Bila Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Miny Belki to mistrzostwo świata:evil_lol::evil_lol: [url]http://img20.imageshack.us/img20/8757/liche2009025.jpg[/url] Quote
olenka_f Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='akucha']Kaganiec? :hmmmm: Ale my nie mamy. Obraziłaby się na mnie na amen chyba.[/quote] tylko błagam zrób jej wtedy zdjęcie :roflt::roflt::roflt: Quote
brazowa1 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Gabryjella']Tak patrzę na tytuł wątku i zastanawiam się czy ta biedna Pynia ma już na czym spać ?[/quote] pewnie ciagle spi na starym.. Quote
brazowa1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 no tak-trzeba.Ale masz pewność,ze Akucha wpusci kontrole?Albo,czy nie pokaze pieciu bulwich legowisk i nie sklamie,ze jedno z nich jest akurat Pyni? [SIZE=1][COLOR=cyan]pogoni nas z wątku,tym razem!!![/COLOR][/SIZE] Quote
akucha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :niedowia: No dobra... Akucha nie oszuka, że posłanka bulwie, bo bulwy posłanek nie mają, one tylko na łóżku, na fotelach, kanapach. Taki pros na pododze się nie położy. Trzeba troche znać bulwie zwyczaje kochane ciotki :razz: Pynia miała 3 posłania- materacyk z pluszu, ponton, kanapa wiklinowa. Wybrała materacyk, bo leży tuż przy łóżku, obok łba mojego. W ponton lała, oddany. Z kanapy zrobiła swój skarbiec - znosila zabawki, kradzione z suszarki części garderoby, ręczniki - zaciekle go broniła, więc wynieśliśmy ustrojstwo do ogrodu. Teraz przesiaduje tam Tofi. Rzeczona sopocianka zasypia obok mnie, potem przenosi się na materacyk, bo gorąco. Gdy śpię przodem do niej, to ok. Gdy się odwrócę, laduje mi na plecach, tak ze 3 razy w ciagu nocy, wlezie pod kołdrę i potem zadyszana idzie pić ... cyk, cyk, cyk, tup, tup, tup, taś, taś, taś... i bęc na podłogę dla ochłody. Tylko oko otworzę rano, już hopki galopki na łóżku i powitanie. Pynia tą tradycję celebruje zawzięcie. Że nie wspomnę o prosiakach, które 20 razy w cągu nocy wchodza pod kołdre i wyłaża dla ochłody. Znowu wchodza i ...... No nie powiem, żebym spała jak zabita :cool3: Quote
brazowa1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='akucha'] Z kanapy zrobiła swój skarbiec - znosila zabawki, kradzione z suszarki części garderoby, ręczniki - zaciekle go broniła, więc wynieśliśmy ustrojstwo do ogrodu. Teraz przesiaduje tam Tofi. [/quote] ooooooooo,a teraz prosze mi powiedziec,co taka mała,gładkowlosa sunia,robi w ogrodzie? i to bez budy!schronienia! Quote
akucha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja to co robi? Siedzi i moknie :lol:, moze większa urośnie? Quote
Kar0la Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dawno mnie nie było a tu takie rzeczy się wyrabiają. Od razu humorek lepszy. Foty jak zwykle boskie. :loveu:Hihi. Tola jest the best!:evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Cześc Kar0la :lol: Stara gwardia rzadziej na dogo, ale jak wlezie to sama widzisz :evil_lol: Złosliwce same :p Quote
olenka_f Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Akuszko przepraszam :oops::oops: ja znów potrzebuję pomocy: szukam kogoś kto prowadzi lub pracuje w składzie celnym żeby zrobił praktyczny kurs mojej córce Prezes nie rzucił jej na głęboką wode tylko wrzucił w ocean:shake: mój nr 505 419 211 Quote
akucha Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Olenko, nie znam nikogo w tym fachu. Składy celne znajdują się raczej w duzych miastach, u nas tylko straz graniczna - wiocha. Chyba nie mogę pomóc. Gabi, no wulkany to one są, ale dzienne :evil_lol: A koale, pyniowate i proski to nocne turkucie podjadki. Masz rację, akucha nie pogoni, bo furię skierowała w inna stronę. Własnie sie dowiedziałam, że TZ-et rozwalił auto 1,5 km od domu :cool3: Czekam tu sobie na niego. Mam już kij, duży nóż i piłe motorową. Quote
Bila Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 I co Ty z całym osprzętem zrobisz, Akucha:razz:? Nie ruszaj lepiej TZ, bo będziesz musiała o 4 wstawać:evil_lol: Quote
Celina12 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Widzę,że nie tylko Bulwiątka mają zwyczaj nie zasiadania na gołej podłodze-to UJMA,PONIŻENIE...jak już to na kocyku. Piła motorowa???Kij? Nóż?? Jakoś nie mogę sobie Akuszki z takim wyposażeniem wyobrazić...:diabloti: Akuszko-dziś szczególnie Cię przytulamy...jamniki przesyłają Cioci całuski-a to uwielbiają-przytulamy się do Ciebie i mówimy-kochamy Cię za to KIM Jesteś...Jaka Jesteś :loveu::loveu: Quote
akucha Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Celinko, nie znasz mnie :evil_lol:, ja tylko czasami pisac delikatnie potrafię. Ja TEZ WAS kocham :loveu: :loveu: :loveu:, O MATKO!!! Babciu Celinko, jak ja się cieszę, ze znalazłaś czas i zajrzałaś do nas :calus: [quote name='Bila']I co Ty z całym osprzętem zrobisz, Akucha:razz:? Nie ruszaj lepiej TZ, bo będziesz musiała o 4 wstawać:evil_lol:[/QUOTE] Przemówiłaś mi Bila do rozumu. Argument nie do odrzucenia :p Ale nie gadam z nim i już! Quote
Bila Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='akucha'] Przemówiłaś mi Bila do rozumu. Argument nie do odrzucenia :p Ale nie gadam z nim i już![/quote] ha, zapobiegłam rozlewowi krwi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Akucha, jak z nim nie gadasz, to masz więcej czasu, daj fotki dziewczyn:cool3::cool3::cool3: Quote
akucha Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Jak zadzwonił o 8 rano, to znaczy, ze żywy, co? Weź szukaj o tej porze ksiązki telefonicznej, potem trzesącymi się ze złosci łapami kartkuj tą cegłe i szukaj numeru. Taaa, po główce bede głaskać... kijem chyba. Nieeee, to nie jego wina... to auto winne, ze nie wyrobiło na zakręcie w deszczu, na śliskiej nawierzchni. Dobrze zrobił, ze rozwalił:cool3: Gabi, ja swoje odchudzam. Wczoraj nawet mama powiedziała, że belka bardzo schudła. Ale jest problem. Ona zleciała w sobie a brzuch został :hmmmm: I co, Kora chudnie? Bila, nie mam nowych fotek, bo pada i pada. Ale coć cyknę ;) Póki co, przesyłam ci mordziaty uśmiech, wspomnienie słonecznych dni [URL=http://img189.imageshack.us/my.php?image=grill023.jpg][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/8797/grill023.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bila Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ach ten uśmiech Belki:lol::loveu:. Ja odchudzam bez sukcesów:shake: Quote
Kasia25 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='akucha']Ja to co robi? Siedzi i moknie :lol:, moze większa urośnie?[/quote] Po tych słowach to nie wiem czy Akucha na pyszny obiadek niedzielny, moze jeszcze liczyć:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Kasia25']Po tych słowach to nie wiem czy Akucha na pyszny obiadek niedzielny, moze jeszcze liczyć:evil_lol:[/quote] niekumata jestem-nie zrozumialam zartu...:oops: Quote
akucha Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Gabryjella'][COLOR=DarkOrchid]To w takim razie wina drogi, że śliska była. Nie wiesz, że facet nigdy nie jest winny, szczególnie jeżeli w grę wchodzi samochód ;) Ale nic mu się nie stało ? [COLOR=Black]Trudno powiedzieć, w pewnym momencie nawet chyba trochę, ma wyliczone kalorie i ani ziarenka więcej. Z brzuchem to ja mam problem z Romą, bo niby wcięcie ma, żeberka są wyczuwalne, ale brzuch wisi, może to też trochę wina wieku, w końcu nasze panny to już seniorki i skóra mniej elastyczna. Jakieś Q10 by się może przydało. [/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Plum"]Nic się nie stało ;), nic a nic[/COLOR]. Wiesz co, myślę, że one mają babskie oponki :evil_lol: U Belki skóra napięta, nic nie wisi. Brzuch wyglada, jakby piłkę połknęla. Obrożę mogę zapiąć o 3 oczka dalej. Kasiu, ale ty oodważna :evil_lol:, testujesz nam szefową aż miło. Obiad był pyszny, a babeczki jakie!!! Quote
Betbet Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 nieeee no ja to nawet po cofnieciu sie kilka stron juz sie pogubiłam...za dużo tych watkow do czytania. nie mam takiej podzielności chyba:O Quote
Kasia25 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='akucha'] Obiad był pyszny, a babeczki jakie!!![/quote] Czyli Rodziciele dogo nie czytali:evil_lol: Biedne suczki dietą męczycie, donosie, tylko gdzie:roll: Quote
brazowa1 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 do tej geriatrycznej organizacji?Przecie oni nawet nie zrozumieja o co chodzi... Quote
Kasia25 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Właśnie, mnie tam nie chcieli, bo bym im pewnie średnią wieku zaniżyła:evil_lol: Quote
Recommended Posts