Betbet Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ale dzielnie walczycie, jejuuuu. oko ma działać i basta . łypać musi...lypać tak na lewo i prawo bo łypające najlepsze. wiem jak moim łypie.łypie to zaraz musi być coś zbrojone Quote
Celina12 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 :shake::shake:...ile człowiek się musi nauczyć, by pomóc swemu Ukochanemu Psiakowi...ile pokonać lęków-co miłość potrafi.... Quote
Maupa4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A jak wrzody to ... "pikuś" ;) Maja miała ... Quote
olenka_f Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja już nie chcę chorób, Belka masz wyzdrowieć :mad: Quote
akucha Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Będzie dobrze cioteczki, nie przeżywajcie. My z Belką od początku uprawiamy "sporty ekstremalne" To twardzielka, da radę! Belka zdrowa - oko chore. Dziękujemy za życzliwość :lol: Quote
deedee77 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 na karnawał przepaskę pirata włoży i nikt nic nie zauważy Quote
Celina12 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Akuszko i jak się czujecie???/ Dalej walczycie co 4godziny??? Quote
akucha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Oczko do zabiegu, jesteśmy już umówieni z Garncarzem. Quote
akucha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nie wiem. Nasz wet zrobił dzisiaj kontrast i wyszło, że należy usunąć martwą tkankę. Ale są jeszcze zmiany na oku, rośnie dziub jakiś i są dwa inne zmienione miejsca (takie krwawe wybroczyny). Garncarz powiedział mi, dzisiaj, że musi ją obejrzeć. Pewnie pierwsza będzie tylko wizyta. No cóż, mam ferie, to sobie pokursuję. Jestem zła! I znowu mi zmienili rozpiskę kropelkowania :flaming: A miałam już wyćwiczone, no... A tak to one wszystkie zdrowe, bawią się, psocą i apetyty mają jak zawsze :lol: Quote
Maupa4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Akucha - wiem że takie pisanie to "głupota" - ale nie martw się, będzie dobrze. Bulwy to "pancerne" pieski. Quote
deedee77 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Myślisz że mocno ją boli to oczko???:( Ja mam nadzieję że nie odczuwa tak bólu... ale pewnie i przeciwbólowe coś jej dajesz co? Quote
Czesio26 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Belka wracaj do zdrówka :placz::placz::placz: Quote
akucha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Maupa4']Akucha - wiem że takie pisanie to "głupota" - ale nie martw się, będzie dobrze. Bulwy to "pancerne" pieski.[/QUOTE] Ciotki, ja Wam powiem szczerze - tylko mnie na stosie nie spalcie - ja się tak dramatycznie o to oko nie martwię :roll: Ja się złoszczę, że musze tak jeździć. Codziennie Olsztyn, teraz Warszawa nie wiadomo ile razy... i przy tych wszystkich korowodach muszę przecież ileś tam razy dziennie KROPIC oko na różne sposoby, a pracuję jeszcze. Ta logistyka mnie wykańcza! Deedee, ją to oko nie boli ;), jedne krople są między innymi, przeciwbólowe. Ona zachowuje się jak zdrowy pies, biega, bawi się, szczeka - normalna Belka. Muszę ciągle jej pilnować, bo to ja boję się o to ślepie nieposłuszne. Witaj CZESIO!!!!!!!!!! :evil_lol: Twój nick i avatar poprawiły mi dziś humor! [SIZE="1"]Każdy może sobie trochę ponarzekać, nie?[/SIZE] Quote
akucha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Co tam tak piszesz długo? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/138/7fe1c869b39c1f1d.jpg[/IMG][/URL] Chodź już spać! [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/140/f0a6493db0227c53.jpg[/IMG][/URL] Trudno, bedę czekać... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/105/afd8e0c25ce2a66c.jpg[/IMG][/URL] Uciekł mi okruszek [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/105/a9e3539d043099f8.jpg[/IMG][/URL] Quote
akucha Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Prawda Olenko? :multi: Wszyscy ja lubią, ona przylepka taka. Tylko na sąsiadów szczeka okrutnie, ale zaraz leci się przywitać. Ona wszystko robi z radością, gdy leję jej do pyszczka jakis prepatrat, którym prosiaki pluja, to nawet wtedy się uśmiecha i ogonem wywija. Quote
olenka_f Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 i za to tylko zacałować słodziaka można , nie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Moja Pyniusia uśmiechnięta-tak śliczne ma te oczęta a biały żabocik układa jej sie jakby miała piórka. Taki Aniołeczek Maleńki. Wiesz Akuszko rozumiem Cię-praca wykańczająca a jak jeszcze dochodzą dodatkowe wyjazdy-a chciałby się w taka pogodę posiedzieć wreszcie w domu to...:shake: oj to życie. Ciekawe kto to Czesio....???? Quote
Kasia25 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ja tam Cię Akucha palić nie będę, jeżeli tylko zechcesz to Ci nawet cisto upiekę. Tym razem jednak instrukcje dokładnie przeczytam. Belka to jakby soczewkę niebieską miała........... Pyńka, Pyńka wieczny szczeniuś, słodziak! P.S Brazowa co Ty , Czesia nie znasz? Quote
Recommended Posts