Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Nie Wiesz o tym:crazyeye: ? To się stało 4- lata temu. N a codzień trudno to zauważyć, ale wystawa to co innego, dlatego jej nie wystawiam:p .[/I][/B]
[/quote]
Ja jak zawsze spóźniona:oops: ...
Nie, wiesz, ona jest na codzień taka skoczna i "żywa", że trudno zauważyć.
Ale na pewno nigdy mi nie mówiłaś, bo chyba bym pamietała:oops:.

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek'][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/2788/dscn8109ig2.jpg[/IMG]

Mały boksiu oczkiem łypie :grin::grin::grin:.Pewnie pańcia bawić się nie chciała :mad:.
[/quote]

[B][I]On się lekko nerwuje jak z aparatem długo koło niego skaczę :mad: [/I][/B]
[B][I]Dała byś już mi spokój - to by powiedział gdyby umiał mówić :evil_lol:[/I][/B] .

Posted

[quote name='Guffi']Ja jak zawsze spóźniona:oops: ...
Nie, wiesz, ona jest na codzień taka skoczna i "żywa", że trudno zauważyć.
Ale na pewno nigdy mi nie mówiłaś, bo chyba bym pamietała:oops:.[/quote]

[B][I]Życia jej to nie utrudnia, goni ile wlezie, ale nie da rady np. stanąc na dwóch tylnych łapach ( choć czasem się stara:p ) i takie tam rzeczy.[/I][/B]
[B][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']No wiesz, namów TZ-ta na Łódź, tak bym go wymiziała, Diki jest cuuuuuuuuudny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Kogo? TZ-ta? :D:D:D:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='misiaczek']Kogo? TZ-ta? :D:D:D:roflt::roflt::roflt:[/quote]

[B][I]To nie jest śmieszne Misiaczek :nono: . Mojego TZ-ta namówić trudno.:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

Bonita,ja się śmieję,że Imbir tak napisała zdanie,jakby chciała Twojego TZ-ta wymiziać :evil_lol:.Przeczytaj jeszcze raz:
"No wiesz, namów TZ-ta na Łódź, tak bym go wymiziała,"
Ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='misiaczek']Bonita,ja się śmieję,że Imbir tak napisała zdanie,jakby chciała Twojego TZ-ta wymiziać :evil_lol:.Przeczytaj jeszcze raz:
"No wiesz, namów TZ-ta na Łódź, tak bym go wymiziała,"
Ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B][I]Wiesz nawet tego nie zauważyłam:oops: , dobrze że mi na to zwróciłś uwagę Misiaczek :evil_lol: [/I][/B]

[quote]No wiesz, namów TZ-ta na Łódź, tak bym go wymiziała, Diki jest cuuuuuuuuudny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::l oveu::loveu:[/quote]
[B][I]Imbirkowa miziać mi TZ-ta w Łodzi nie będziesz :nono: :roflt: :evillaug: [/I][/B]

Posted

[quote name='bonita']
[B][I]Imbirkowa miziać mi TZ-ta w Łodzi nie będziesz :nono: :roflt: :evillaug: [/I][/B][/quote]
:ices_bla:,teraz nie dawaj tego TZ-towi do przeczytania,bo może mu się odwidzieć i sie zrobi chętny na Łódź,jak zobaczy,że dziewczyny z dogo chcą go wymiziać :grin::grin::grin:.
Oj sorki Imbirek,ale dawno się tak nie uśmiałam.To było dobre :smokin:.

Posted

[quote name='misiaczek']:ices_bla:,teraz nie dawaj tego TZ-towi do przeczytania,bo może mu się odwidzieć i sie zrobi chętny na Łódź,jak zobaczy,że dziewczyny z dogo chcą go wymiziać :grin::grin::grin:.
Oj sorki Imbirek,ale dawno się tak nie uśmiałam.To było dobre :smokin:.[/quote]

[B][I]No nie nie mogę, bo do Katowic, ani do Opola nie pojedzie, tylko do Łodzi będzie chciał:grin::grin::grin:.[/I][/B]

Posted

[quote name='Korenia']A Wrocław planujecie ? Jak nie to :mad:[/quote]

[B][I]Nie wiem gdzie w tym roku będzie Boksiowa klubówka, jak we Wrocławiu to tam pewno zawitamy :)[/I][/B]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Julia, aleś napieszała... Teraz to już bankowo Bonitka się nie wybierze do Łodzi w obawie przed jakimiś ekscesami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witajcie Gromadko boksiowa :):):)[/quote]

[B][I]Hellou Kate i Luka:loveu: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
no faktycznie wyszło mi nieźle:diabloti:
słuchaj, to może twój TZ jednak na to mizianko przyjedzie do Łodzi?:p :diabloti:[/quote]

[B][I]Zobaczymy jak mu w Katowicach pójdzie:cool3: .( Nie TZ-owi , tylko Dikiemu ;) )[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Zobaczymy jak mu w Katowicach pójdzie:cool3: .( Nie TZ-owi , tylko Dikiemu ;) )[/I][/B][/QUOTE]

Przystojniak musi zdobyć CWC... a potem będziemy świętować tytuł ,,Championa Polski” :multi: :multi: :multi: [SIZE="1"]dobrze zrozumiałam? [/SIZE]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Przystojniak musi zdobyć CWC... a potem będziemy świętować tytuł ,,Championa Polski” :multi: :multi: :multi: [SIZE=1]dobrze zrozumiałam? [/SIZE][/quote]

[B][I]Tak CWC z Katowic i byłby już Championem:cool3: . Łatwo powiedzieć, gorzej zrobbić:p .[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Nie wiem gdzie w tym roku będzie Boksiowa klubówka, jak we Wrocławiu to tam pewno zawitamy :)[/I][/B][/quote]
Koniecznie musicie przybyć!! A na międzynarodówke się we wrzesniu nie szykujecie ?

Posted

[quote name='Korenia']Koniecznie musicie przybyć!! A na międzynarodówke się we wrzesniu nie szykujecie ?[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I] Jak nam nie pójdzie w Katowicach, Opolu, Łodzi i Krakowie to zawitamy pewno do Wrocławia, chciała bym Championat w tym roku skończyć:p .[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='evaxon']haha to ja tez sie zapisac chce na mizianko :lol: wolala bym Dickensa ale nie pogardze tez tztem:lol: ;)

dziendoberek :D[/quote]

[B][I]Nie wiem czy wiecie dziewczyny, ale Diki jest bardzo wstydliwym chłopakiem:oops: , nie to co moje dwie lalunie:evil_lol: więc z całowaniem i mizianiem może być lekki problem:cool3: .[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Nie wiem czy wiecie dziewczyny, ale Diki jest bardzo wstydliwym chłopakiem:oops: , nie to co moje dwie lalunie:evil_lol: więc z całowaniem i mizianiem może być lekki problem:cool3: .[/I][/B][/quote]
:evil_lol: no to miejmy nadzieje ze tz minej wstydliwy :evil_lol: :evil_lol: