Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie będę oryginalna Katarzyno - umarłam ze śmiechu!
Zgrzeszyłaś tekstem o kotach. To była kara! Pies się zemścił za pobratymców.

Ja jutro mam kolędę. Nie mam pojęcia, jak to rozwiążę logistycznie. nie mogę ewakuować zwierzaków do rodziców, no u nas zima tysiąclecia i jesteśmy odcięci.
Nie wyobrażam sobie, co to będzie :shake: Przecież się nie zamknę i nie będę udawała, że mnie nie ma.

Gabi, ale że co? Pies na stole to takie dziwo? U nas nikt nie zwraca na to uwagi.

Gameto, masz power? :razz: a widziałas, że pajun szuka puszek do zbierania kasy?!

Piękny ten pudelek.

Posted

[quote name='Kasia25']Myślicie, że mam ducha?
[/QUOTE]

Tak. Podobnego do naszego zdematerializowanego kapcia.
Kasiu, obawiam się, że dzieje się z wami coś niedobrego, wiesz.

Posted

Betbet to ta myszka, uratowana, co tak się bałaś o nią?

Pokazałabym Wam moją choinkę na dziko, po przejściach ale aparat figle płata.
Nie martw się Akuszko, noo taka mała patologia u nas :]

Po co Pajunowi kasa?W więzieniu wyżywienie oferują....

Posted

[quote name='Kasia25']Po co Pajunowi kasa?W więzieniu wyżywienie oferują....[/QUOTE]

tam pewnie też można zbierać:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='brazowa1']
[COLOR=navy][B]a potem radosnie przychodzi kasumi[/B] (hahahah,witamy!) i zaprasza na bazarek,po udanej adopcji,bucahcahcahachachacha[/COLOR][/QUOTE]

No to ja tez przyszłam ... radośnie :siara:

[quote name='gameta']

post kasumi ubawił mnie o tyle, że [B]dawno nie miałam okazji do kliknięcia w trójkącik [/B]- a tu proszę, pach, kliknięte :] Tępię spam nametnie :)[/QUOTE]

[quote name='Betbet']i dzięki gamecie [B]zauwazyłam trójkącik[/B]...
EDIT: Oł maj gaaad...a obok jest reputacia:P prawdziwa reputacia. gameta reputaćnęłam Ci, nie wiem, możesz z tego wyciagnac jakies korzysci?:P[/QUOTE]

To mówicie że zauważyłyscie trójkącik :hmmmm:
I klikacie w trójkącik :hmmmm:

No to Akucha masz ... problem ... :shake:
"Znajomy mod" znowu zareagował na klikanie w trójkącik ...

A teraz pewnie znowu zalegnie ... cisza ... :mdleje:

Posted

Kasiu, pod każdym postem masz trójkącik z wykrzyknikiem - on się nazywa "raportuj zły post" i tam można zgłosić spam :)
BTW zauważyliście, że po cichu był mod i spełnił prośbę? Dziękuję!

Akuszko, tak, zauważyłam, nawet sama Brązowej podesłałam... Poweru już niet na dziś, spać idę... Jutro do pracy :shake:
Co do kolędy - skoro nie możesz wywieźć psów do rodziców, to może można wywieźć tam księdza? A jeśli nie, to w przypadku kopulacji rządaj zapłaty, a nie jak Kasia, taką okazję przepuściła :shake:

Kasiu, mi ten duch wygląda na królika - z takimi długimi zwisającymi uszami - miałaś takiego kiedyś ?

A ja choinkę rozebrałam 01.01. - wszystkie igły spadły :-/ Jakieś do d...y robią teraz te choinki....

Posted

Ale ze co, Maupo? Gametka narozrabiała, a akucha ma problem? :placz:

Bo ja już nie ogarniam wyczynów tych szalonych użytkowniczek tego watku. Ja nawet nie wiedziałam, ze mozna w trójkącik kliknąć. Przysięgam, ja ze wsi jestem.

Jaka cisza zapanuje?! Tu wrzaskliwe baby są.

[COLOR=lemonchiffon]A mod był "zaufany". Tzn. taki, o którym myślę, ze jest obiektywny i sprawiedliwy.[/COLOR]

Bila, żeby tylko Pynia ryczała... Zu jej dorównuje. A koty....
Wszystko bezstresowo wychowane.

Kasiu, jaka ty optymistka jesteś. Nie dożyjemy takiej sprawiedliwości.

Posted

[quote name='akucha']Bila, żeby tylko Pynia ryczała... Zu jej dorównuje. A koty....
Wszystko bezstresowo wychowane.[/QUOTE]

Akucha, Ty przyjmuj księdza, a TZ niech robi foty. Mogą fajne wyjść:lol:

Posted

[quote name='gameta']Kasiu, pod każdym postem masz trójkącik z wykrzyknikiem - on się nazywa "raportuj zły post" i tam można zgłosić spam :)
BTW zauważyliście, że po cichu był mod i spełnił prośbę? Dziękuję!

Akuszko, tak, zauważyłam, nawet sama Brązowej podesłałam... Poweru już niet na dziś, spać idę... Jutro do pracy :shake:
Co do kolędy - skoro nie możesz wywieźć psów do rodziców, to może można wywieźć tam księdza? A jeśli nie, to w przypadku kopulacji rządaj zapłaty, a nie jak Kasia, taką okazję przepuściła :shake:

Kasiu, mi ten duch wygląda na królika - z takimi długimi zwisającymi uszami - miałaś takiego kiedyś ?

A ja choinkę rozebrałam 01.01. - wszystkie igły spadły :-/ Jakieś do d...y robią teraz te choinki....[/QUOTE]

Ooo, to cieszę się, ze z praca ok.
Nie wywiozę nikogo, bo nie da się jeździć. Aaa, moje nie kopuluja! One skromne są.

Gameto, chcesz nam powiedzieć, że spadły igły ze sztucznej choinki. No weź, bo po raz drugi dzisiaj zejdę ze śmiechu.

Posted

[quote name='Bila']tam pewnie też można zbierać:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=yellowgreen] [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]Wielka Orkiestra Świątecznej Przemocy ;][/COLOR]
[COLOR=#9acd32][/COLOR]
[COLOR=black]Akucha przynajmniej rączki masz czyste :)[/COLOR]
Gameto dzięki, nie będę nadużywać obiecuję; pamiętacie naszą gierkę strategiczną, buchachacha!
Gameta w pracy a Gameciak z Koksem?

Posted

[quote name='Bila']Akucha, Ty przyjmuj księdza, a TZ niech robi foty. Mogą fajne wyjść:lol:[/QUOTE]

Coś ty, on skupiony na modlitwie. Nie ma podzielności uwagi.

[quote name='Kasia25']Wielka Orkiestra Świątecznej Przemocy ;][/QUOTE]

TAK JEST. Krew mnie zalewa, gdy czytam. Dogo jest niezdrowe czasami.

Posted

[quote name='gameta']Kasiu, mi ten duch wygląda na królika - z takimi długimi zwisającymi uszami - miałaś takiego kiedyś ?

....[/QUOTE]
Nie miałam ale może nieswiadomie zjadłam, kiedyś pasztet.....

Nie przejmuj się Akuszko Kolęda na bank bedzie pamiętliwa, hahahaha

Posted

No to idę! zwlać sople idę, bo mamy tu bombardowanie. Wala mi po oknach, boje się, ze szyby polecą.
Jesssu, czy te psy za każdym razem gdy łupnie musza tak sie drzec?

Posted

Ale zaraz, zaraz, bo jak gameta kliknęła na trójkącik to ja też. I co zrobiłyśmy CI tym samym Akucho?
Boże, gdybym wiedziała, że trójkąty niosą za sobą takie konsekwencje... tylko jakie? Co zrobiłyśmy? Heloooł? A to że kliknęłam gamecie "reputacie" to też coś narobiłam?Kasia25 nie to nie ta mysz, większość zdechła ze starości, ta nie umie...
Bożeeeeeeee

Posted

Betbet ja ci odklikłam :)

Choinka była prawdziwa, dlatego opadły igły. Jak by ze sztucznej opadły to sama bym chyba padła.
Z pracą wcale nie jest ok - złozyłam pozew do sądu pracy, rozprawa 17.02. - oczywiście proszę o trzymanie kciuków itp. Jak ja w pracy to Młody z Koksem. I z babcią. Koks ma trochę dość Młodego czasami, wtedy ostentacyjnie wychodzi z pokoju tupiąc. Oba egzemplaże są na etapie wkładania wszystkiego do paszczy, zazwyczaj jest awantura o bułkę, choć ostatnio musiałam wyciągać z memlajacej paszczy Młodego, kulki Koksowej puriny...

Posted

Gameta, to wcale nie jest takie oczywiste, że ze sztucznej nie opadają igły. Moja ŚP babcia miała sztuczną choinkę prawie łysą, za to pod choinką zawsze dywan igieł.

Powodzenia w sądzie pracy! Może skombinować Ci parę granatów? Bo "sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" (by Kargul).

Posted

Narazie wyrzygałam kasę na prawnika. W razie W, po 17tym, może i granaty będą potrzebne... Choć jednak mam nadzieję, że i bez tego sprawiedliwość będzie po naszej stronie...

Posted

Nigdy nie wiem o co chodzi...niiigdy...
pijana chodzę od zachciewaj...się naoglądałam aukcyj na WOŚP. Wszystko chcę...lot chcę, rejs chcę, dzień na poligonie też chcę, a najbardziej to chcę wyprawę motocyklem po USA i kanion, sranion...czy naprade musze na to wszystko zacząć kraść?

Posted

he he he Betbet, ja też właśnie oglądałam aukcje WOŚP i też wszystko chcę. A najbardziej rejs łodzią podwodną...................... ale takiej kwoty to chyba nawet nie dam rady ukraść. Ehhhhhh życie

Posted

trupy nie gryzą.

A ja gorąco zachęcam do wsparcia wosp w tym roku, bo zbierają na takie dzieci jak mój Młody - może dzięki temu nie będę musiała jeździć na badania do Wawy...

Posted

Ten trup gryzie. Od pietnastu lat pierwszy raz tak perfidnie cos mnie ugryzło i to za nic.Naprawdę sa rózne psy,durne owczarki,wykazujace agresje asty,jakies gigantyczne kundle,rottki i NIGDY NIC. Wiadomo-przy czesaniu,rozumiem,przy podnoszeniu na rece-OK tez rozumiem,zdarzały sie takie,co chcialy wtedy gryźć.

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images41.fotosik.pl/510/fae419a443c9592amed.jpg[/IMG][/URL]

Ma lat sto,od dwóch miesiecy w schronie,normalnie go do tej pory wyprowadzałam,wruszałam sie nad nim.Od dwóch tygodni jest w boksie z drugim pieskiem,miłym,ma mozliwość wyjścia,kiedy chce.Wysłalam jego kandydature znajomej,która szuka staruszka.I tak stoje dzis koło niego...patrze sobie i mówie do koleżanki,która w schronie pracuje..."ze on taki biedny,ale wyglada mi na gnojka".
W pięć minut potem sprawdzałam psom wodę.O,mój staruszek ma za mało.Otwieram bramke,a staruszek w ryk. Wedle wszelkich prawideł,których nauczyłam sie w ciagu 15su lat,każdy kto ryczy,natychmiast milknie po otwarciu bramki i traci animusz-każdy pies,bez wyjatku.Może skakac na karty i szczerzyć aż mu piana idzie z psyka,ale gdy wchodzisz,pies traci rezon.Zwłaszcza,ze dziadka przeciez znam...No i dziadunio z niego, z zapadnietymi oczkami.
Pies nawet nie zdązył sie rozeznac po co kucam,tylko BEZ OSTRZEZENIA,całym swoim 9ciokilowym cielskiem zawisł mi na ramieniu,ale jak szybko!!!wstałam,a ten dalej wisi,jakos go strząsnęłam,a ten mi do buta i trzyma,dobrze,ze miałam trapery,jakos go upchałam do boksu. Ale z jaka furią on to zrobił i wybaczcie, nie zrobił tego z lęku. Miał cały boks,żeby sobie odejśc,jeżeli sie czuł zagrozony. Fakt-zagroził mi,ale nie spodziewałam się,ze u niego jest grozba,a potem atak..moze starcza demencja nie pozwoliła sie dziadowi zachowac się zgodnie z wszelkim psim rytuałem.
A ja mu dałam nowa obróżkę. I weź teraz człowieku mu ja zdejmij :]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/516/8ca705ed823fc174med.jpg[/IMG][/URL]