akucha Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Słoneczko, ja również składam wyrazy współczucia twoim Rodzicom. Twój tata z taka serdeznością wyrażał się o swoich zwierzakach. Przykro mi, że odszedł jego ulubieniec. Pozdrów go serdecznie. Zu ma zapalenie skóry. Wirusówka chyba. Leczymy i lepiej już. Zawsze coś z tym kurduplem. Zabiłam dzisiaj swoja komórkę. Dwa razy źle wbiłam PIN. Trzeci raz już nie mam odwagi, bo mam zaćmienie umysłu, czarna dziura. Nie mogę sobie przypomnieć, jaki mam ten szyfr :placz: Tego świstka z PIN-em i PUKI-iem też nie mogę znaleźć. Muszę czekać, że łaskawie wróci mi pamięć. Quote
gameta Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wredne, mnie także jest strasznie przykro :( A już słyszeliście o wielkim come-back Wet-siostry? I tym razem tylko jedna sztuka pagib, choć były zapędy na trzy, ale razem i tak już pięć sztuk udało jej się wykończyć... Wiecie, mam cofkę z tego wszystkiego... Quote
brazowa1 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Ona biedna,chora.nie czytałaś? nie wolno na nia krzyczec,juz dogoobrończynie głos podnosza. A dla mnie to psychol i tyle. Quote
Bila Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 No psychol, ale tych, co co jej psy dają, to jak określić???? Przecież to paranoja Quote
akucha Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Oddawanie jej psów można tłumaczyć tylko jakąś desperacją chyba. To chora kobieta, przecież widać to po jej twarzy, ten wzrok. Nie wierzę, że w bezpośrednim kontakcie nie da się tego zauważyć. Powinni ją zbanować, co ona jeszcze na dogo robi?! Jest chora i niebezpieczna. Quote
Betbet Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Hm... a mi kiedyś chyba pomogła jakąś radą z gołębiami:O Dlaczego ja nic nie wiem, że to psychol?? Quote
akucha Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ktoś, kto otruł 5 psów jest normalny? Poczytaj wątek, od końca: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piekło-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POMÓŻ!/page38[/URL] Quote
brazowa1 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 nie badzmy gołoslowni [URL]http://www.youtube.com/user/paramanka?feature=chclk#p/a/u/1/JYjsWTdECkU[/URL] tego nie przebrnęlam [URL]http://www.youtube.com/user/paramanka?feature=chclk#p/u/43/xImafjfhPiI[/URL] Betbet,dziewczyny w 2008 miały przeprawę,baba bierze psy na DT i nagle "ktoś" je truje,wszystkie-swoje i tymczasowe.Wiemy o 5ciu,a ile ich było? Chodziły po Dogo,ostrzegały, pisały do nowych forumowieczek PM, słały linki do wątków.Grochem o scianę, dostała znowu psa. I znowu potruła. Quote
Betbet Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Aaaa to ja pamiętam, ze ktos jej niby truł. Jezus, ona sama je truje? Ja kiedyś widziałam gdzieś jak sobie zdjecie zrobiła...to chyba tylko rto zwbudziło moje zdziwienie bo wyglądała na nich... dziwnie...powiedziałabym...makabrycznie i nie chodzi o urodę tak, bo każdy jest jaki jest ale...hm...no coś mnie tam przeraziło. Quote
brazowa1 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Chyba wiem o jakie zdjecie chodziło...Zatytułowane "Maja naga". Do tej pory nie moge sie z niego otrząsnąć. Quote
brazowa1 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Ona wygląda na obłąkaną.[/QUOTE] dla mnie bardziej na opetaną...... Quote
Recommended Posts