Medorowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='evaxon']:roll: ja swojej podaje cam -vit i nie rozumie oburzenia weta[/QUOTE] My też podajemy Can – Vit :razz: [quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]O dobry strój wcale nie jest łatwo[/I][/B]:cool3: [B][I], a na dodatek Ona nie chce być księżniczką:mad: . Chce być Hawajką:p , jak w bajce na Disney Chanel Lilo i Stich:p i jest problem, bo takiego stroju nie było:placz: , kupiłam tylko same łańcuchy z kwiatów:cool3: , ale przecież w samych kwiatach Jej nie puszczę:evil_lol: , więc muszę kombinować:p .[/I][/B] [B][/B][/QUOTE] Ha ha:evil_lol: :evil_lol: Cześć mamcia:cool3: Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='madzia i medor']My też podajemy Can – Vit :razz: [/quote] no can-vit echhh qrcze dzisiaj caly czas mi sie przyciski myla:shake:moze to dlatego ze 1/3 z nich jest wytarta:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bonita córa chce być hawajką powiadasz?? hmm ciężka sprawa ale dacie rady Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Koniec świata z tymi dziećmi :evil_lol: Pamiętam jak mój Karol zażądał przebrania w żółwia Ninja....Masakra :crazyeye: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kitka20']Bonita córa chce być hawajką powiadasz?? hmm ciężka sprawa ale dacie rady[/quote] [B][I]Mam nadzieję:p mamy już kwiaty i spódnicę:multi: Teraz myślę nad górą, bo przecież nie od stroju komp.:evil_lol: [/I][/B] [quote name='Pysia']Koniec świata z tymi dziećmi :evil_lol: Pamiętam jak mój Karol zażądał przebrania w żółwia Ninja....Masakra :crazyeye:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][I]No są jaja z tymi strojami :evil_lol: jedna to Hawajka( narazie niedoszła:evil_lol: )[/I][/B] [B][I]a druga to INDYJKA w sari chce wystąpić:p ( sari już mamy pożyczone:cool3: )[/I][/B] Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Pysia']Koniec świata z tymi dziećmi :evil_lol: Pamiętam jak mój Karol zażądał przebrania w żółwia Ninja....Masakra :crazyeye:[/quote] :evil_lol: pewnie mu miske zalozylas na plecy i robila za skorupke:lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek']Przelecialam chyba z 10 stron, bo tyle miałam zaległości i już mi się nie chce pisać, że fajoskie te boksie. Tyle musi Wam wystarczyć...ufff... pzdr.[/quote] [B][I]Dzięki Asiaczek[/I][/B]:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Mam nadzieję:p mamy już kwiaty i spódnicę:multi: Teraz myślę nad górą, bo przecież nie od stroju komp.:evil_lol: [/I][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][I]No są jaja z tymi strojami :evil_lol: jedna to Hawajka( narazie niedoszła:evil_lol: )[/I][/B] [B][I]a druga to INDYJKA w sari chce wystąpić:p ( sari już mamy pożyczone:cool3: )[/I][/B][/quote] A co one tak odmienne kulturowo? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita'][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG] [B][I]Nic się ne stało, tak sobie skaczę :)[/I][/B][/quote] Moja XXwnusia zwariowala :evil_lol: i nawet psa zdeformowala :mad::evil_lol: [QUOTE] [IMG]http://img250.imageshack.us/img250/811/dscn82881fh1.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale dyskusja na temat strojów ....gdzie te czasy kiedy największym rarytasem był strój krakowski z serdakiem haftowanym cekinami:cool3:[/I] Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Pysia']A co one tak odmienne kulturowo? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]No Wiesz na wakacje na Hawaje to obie chcą jechać[/I][/B]:evil_lol: ,[B][I] psy także obie kochają:loveu: , ale oprócz tego to dwa całkiem inne charakterki:diabloti: . Tak jak te stroje:cool3: .[/I][/B] [B][/B] Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale dyskusja na temat strojów ....gdzie te czasy kiedy największym rarytasem był strój krakowski z serdakiem haftowanym cekinami:cool3:[/I][/quote] :multi: [B][I]Właśnie przypomniałaś mi że raz w przedszkolu byłam Krakowianką:evil_lol: .[/I][/B] Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='PIKA']Moja XXwnusia zwariowala :evil_lol: i nawet psa zdeformowala :mad::evil_lol:[/quote] [B][I]Ja prababciu cwiczę[/I][/B]:evil_lol: . [B][I]No i przerabiać fotki siem uczem[/I][/B]:p Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A ja bylam syrenką w szkole :multi: W jakąś siatke mnie ubrali :evil_lol: dali tacze i miesz i tak robilam za symbol Warszawy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Rany bowskie!!!:crazyeye: A ja tylko raz za kwiatuszek (nie pamiętam, jaki) i raz za Murzynka (fajnie wygladałam: tłuściutka Murzynka) i raz za krakowiankę (ale to chyba była pomyłka)... Pzdr. Quote
bonita Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='PIKA']A ja bylam syrenką w szkole :multi: W jakąś siatke mnie ubrali :evil_lol: dali tacze i miesz i tak robilam za symbol Warszawy :evil_lol:[/quote] [B][I]TZ- proponował mojej młodszej strój syrenki:cool3: , ale nie chciała[/I][/B]:p [quote name='Asiaczek']Rany bowskie!!!:crazyeye: A ja tylko raz za kwiatuszek (nie pamiętam, jaki) i raz za Murzynka (fajnie wygladałam: tłuściutka Murzynka) i raz za krakowiankę (ale to chyba była pomyłka)... Pzdr.[/quote] [B][I]A ja byłam raz muchomorem:oops: w wielkim kapeluszu:evil_lol: , na szczęście nie było to na balu tylko na przedstawieniu w przedszkolku :p [/I][/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [B][I]Hej kobitki :loveu:. Wy tu gadu gadu o jakiś syrenkach i kwiatuszkach a ja [/I][/B] [B][I]zupełnie nie łapię się o co wam może chodzić :evil_lol:. [/I][/B] [B][I]Praktycznie rzecz biorąc to odpowiadają w twojej galeri sami posiadacze bokserków :loveu:. A ja jedna samotna pańcia Westa :eviltong: [/I][/B] Quote
Kitka20 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bonita a góra to może by była jakaś bluzeczka ekhm nie wiem jak sie nazywają tego typu bluzki ale są obcisłe nie widać ich łudząco podobne np do koloru skóry i np z narysowanym czymś. Nie wiem co hawajka ma na torsie chyba tylko włosy:lol::lol: Quote
Paula Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Gaduly :mad: 4 strony temu foteczki :roll: Ale za to jakie sliczne obrazki :loveu: [B][I][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3926/dscn85651dj3.jpg[/IMG][/I][/B] [B][/B] [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/3706/dscn84601jhb0.jpg[/IMG] [quote name='bonita']:multi: [B][I]Właśnie przypomniałaś mi że raz w przedszkolu byłam Krakowianką:evil_lol: .[/I][/B][/quote] Ja tez bylam krakowianka :multi: i biedronka i cyganka w podstawowce :lol: Quote
Kitka20 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hehe ja w sanatorium byłam biedronką. Ordynator się mnie bał że go zjem bo na zielono chodził:lol: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='evaxon']:roll: Bonita i jaki stroj kupilas:cool3: choinke???buahahaha[/quote] [quote name='evaxon']:evil_lol: a trzeba bylo ja za choinke przebrac:evil_lol:[/quote] Ewa:mad:, choinka jest zarezerwowana dla mnie:cool3::diabloti: cześć Babciu:lol: Quote
BeaC Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 witaj.....:loveu::loveu::loveu::loveu: fajne zabawy śnieżne Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hmmm.... dlaczego nie mamy w Walentynkowym wątku Walentynki [B]bonitowej :mad: [/B] Zernijcie w mój podpis jakie cudeńka już mamy, ZAPRASZAMY do pomocy :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']Koniec świata z tymi dziećmi :evil_lol: Pamiętam jak mój Karol zażądał przebrania w żółwia Ninja....Masakra :crazyeye:[/quote] [B]ja tez cos wiem o tym w zeszłym roku indianin..a wtym policjant.....oj trza sie dostosowac:diabloti: [/B] Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ja tez cos wiem o tym w zeszłym roku indianin..a wtym policjant.....oj trza sie dostosowac:diabloti: [/B][/quote] U mnie był żółw ninja, judoka, ksiądz..... A wiecie dlaczego ksiądz? Karol jak miał 4 lata postanowił zostać mafiozo :) Ale po wielokrotnych wizytach z babcią w kościele zmienił zdanie w wieku 5 lat ;) Spacerując wyznał mi, że nie chce być już mafiozo tylko zostanie księdzem :crazyeye: Na moje pytanie " Dlaczego" odpowiedział " Bo do mafiozów strzelają a do księży nie a na dodatek się do nich modlą " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts