Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Betbet, jeden musi być w stylu: MAFIA SOPOCKA MÓWI NIE!!!! :razz:

Cwana jestem, co? W klepaniu w klawiaturkę i dyktowaniu innym :evil_lol:

Wierzę, że pod Twoim dowództwem, to jakis transport wymyślicie. Jesteś jak wirus Betbet, zarażasz :loveu:

Posted

Cioteczki, podpisywać petycję od Gabi, to WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kar0la, no i zapytałaś... i ... mamy nowego wrzoda, ale takiego mega-mega wrzoda :shake: Ja nie wiem, jak to oko jej się jeszcze trzyma. To wstrętne "coś" wyglada jak czapka krasnala. No ale walczym, co robić...
Belki nie żałować, bo ona ma to w nosie; gania, skacze, żre koopy. Akucha jest biedna, bo pilowac musi, żeby się czapeczka nie uszkodziła:roll:

I jeszcze Akucha jest biedna, bo użarł ją wczoraj Pyń :razz:, który tak szlał, że wziął moją nogę (spoczywającą pod kocem) za zabawkę. Dziabnęła mnie przy kostce aż chrupnęło, nawet krew pociekła :diabloti: I poleciała w podskokach dalej...

Tola i Tina w tym tygodniu jeszcze nie podpadły, albo niec o tym nie wiem, bo TZ-et kryje swoje dziewczynki cztery. One bardzo grzeczne!

Posted

[quote name='Kasia25']HA! A ja mam Chiłke za 10 zeta!:razz:[/quote]
O,Kasia zrobila dobry interes.I moze jeszcze sie chiłek malusich dochowa,prawda?Taki deficyt miniaturowych psiakow,na dziale "przygarne psa" nigdy nikt niczego dla siebie nie znajduje.

Akuszko,mnie tez moja chciala "zdominowac",bo ja skubalam z martwego puchu,lnieje na potęge.Patrze,a Sagusi sie wara podnosi,ale sie nie odwazylo.Za kare skubalam tez drugie udo.

Posted

W Pyni nie ma ani odrobiny agresji! Moge z nią zrobić wszystko co zechcę. Nie lubi obcinania pazurków tylko, ale nawet wtedy nie jest agresywna, wyrywa się tylko. Żadnych nerwowych zachowań, gestów, nic.
Po łóżku skakała z zabawkami, kostkami, kulała się na kocu, a ja poruszyłam nogą. Ona z ciekawosci chyc pod koc i uderzyła mnie kłami. Nawet nie była świadoma tego, co zrobiła. Złapała piłkę i poleciała dalej.

:evil_lol:Sagunia cierpliwa jednak jest. Ja zareagowałaś na unoszącą się warę?

Kasiu,a może uhodujsz trochę tych miniaturowych piesków? Deficyt taki...

Posted

dzien dobryyyyyyyyy

ja chcialam tylko zameldowac, ze przekazałam kaerjot pieniazki na sterylke huszczki. w czwartek wplaci. kaerjot podarowala tez gadzety na bazarek. dzis probowalam ogarnac fanty, jest ich tyle ze mam problem, ale sprobuje to wsadzic w jeden bazarek tylko czekam az dogo znormalnieje.

ogolnie jest ok.46 sztuk fantów. dzis dokupilam kolejne, piekną biżuterie, jutro moze znowu pojade coś upolować.

Posted

o rany Betbet:-o
jestem Ci niezmiernie wdzieczna za ten bazarek,wiem,jak to sporo zachodu kosztuje.Tzn ja jestem wdzieczna,w zastepstwie psow,bo one osobiscie nie moga podziękowac.

Acha,dalam jej po nosie.Obrazila sie.

Posted

bidna Saga,,,,,cale zycie skubana i skubana,,,i skubana i skubana,,,,,,nawet chwili wytchnienia,,najpierw kaze jej chodzic na jakies zajecia strazackie a potem skubie,,,dobrze ze mloda nie ma dlugiej siersci bo to juz bylaby przesada,,,,kz\dego roku inna fryzura.....
Z mojej ciotki zrobila kiedys Batmana Forewera,,w krzesznej do tej pory wszyscy sie smieja jak wspomna sage:evil_lol:

Posted

Kochane ciotki nie wcisnelam wszystkiego w jeden bazarek bo jest to technicznie niemozliwe! Od rana siedzialam nad zmniejszaniem zdjec, zabawa w obrobke, robieniem opisow, wciskaniem tego na imageshack i skapitulowalam juz. Podzielilam wiec bazarek na dwie odsłony. Oto pierwsze, druga niebawem:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9480011#post9480011"]LINK DO BAZARKU SUPER EXTRA DLA SOPOCIAKOW PROSZE WSPIERAC TZN PODNOSIC AKUCHA MASZ ZAKAZ ROBIENIA ZAKUPOW HEHEHE[/URL]