Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chcialam tylko powiedziec,ze mi "macki wieczności" odbieraja cała energie i chęci do działania.Grozby,krzyki,wymachiwania lapami-ja juz chyba za stara na to jestem....:shake:

Posted

Grom jak Gromit nie wiem o co chodzi. tak jest szefie. sierżant akucha spać poszła to sie nic nie dowiem...
a jutro to nie wiem jak bede dostepna, postaram sie rano zajrzeć, moze akucha wstanie...

wredne widzisz, jedna jednostka nam sie trafiła. i kto by pomyslał

Posted

[quote name='Maupa4']Bez abonamentu wszystko będzie tak jak było ... ;)
No opcji ukryty nie będzie ... chociaż ja i tak Was widziałam.
[/quote]
Ufff,Maupo,bo my tu juz w panice byłysmy...
a propos tych Twoich zdolnosci widzenia nas w trybie ukrytym.To np:chocbym napisala,ze własnie poszlam w dzikiej rozpaczy szukac mojego psa,ktory zaginal w czarna noc (tfu,tfu),a potem sobie siedziala w trybie ukrytym i czytała bazarki,to Ty mnie widzisz?:cool3:

Posted

[quote name='brazowa1']chcialam tylko powiedziec,ze mi "macki wieczności" odbieraja cała energie i chęci do działania.Grozby,krzyki,wymachiwania lapami-ja juz chyba za stara na to jestem....:shake:[/quote]

Jakie macki wiecznosci? Brazowa wlasnie obeszla swoje osiemnaste urodziny [SIZE=1](a ja glupia sie zorientowalam ze to juz po polnocy, myslalam ze zdaze osmego, no...)[/SIZE]

Wiola - jeszcze co najmniej ze sto lat, w zdrowiu i bogactwie, i wez Ty wreszcie wygraj w tego totka :diabloti:

Posted

[quote name='nelonik']Jakie macki wiecznosci? Brazowa wlasnie obeszla swoje osiemnaste urodziny [SIZE=1](a ja glupia sie zorientowalam ze to juz po polnocy, myslalam ze zdaze osmego, no...)[/SIZE]

Wiola - jeszcze co najmniej ze sto lat, w zdrowiu i bogactwie, i wez Ty wreszcie wygraj w tego totka :diabloti:[/quote]
To [B]już[/B] osiemnaste? A nie wygląda..
A ja nawet nie wiedziałam o urodzinach, proszę się ogłaszać następnym razem cobym mogła życzenia złożyć.
No w totka, Wiolu, w totka i psów, mnóstwo psów :)

[quote name='brazowa1']a propos tych Twoich zdolnosci widzenia nas w trybie ukrytym.To np:chocbym napisala,ze własnie poszlam w dzikiej rozpaczy szukac mojego psa,ktory zaginal w czarna noc (tfu,tfu),a potem sobie siedziala w trybie ukrytym i czytała bazarki,to Ty mnie widzisz?:cool3:[/QUOTE]
To taka szpila w białych rękawiczkach :cool3:

W związku z naszym nowym powołaniem to mamy już jakieś zadania do wykonania? Oglądam ostatnio namiętnie Kryminalne zagadki Las Vegas i trochę się ucze tego i owego i podobno są pewne sposoby na pozbycie się takich macek.. Czy będziemy współpracować z Gromitem?

Wy wiecie Ciotki o co chodzi, ale pewnie ze względu na późną porę nie kojarzycie. Ja chyba za niska stopniem jestem, żeby udzielać takich informacji. Poczekajmy na Sierżanta.
A poza tym to się wolę nie narażać ;)

Posted

Wiolu, 100 Lat!!!! Spóźnione, ale zawsze szczere :loveu:

Phiiii, napisać, że się szuka własnego psa i czytać bazarki to nic.
Gdybyś napisała, że jesteś u weta z chorym psem i jęczała, jak ciężka to była wyprawa ( a jaka kosztowna!), a faktycznie czytałabyś sobie kilka godzin dogo, to by było ściema!

Słoneczko, ale Gromit płochliwy trochę jest.
Myślę, że na rzeczone "macki" to trzeba GROM wynająć :roll:

Ja ostatnio "Selekcję" ogłądam...

Posted

Kar0la, my mamy rewolucyjne zapały :evil_lol:
Ja zrobię fotki, to zaraz wstawię! Słowo!

Dopiero doczytałam, że tego sierżanta to ze mnie zrobiły, fuje jedne...

Posted

W Wasze zapały nie wątpię, :evil_lol::evil_lol: szalejecie aż iskrzy. :megagrin:
Czekam z utęsknieniem na zdjęcia prosiaków. Jak znowszą upały? A Pynia ma nową fryzurkę na lato?

Posted

Pynia nieruszana brązowy generał zatłukłby mnie chyba :evil_lol:
Prosiaki znoszą upały dobrze, bo do nas one nie docierają jakoś :cool3:
"Jakbyco", to mają brodzik i studzą przegrzane siedzenia.

Posted

"Jakbyco" to dostałam info od bewetu że 17 puszek CANIBAQ leci dziś do Sopotu. Mogłam wybrac jakieś hiper drogie, ale ja wiem...mało by ich tak wtedy mało i w ogóle.

Brazowa sto lat, sto laaat. nananaannaaaa

Posted

no co ma sie nie wazyć, gdyby to jej miało życie polepszyć? strata bedzie straszesznieszenieliwa ale cóż...
trzeba w życiu wybierać, oj Domdom zaczyna to rozumieć doskonale...
czasem trzeba zapomnieć o domu, o bliskich i iść gdzieś tam...po lepsze jutro

Posted

sie taka wrazliwa nagle zrobiła pfffffffffffffff i to ma być sierzant? wiesz co akucha...pffffffff

no ale nie klocmy sie, Bronzia i tak nigdzie nie poleci/pojedzie bo musiałaby zabrać Gromita:evil_lol: