Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafilam na watek, a tu kociak znikl..:-(
Taki on podobny do mojej koci... Moze naprawde ktos zabral do domu, moja mala tez kiedys byla bezdomniakiem...

Posted

niestety są poważne przypuszczenia że kicur zgniłą pod kołami auta:( bo w czw. będąc u modliszki w promieniu 15m od jej domu znalazłam przy krawężniku rozjechanego kota:( był czarny, miał biały krawat i skarpetki, ale wiadomo że takich kotów jest dużo, więc ciągle mamy nadzieję, że TEN akurat wróci :(

Posted

malagos napisał(a):
Aga, masz w domu 7 kotów?? Jejku, ja przy 2 mam co robić........

No i co mam Ci napisać Małgoś? Tak wyszło ( 3 własne ) + 2 tymczasy co wróciły z adopcji + 2 tymczasy pilne i tak się nazbierało....Przy czym dwa chore jak się okazało - tyle ze nie wiadomo na co.....setki badań, kupę kasy.......+ jeden lejący po wszystkim ( oswajany - mało adopcyjny delikatnie mówiąc). Wszystkie cudnej urody i miało być "na moment". Samo życie.........

Posted

no i cóż, życie jest brutalne.... wątek niestety można zamknąć...

Gdyby jednak miał ktoś wolny tymczas, to mam na działce kotkę. Ona mieszka tam już któryś rok, ale w tym roku przyszły nowe koty, no i zajęły jej miejsce. Ona bardzp chce wejść do altany, nie chce być na dworze. Jest łagodna, pierwsza biegnie do głaskania, nie boi się ludzi. Koloru szaroburego, wysterylizowana.

Posted

modliszka84 napisał(a):
no i cóż, życie jest brutalne.... wątek niestety można zamknąć...

Gdyby jednak miał ktoś wolny tymczas, to mam na działce kotkę. Ona mieszka tam już któryś rok, ale w tym roku przyszły nowe koty, no i zajęły jej miejsce. Ona bardzp chce wejść do altany, nie chce być na dworze. Jest łagodna, pierwsza biegnie do głaskania, nie boi się ludzi. Koloru szaroburego, wysterylizowana.

Cioteczko, może załóż jej wątek?