Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']:roll:
ja swojej podaje cam -vit i nie rozumie oburzenia weta[/QUOTE]
My też podajemy Can – Vit :razz:
[quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B][I]O dobry strój wcale nie jest łatwo[/I][/B]:cool3: [B][I], a na dodatek Ona nie chce być księżniczką:mad: . Chce być Hawajką:p , jak w bajce na Disney Chanel Lilo i Stich:p i jest problem, bo takiego stroju nie było:placz: , kupiłam tylko same łańcuchy z kwiatów:cool3: , ale przecież w samych kwiatach Jej nie puszczę:evil_lol: , więc muszę kombinować:p .[/I][/B]
[B][/B][/QUOTE]
Ha ha:evil_lol: :evil_lol: Cześć mamcia:cool3:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']My też podajemy Can – Vit :razz:
[/quote]
no can-vit
echhh qrcze dzisiaj caly czas mi sie przyciski myla:shake:moze to dlatego ze 1/3 z nich jest wytarta:evil_lol:

Posted

[quote name='Kitka20']Bonita córa chce być hawajką powiadasz?? hmm ciężka sprawa ale dacie rady[/quote]
[B][I]Mam nadzieję:p mamy już kwiaty i spódnicę:multi: Teraz myślę nad górą, bo przecież nie od stroju komp.:evil_lol: [/I][/B]

[quote name='Pysia']Koniec świata z tymi dziećmi :evil_lol:
Pamiętam jak mój Karol zażądał przebrania w żółwia Ninja....Masakra :crazyeye:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B][I]No są jaja z tymi strojami :evil_lol: jedna to Hawajka( narazie niedoszła:evil_lol: )[/I][/B]
[B][I]a druga to INDYJKA w sari chce wystąpić:p ( sari już mamy pożyczone:cool3: )[/I][/B]

Posted

Pamiętam jak mój Karol zażądał przebrania w żółwia Ninja....Masakra :crazyeye:[/quote]
:evil_lol: pewnie mu miske zalozylas na plecy i robila za skorupke:lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Przelecialam chyba z 10 stron, bo tyle miałam zaległości i już mi się nie chce pisać, że fajoskie te boksie. Tyle musi Wam wystarczyć...ufff...
pzdr.[/quote]
[B][I]Dzięki Asiaczek[/I][/B]:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Mam nadzieję:p mamy już kwiaty i spódnicę:multi: Teraz myślę nad górą, bo przecież nie od stroju komp.:evil_lol: [/I][/B]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B][I]No są jaja z tymi strojami :evil_lol: jedna to Hawajka( narazie niedoszła:evil_lol: )[/I][/B]
[B][I]a druga to INDYJKA w sari chce wystąpić:p ( sari już mamy pożyczone:cool3: )[/I][/B][/quote]
A co one tak odmienne kulturowo? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG]
[B][I]Nic się ne stało, tak sobie skaczę :)[/I][/B][/quote]

Moja XXwnusia zwariowala :evil_lol: i nawet psa zdeformowala :mad::evil_lol:

[QUOTE]
[IMG]http://img250.imageshack.us/img250/811/dscn82881fh1.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

[I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale dyskusja na temat strojów ....gdzie te czasy kiedy największym rarytasem był strój krakowski z serdakiem haftowanym cekinami:cool3:[/I]

Posted

[quote name='Pysia']A co one tak odmienne kulturowo? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B][I]No Wiesz na wakacje na Hawaje to obie chcą jechać[/I][/B]:evil_lol: ,[B][I] psy także obie kochają:loveu: , ale oprócz tego to dwa całkiem inne charakterki:diabloti: . Tak jak te stroje:cool3: .[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale dyskusja na temat strojów ....gdzie te czasy kiedy największym rarytasem był strój krakowski z serdakiem haftowanym cekinami:cool3:[/I][/quote]

:multi: [B][I]Właśnie przypomniałaś mi że raz w przedszkolu byłam Krakowianką:evil_lol: .[/I][/B]

Posted

[quote name='PIKA']Moja XXwnusia zwariowala :evil_lol: i nawet psa zdeformowala :mad::evil_lol:[/quote]

[B][I]Ja prababciu cwiczę[/I][/B]:evil_lol: .
[B][I]No i przerabiać fotki siem uczem[/I][/B]:p

Posted

Rany bowskie!!!:crazyeye:

A ja tylko raz za kwiatuszek (nie pamiętam, jaki) i raz za Murzynka (fajnie wygladałam: tłuściutka Murzynka) i raz za krakowiankę (ale to chyba była pomyłka)...
Pzdr.

Posted

[quote name='PIKA']A ja bylam syrenką w szkole :multi:
W jakąś siatke mnie ubrali :evil_lol: dali tacze i miesz i tak robilam za symbol Warszawy :evil_lol:[/quote]

[B][I]TZ- proponował mojej młodszej strój syrenki:cool3: , ale nie chciała[/I][/B]:p

[quote name='Asiaczek']Rany bowskie!!!:crazyeye:

A ja tylko raz za kwiatuszek (nie pamiętam, jaki) i raz za Murzynka (fajnie wygladałam: tłuściutka Murzynka) i raz za krakowiankę (ale to chyba była pomyłka)...
Pzdr.[/quote]

[B][I]A ja byłam raz muchomorem:oops: w wielkim kapeluszu:evil_lol: , na szczęście nie było to na balu tylko na przedstawieniu w przedszkolku :p [/I][/B]

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Hej kobitki :loveu:. Wy tu gadu gadu o jakiś syrenkach i kwiatuszkach a ja [/I][/B]
[B][I]zupełnie nie łapię się o co wam może chodzić :evil_lol:. [/I][/B]
[B][I]Praktycznie rzecz biorąc to odpowiadają w twojej galeri sami posiadacze bokserków :loveu:. A ja jedna samotna pańcia Westa :eviltong: [/I][/B]

Posted

Bonita a góra to może by była jakaś bluzeczka ekhm nie wiem jak sie nazywają tego typu bluzki ale są obcisłe nie widać ich łudząco podobne np do koloru skóry i np z narysowanym czymś. Nie wiem co hawajka ma na torsie chyba tylko włosy:lol::lol:

Posted

Gaduly :mad: 4 strony temu foteczki :roll: Ale za to jakie sliczne obrazki :loveu:

[B][I][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3926/dscn85651dj3.jpg[/IMG][/I][/B]
[B][/B]
[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/3706/dscn84601jhb0.jpg[/IMG]

[quote name='bonita']:multi: [B][I]Właśnie przypomniałaś mi że raz w przedszkolu byłam Krakowianką:evil_lol: .[/I][/B][/quote]
Ja tez bylam krakowianka :multi: i biedronka i cyganka w podstawowce :lol:

Posted

[quote name='evaxon']:roll:
Bonita i jaki stroj kupilas:cool3: choinke???buahahaha[/quote]

[quote name='evaxon']:evil_lol: a trzeba bylo ja za choinke przebrac:evil_lol:[/quote]
Ewa:mad:, choinka jest zarezerwowana dla mnie:cool3::diabloti:

cześć Babciu:lol:

Posted

[B]ja tez cos wiem o tym w zeszłym roku indianin..a wtym policjant.....oj trza sie dostosowac:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ja tez cos wiem o tym w zeszłym roku indianin..a wtym policjant.....oj trza sie dostosowac:diabloti: [/B][/quote]
U mnie był żółw ninja, judoka, ksiądz.....
A wiecie dlaczego ksiądz?
Karol jak miał 4 lata postanowił zostać mafiozo :) Ale po wielokrotnych wizytach z babcią w kościele zmienił zdanie w wieku 5 lat ;) Spacerując wyznał mi, że nie chce być już mafiozo tylko zostanie księdzem :crazyeye: Na moje pytanie " Dlaczego" odpowiedział " Bo do mafiozów strzelają a do księży nie a na dodatek się do nich modlą " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: