akucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Taaa, z godnością, ona tam śpiewała na calego. GENERAŁ! Krzyczala: akucha, no weź... no co one wyprawiają! Rusz 4 litery, walnij którąś! Pynia to kabelek. Quote
ockhama Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='akucha'] Obiecana kotka nasza. Najpiękniejszy z moich psów. Grzeczny już nie tak bardzo. [URL=http://img819.imageshack.us/i/wiewir024.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/9749/wiewir024.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Piękna... ale bestię to ma w oczach ;) a grzeczne psy/koty to nie istnieją :diabloti: i dobrze bo nudno by było... Quote
Celina12 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To ja nie mam psa????Moja Dumcia to Ideał pod każdym względem...zero uporu,nieposłuszeństwa,szkodzenia.No panowie to nie za bardzo-bo uparci są czasem...leniwi...hihihi. Quote
akucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='ockhama']Piękna... ale bestię to ma w oczach ;) [/QUOTE] Mówisz? :hmmmm: Ona bardzo łagodna i delikatna jest. Wet może z nią robić wszystko, nachwalić sie jej nie mogą. Ma takią nadętą minę, ale zero agresji. Bałaganić lubi. Celinko, masz 100 % psy. Ty jesteś tym wyjatkiem, który potwierdza regułę :lol: Wiesz, "jaki pan, taki kram". Moje chuliganko. To po mnie. Quote
ockhama Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='akucha']Mówisz? :hmmmm: Ona bardzo łagodna i delikatna jest. Wet może z nią robić wszystko, nachwalić sie jej nie mogą. Ma takią nadętą minę, ale zero agresji. Bałaganić lubi. Celinko, masz 100 % psy. Ty jesteś tym wyjatkiem, który potwierdza regułę :lol: Wiesz, "jaki pan, taki kram". Moje chuliganko. To po mnie.[/QUOTE] Każdy kot ma w sobie bestię - wiem po swoich ;) Ale to nie po mnie tak mają... :diabloti: Quote
Bila Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='akucha'] Moje chuliganko. To po mnie.[/QUOTE] Ty łobuziaro:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tu pewnie od Pyni OPER dostałaś:lol: [url]http://img692.imageshack.us/img692/5240/wiewir054.jpg[/url] Quote
akucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Hahahaha... przypomniało mi się, że znalazłam martwego ptaszka w ogrodzie w tym roku. Jakaś bestia z nami mieszka. Quote
akucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 :evil_lol:[quote name='Bila']Ty łobuziaro:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tu pewnie od Pyni OPER dostałaś:lol: [url]http://img692.imageshack.us/img692/5240/wiewir054.jpg[/url][/QUOTE] A jak!:evil_lol: Wstyd tak o schroniskowym piesku pisaś, ale to kablara i podpuszczaczka straszna jest Oto dowód Pynia wyśpiewuje:[B] Kara, powinna być kara!!!![/B] [URL=http://img819.imageshack.us/i/wiewir096.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/2541/wiewir096.jpg[/IMG][/URL] Potem włazi mi na kolana i jeszcze głosniej. Bo tylko ONA jest idealna :lol:. taka wychowana, usłuchana ... i czujna, no. Quote
Bila Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='akucha'] Potem włazi mi na kolana i jeszcze głosniej. Bo tylko ONA jest idealna :lol:. taka wychowana, usłuchana ... i czujna, no.[/QUOTE] Musisz brać z niej przykład:diabloti::evil_lol: Quote
ockhama Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Bila']Musisz brać z niej przykład:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] A czyż nie bierze? :diabloti: Quote
Bila Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='ockhama']A czyż nie bierze? :diabloti:[/QUOTE] Ale mnie załatwiłaś:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maupa4 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To ja widzę Akucha, że u Ciebie robi się tak wesoło jak u mnie :evil_lol: Quote
akucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Bila']Musisz brać z niej przykład:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol:Nigdy w zyciu, ona pasuje do mojego Tz-eta. On mnie zawsze przed mamą wykabluje, a potem przeprasza, że to tak samo mu z ust korali wylecialo. I tez taki grzeczny, usluchany.... llalalalaaaa... [COLOR="#f5deb3"]Włosów ma mniej od Pyni, a poza tym, uczuciowy bliźniak[/COLOR] [quote name='ockhama']A czyż nie bierze? :diabloti:[/QUOTE] j/w [quote name='Maupa4']To ja widzę Akucha, że u Ciebie robi się tak wesoło jak u mnie :evil_lol:[/QUOTE] Widzisz, tylko u Ciebie szczeka na rudo. Pyni szczek ma czarne zabarwienie... nie mylić z moim ulubionym nurtem gospel. Quote
Celina12 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ...hihi-"..z ust korali samo wyleciało.."....pisząc Akuszko,że Pynia to kabel...zaraz mi się skojarzyło z tym,że jak Ktoś w domu mnie szuka-wystarczy Dumci spytać-gdzie mama zaraz leci pod drzwi pomieszczenia w,którym przebywam...to tez jest KABLOWANIE-a ja Ją tak chwalę...uzmysłowiłaś mi Cioteczko,że przebywam wśród donosicieli Quote
akucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Celinko, u Dumci to jest oznaka ineligencji! Ona udziela pytajacym odpowiedzi. Mądrusia! Quote
iwlajn Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Tinka jest przepiękna, zawsze jej Akuszko takie niezwykłe zdjęcia zrobisz. To pod piwonią - cudne!!!! Ale minę ma naprawdę zbójecką, dobrze że to tylko pozory:cool3: I w sumie mój Cypis ma tak samo - mina aniołka, ale charakterek diabelski. Pynia to kabelek?:mad: Pynia to generał przecież, więc próbuje musztrować nieusłuchane prosiaki. A one, jak widać, bardzo przejmują się generałem:diabloti: Wesoło masz Akuszko, pozazdrościć dziewczyn. Na zdjęciu Toli z Zu, Tola wydaje się przy małej siwiuteńka. Ale to chyba moje złudzenie;) Quote
Kar0la Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Maupa4']Też sugerowałabym pójście w tym kierunku. Piękne, zadbane, obfite futro ...[/QUOTE] A pod tym futrem piękna, zadbana, obfita Pynia. :loveu: I dobrze, a niech ma jak lubi. Dooopki prosików wymiatają.:loveu::loveu: Zawsze mnie rozbawią. :megagrin::megagrin: Akucha, ale się cieszę, że wróciłaś. :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Kasia25 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='akucha'] Miss wdzięku i elegancji [URL=http://img229.imageshack.us/i/wiewir003.jpg/][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/954/wiewir003.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] MIkSSTURA, hehehe Jak dobrze Akuszko, że ja te Wasze przygody od końca nadrabiałam, bo mozna zawału dostać. Najważniejsze, ze wszystko dobrze a wiesz co, Generała czas się nie ima i to mnie najbardziej cieszy :) Już nigdzie nie odchodź, nawet urlopu nie bierz :) Quote
Celina12 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Akuszka pewnie większość czasu spędza w szkole-zakończenie roku...a my tęsknimy...... Quote
akucha Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='iwlajn'] Na zdjęciu Toli z Zu, Tola wydaje się przy małej siwiuteńka. Ale to chyba moje złudzenie;)[/QUOTE] Dużo przeszła w tym roku. Fizycznie i psychicznie. Przyprószyło jej trochę pyszczek, ale białe znaczenia i pręgi zawsze miała. [quote name='Kasia25']MIkSSTURA, hehehe [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre!!!! Teraz jakiś guz jej wylazł na barku i śliwa na oku. Nie biorę do głowy, nie mam już zdrowia. Udaję, ze nie widzę. Apetytu brak [quote name='Celina12']Akuszka pewnie większość czasu spędza w szkole-zakończenie roku...a my tęsknimy......[/QUOTE] Znasz ten ból Celinko, co? :mdleje: Ja już sie martwię, że w sierpniu znowu do pracy... Bo u nas trylko 6 tygodni wakacji nauczyciele mają. Pracuję do 2 lipca i w trzecim tygodniu sierpnia już rada. Reszta nauczycieli okolicznych szkół juz 26 na wycieczkę wyjeżdża. Obóz pracy... nieefektywnej zresztą. Papiery, papiery, papiery. Wychowanie i edukacja na końcu. Quote
Bila Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Akucha:multi::multi::multi: Witanko, zapracowana:loveu: Quote
akucha Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wkurzona najbardziej, zła jak osa. Ja chce juz iść na emeryturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: Cześć Bila :lol: Quote
ockhama Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a czy ewentualnie... no nie że już natychmiast... ale np dziś wieczorem jak znajdziesz wolną chwilkę :razz: to można liczyć na Wasze zwierzakowo-ogrodowe foty? :modla: ja o emeryturze to marzę od urodzenia :diabloti: Quote
Bila Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A kto nie marzy o emie????:diabloti: Ciotki dołączam do waszego kółka miłośniczek emerytury:evil_lol: Quote
akucha Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ockhama']a czy ewentualnie... no nie że już natychmiast... ale np dziś wieczorem jak znajdziesz wolną chwilkę :razz: to można liczyć na Wasze zwierzakowo-ogrodowe foty? :modla: [B]ja o emeryturze to marzę od urodzenia[/B] :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znalazłam bratnia duszę!!!! Nie rozumiem tych ludzi, którzy maja naliczoną emeryturę i nie chcą na "zasłużony odpoczynek" odejść. Szaleńcy?! Duszyczko bratnia, aparat u Hanusi, która u dziadków przebywa. Może tam dzisiaj pojadę - Dzień Ojca przecież :lol: Pstrykne coś, albo i nie. Zresztą, te ogrodowe foty takie monotematyczne już. Mam gdzieś fotki z lasu, poszukam. Quote
Recommended Posts