Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz szczerze - mnie z domu wypuszczac nie wolno. Możecie mieć bowiem PEWNOŚĆ, że do tego Opola to autokar byłby juz wypełniony po brzegi PsamiWPotrzebie. A potem co?

Posted

Dobra jamniki sobie poradzą, sprytne są. Mnie martwią AKUCHY Bulwy, no bo jak ona do autokaru dojdzie, kiedy one rozłożą się na środku chodnika i dalej nie pójdą:shake:

Posted

Pynia jak arystokratka swoje pomyśli ale dobre wychowanie nie pozwoli Jej pokazać,że coś jest nie tak.:lol: Bulweczki na kólkach z oponami Michelin,na noszach przenoszone przez Strong Menów-dobrze zrozumiałam?

Posted

[quote name='Celina12']A jakie ciasto?Mogiem pogadać z opolskim PKS-em może dadzą zniżkę jak zobaczą bulwki na kółkach,jamniki z plecakami i Bazyla w zaprzęgu ciągnącego Pynię?[/QUOTE]

Jak oni to zobaczą, to nie będzie zniżki, tylko białe kaftany:lol:

Posted

[quote name='brazowa1']nieee,kasia,chodzi o glupoty,jakie dorosle babki noca na internecie opowiadaja :evil_lol:
Matki dzieciom!!![/QUOTE]

tak? a co Ty na to - ja napisałam ULv, że ją w tv widziałam, a ona na to, że od kiedy nie jest już koniem to jej nie pokazują:lol: :lol: :lol: