Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o to wlasnie widze ze wladowalam sie w robienie filmu? mam nadzieje ze program nie zawiedzie. niestety narazie nie moge Wam pomoc w szukaniu materialow bo troche...mam roboty

piramida bylaby super, ja bym z tego w paincie ją graficznie zrobiła
kurcze, szkoda ze nie mam lepszego programu do filmikow i nie umiem niczego lepiej obslugiwac, no ale musi wystarczyc tyle ile jest

Posted

voila piramida:

[url]http://www.spayusa.org/media/pdfs/Cats_Multiply_Pyramid.pdf[/url]
[url]http://www.spayusa.org/media/pdfs/Dogs_Multiply_Pyramid.pdf[/url]

Szukam dalej.

Posted

Tak myślałam, że koty przebiją wszystko, ale takich liczb to się nie spodziewałam :crazyeye:

Brązowa :-D:-D:-D:-D:-D To co "wysraczy", czy mamy szukać dalej?

Posted

piramide zrobie z ktoregos z sopockich bidów. tzn wytne jego figurke i go powielę piramidalnie.
możemy wybrac do tego odpowiednią bidę. plebiscyt czy mam wprowadzic dyktature?;-) kogo widzicie w roli....faraona?;)
a w kociej...Sysunie?tzn Szyszkowca?
no i pozostale tam...jak to widzicie...no bo ja nie wiem czy sama znajde dokladnie takie zdjecia jaka wizje ma Fioletowa:diabloti:

P.S akucha Ty to widzisz????????????ledwo dalam ogloszenie o huskych na trojmiescie i juz po mnie "kup se sceniacka" grrrrrrrrrrr

Posted

No czytałam :angryy: Wiesz, zauwazyłam, że w Wejherowie kwitna rozmnazalnie. Duzo ogłoszeń jest z tego miasta.
No i leonberger poszukiwany, bo "panienka w potrzebie" - DEBILE!!!!

Posted

akucha...sozk na to moje oglsozenie napisala Pani....ze ma suczke husky i myslala o kupieniu drugiej...ale ze skoro sa takie bidy to moze ona by zaadoptowala.....

Posted

nie znosze robali.
Millarca podstawila mi sloik pod nos i zapytala,czy wiem,co to jest,jako,zem ślepawa i zobaczylam wode,w pierwszym odruchu pomyslałam,ze to kochany żółwik.A tam-brrrrrrrr,karaluch.:nerwy:

Otoz szedl on sobie głowna ulica ("i nie wygladal na szczesliwego"),wiec Millarca go zgarnela,wstawila do wody,zapisala w dziale "interwencje-inne zwierzeta",ze przyjeła pływaka żółtobrzezka,a wieczorem ,na spacerze ze schroniskowym Koksem,wypuscila kolo stawku obok schronu.

a ja znalazlam o nim takie zdanie,na stronie miłosnikow oczek wodnych:
"Naprawdę nie ma za co lubić pływaka żółtobrzeżka, nie wspominając już o budzącej odrazę a nawet strach larwie."

Posted

[quote name='brazowa1']
a ja znalazlam o nim takie zdanie,na stronie miłosnikow oczek wodnych:
"Naprawdę nie ma za co lubić pływaka żółtobrzeżka, nie wspominając już o budzącej odrazę a nawet strach larwie."[/quote]

bo one jeszcze zjadają żabki i rybki i gryzą człowieka w tyłek jak człowiek wykorzystuje oczko wodne jako wannę :oops:

Posted

Gryzą tylko w tyłek???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mój Konik..:diabloti:...też nie cierpi żadnych LOBALI.....ucieka przed nimi jak szalony :evil_lol::evil_lol:

Kocham Millarcię tyż....:loveu::loveu:

Jak tam Belunia???? A moje Tolcia i Pynia???? A Wiewiór????

[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]Zdjęcia może będą ????????:oops:[/SIZE][/COLOR]

Posted

Larwa żółtobrzezka

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/174/9b192db74c41792f.jpg[/IMG][/URL]

[I]Jeszcze gorszym drapieżnikiem od żółtobrzeżka jest jego larwa. Larwy dorastają do większych rozmiarów niż postać dorosła (nawet ponad 5 cm.) i potrafią zasiać prawdziwe spustoszenie w naszym stawie. Szczególnie zagrożony jest młody narybek. J Larwy rosną bardzo szybko, już po 5 tygodniach od wyklucia się z jaja przeobrażają się postać dorosłą. Szybki wzrost wymaga oczywiście dużo pokarmu. Larwy zdobywają go w wyjątkowo perfidny sposób. Przy pomocy potężnych żuwaczek łapią ofiarę, po czym specjalnymi kanalikami w górnej szczęce wstrzykują w nią soki trawienne. Ofiara jest żywcem trafiona od wewnątrz. Następnie larwa wysysa jej zawartość. Młode larwy mogą być zjadane przez ryby, aczkolwiek raczej niechętnie. Larwy są dość niemrawe, nie pływają tak zręcznie jak dorosłe osobniki, jednak i one muszą wynurzać koniec odwłoka by zaczerpnąć powietrza. Wypatrzenie larwy w stawie jest niezwykle trudne. Gdy larwa jest już wystarczająco duża, wychodzi na ląd i przepoczwarza się w wygrzebanej przez siebie norce.[/I]
[url]http://oczkowodne.net/strony/owady.php[/url]

[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]
Fujjjjj....[/SIZE][/COLOR][/B]