Buell Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Itske napisał(a):No pewnie, że fajna, a jaką ma cudną okładkę! a felietonik na końcu, ha! :-) okladka - super ! dzięki za 2 sztuki, jedna idzie w ramki a druga ze mną - wszystkim się pochwale jaki Borysek slawny! A moge obfocić okladke i na fora powrzucać?
Itske Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Okładka, okładką, ale w ostanim zdaniu felietonu jest info, że ten duży z okładki domu szuka :-), dlatego się dopytywalm, czy on adoptowalny :-) a ten czarny z ostatniej strony to mój były tymczasowicz, już w domku. możesz robić z tym co zechcesz, zdjęcie autorstwa Betbet i Borys sławny i mój Funiacz! A efekt taki, że dzownią szkoły, dziękują za wychowawczy felietonik i robią akcje na rzecz psiaków - i to jest fajne! Gazetka poszla do Urzędu Marsz. - proszę, Borysek na salonach znany :-)
Buell Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Ale super! Normalnie gwiazda... No ale ja nie mialem swoich 3 min w Teleexpresie a Borysek tak :-)
baster i lusi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 z Boryska to kawał chłopa jest.A mięśnia ma przecudne.Tylko domku brak do szczęścia.
Buell Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='baster i lusi']z Boryska to kawał chłopa jest.A mięśnia ma przecudne. Dokladnie tak! fotki z 03/05/2011 Westerplatte
Buell Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Borysek wysportowany [i to po 7,5 km dogtrekkingu] 07/05/2011
Itske Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Buell']a wszyscy mówią że grubiutki... QUOTE] ale, że który grubiutki :eviltong:? No chyba, nie Borys?!:diabloti: I co to za fajny zlot?
Buell Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Itske'] ale, że który grubiutki :eviltong:? No chyba, nie Borys?!:diabloti: I co to za fajny zlot? zlot jak zwykle bosski cd od następnego fotografa: no jak ja wyglądam na tych spacerach...
anusia_xd2 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jejku ale cudowny.I dostojny w życiu bym mu nie dała takiego wieku patrząc na te zdjęcia.
Litterka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 A nie zastanawiales sie nad daniem mu DS? Wspaniale razem wygladacie, a po zdjeciach sadzac, wspaniale sie ze soba dogadujecie, wiec moze pora to sformalizowac?
Buell Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='Litterka']... moze pora to sformalizowac? niestety jeszcze nie...
Secia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 spacerki super, foty wspaniałe i miejsca znane :-) a pies jest naprawdę piękny we wspaniałej formie :-)
Itske Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Secia napisał(a):spacerki super, foty wspaniałe i miejsca znane :-) a pies jest naprawdę piękny we wspaniałej formie :-) Komu znane, temu znane, mnie tam nie :-) ale fajnie popatrzeć na dziewczyny z astami czy innymi slodziakami - modercami :-), bo jakoć na codzień to z takimi psiakami widuję raczej mało sympatyczych panów :-) Borsy - jak zawsze, to już nudne :-) - rewelacja!
YxNinaxY Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ależ ja zazdroszczę takich grupowych, "bullowatych" spacerków :)
Ilonajot Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Buell, moglbys podac dalej ciotkom i wujkom od astow???
Recommended Posts