Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']w Anglii kwarantanna bez zmian?[/quote]
Oj, Brazowa straszne wieści ale wiesz do Anglii, zakazno zwierząt wywozić, jakichkolwiek.
Straszne:shake:

Posted

[quote name='Kasia25']Oj, Brazowa straszne wieści ale wiesz do Anglii, zakazno zwierząt wywozić, jakichkolwiek.
Straszne:shake:[/quote]
Dokładnie. Także przez granice Cię, Wiolu raczej nie puszczą :evil_lol:

Posted

tak...no ten nick to faktycznie masz nieprzypadkowy;)

jesooo wiecie że facet miał czelnosc przyjsc po kociambry...i to jeszcze w stanie po spożyciu. z żoną w stanie po większym spożyciu i jeszcze trwało wykłucanio-tłumaczenie dlaczego NIE ODDAMY? koty pod pilnym nadzorem...bo niby udało się go w końcu przekabacic, ale boimy się że przyjdzie i pod naszą nieuwagę je zabierze:(

Posted

wesoło macie....cholera.Powiedz mu moze,ze one maja kociego HIVa,sie przestarszy...moze.
Betbet,puchy doszły! nieduzo ich ,za to wielkich,dobrych i nie badz na nich zła,bo jakas dobra dusza dopchała probkami Nutro.

Posted

nie,zeby wielkie,ale...długie.I sie majtaja jak idzie.

Nie lubie tych psow szczypiacych w d...
Mnie ostatnio nieduzy Marian wypłoszyl z boksu.Serio! tak sie wieszal mi na ubraniu,z taka zajadłościa,ze sie ewakuowalam.Jak kiedykolwiek jego i Pucka (kolega z boksu)bym oglaszala,to dam im tytul:Pucek i Marian,dwa debilne pedały.

Posted

puch miało być17. jest? tyle starczyło za ten bon bo ja tylko 100 zł wygrałam...no a te 20 kg mialo do astów poleciec suchej, ciekawe kiedy dojdzie

Posted

Betbet-przyszło,dobre i jeszcze gratisy dorzucili w postaci probek.

Deedee Dogo nie chodzi,szkoda.Deedee dzis szalała w schronisku,jej pierwszy dzień legalnego wolontariatu :loveu:

Posted

Wiec Gabryjello,Wierna Przyjaciołko,zwierze Ci sie z moich nerwow-bo przyszla Pani naszego Dino,ktora mieszka na południu Polski własnie wyruszyla w droge.I tak bardzo bym chciala,zeby wszystko było dobrze.
I jak Ci sie pracuje Gabi?

Posted

Gabi,chodz w ramach zemsty natrzaskamy im pare stron,niech sobie potem Panie nadrabiaja.Bedziemy pisac nudno i rozwlekle..
Pytanie powtorze-jak praca? jakie emocje? pracownicy?wolontariat?

Posted

Spoko i luz.W kazdej pracy na poczatku ludziska lukaja,coś za jedna.
A wiadomo,ze schrony sa juz w ogole specyficzne.Ale potem,gdy sie juz człowiek z ludzmi pozna-wolontariuszami,opiekunami,strożami,jak przezyje z nimi wpolnie psia przygode,to zaczyna sie fajnie pracowac.Bardzo brata jakas mrożąca krew w zylach przygoda :cool3:
Nasza wiewiorka np:uciekala w czasie przerwy na spacer z psami i nic a nic nie udzielała sie towarzysko w rozmowach.A teraz?teraz to tylko wszyscy pytaja,kiedy Ola przyjedzie i nagadac sie Ola nie moze :)
I wszystko musi byc tak,jak wiewiora zarzadzi.

Posted

to przez psy 0X,a nawet jakby nie,to profilaktycznie nie zaszkodzi,w koncu kiedys dzieci beda.
Coz,kolejny z makabrycznych zartow-mozliwe,ze Rome by w schronisku wet ocenil po ząbkach i wyszloby,ze mloda jagoda-ma 2 lata :diabloti:

Posted

a wiecie? wiewiorka ma na pare godzin amstafka,4 miesiace,dziecko,błekitny.I wspołlokator-Niemiec (sic!),jak go zobaczyl,to zaczal krzyczec ze strachu.Normalni oni w tym Londynie,czy nie.Czuby.

Posted

Może i oni tam mają mniej psów i bardziej socjalne, ale do takiej ludzkiej mentalności bym się w życiu nie przyzwyczaiła. Wolę trochę bałaganu i trochę wolności dla psów i ludzi.

Posted

Wiola, i Ty się dziwisz?[COLOR="Wheat"] A Wiewiórka nie ma innyc znajomych?[/COLOR]

Ponko, tam chyba jest zakaz trzymania amstaffów i innych psów bojowych.
Ja też wolę naszą "cywilizację niższego rzędu" :lol:

Posted

matko. a co Ty tak Bronzia podkreslilas że gej? geje sie bardziej boją czy co?;)

Niemcy koty kradną...i w ogole. Jacy Ci ludzie sa nienormalni. Wszyscy robią kociambrom zdjęcia. Wszyscy. I potem mamy telefony:
"Dzien dobry, ja dzownie z Opola, slyszalam ze u Panstwa (drugi koniec Polski) sa 2 male sliczne półsyjamki. znajomi pokazali mi na zdjeciach bo byli u Panstwa. Ja jestem gotowa, chce przyjechac po kotki i je zabrac."

Tate prawie z nóg zwaliło...

Byli tacy co chcieli zabrać do hotelu, dla dzieci do zabawy w czasie wakacji. Mało facetowi zębów nie wybiłam.:angryy::angryy:Byli tacy co prosili, żebym nie kastrowała i dopuściła jakoś ciekawie umaszczoną kotkę, bo będą śliczne maluchy.:angryy::mad:Wywarczałam im że kastruję wszystko w promilu 100 metrów i lekko spłoszeni sobie poszli...