Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-([/quote]

Piękna Mercedes:-( ... Łączę się z Wami w bólu i rozpaczy.

[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/4/swiecalz3.gif[/IMG]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']
W domu zostało tylko puste miejsce... jej miska...[/quote]

ja w piątek przy porządkach znalazłam pierwszą miskę Bodzia, letwo pięść się do niej mieści, a wtedy cała głowa mu do niej wchodziła - wydaje mi się, że to było tak niedawno, a teraz już go nie ma i Merolki też :-( za szybko te lata płyną, za szybko...

Posted

Miałam już nie wchodzić na Dogomanię, ale specjalnie dzisiaj włączyłam komp, żeby napisać jak mi przykro:-(
Zresztą wiesz:placz:
Trzymajcie się:glaszcze:
Świeczuszki
[*]
[*]
[*]
Pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu widziałam Ją na spacerze z Twoją Mamą:-(

Posted

[quote name='bonita']Dzięki, dzięki Wszystkim:loveu:

Jakoś nie umiem nic napisać :( jestem w szoku :(, chociaż wiadomo już od jakiegoś czasu wiedziałam o tym, że lata jej młodości już się skończyły :(
W domu zostało tylko puste miejsce... jej miska...[/quote]
Kasiu trzymaj się... trzymajcie się dzielnie... Jesteśmy z Wami ...

Posted

Dzięki, trzymamy się jakoś
Najgorzej przeżywa to moja mama, Merol była Jej pupilką:placz:, od kilku lat były nierozłączne :placz:

Mam jeszcze jej ostatnie zdjęcie, zrobiła je mama :(

To stało się tak nagle, jeszcze w piątek wszystko było OK, położyła się spać.... a w nocy zaczęła strasznie wymiotować, rano była już na kroplówkach, dostała antybiotyk i witaminy, kiedy po 12-stej wróciła do domu i położyła się na swoim łóżku zdawało się że już będzie dobrze :(
Niestety zaczęło być coraz gorzej i to w piorunującym tempie :(, nawet wetka nie zdążyła dojechać:-(, dojechała za póżno, nie miała już kogo ratować:placz: Merol odszedł trochę po 13 :(

Udało jej się zebrać przy sobie całą naszą rodzinę wszyscy byliśmy przy niej kiedy odchodziła, leżała głaskana i tulona:placz:, umarła na naszych rękach :(.

Nie męczyła się długo, ale nigdy nie zapomnę jej przerażonych oczu:-( jak ona bała się śmierci...

Posted

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
[CENTER][COLOR=Red][FONT=Arial][B][IMG]http://smyki.pl/domeny/synek.pl/maciek/upload/znicz.gif[/IMG]
[/B][/FONT][/COLOR] [LEFT][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Kasiu..........:-([/I][/B][/FONT][/COLOR]
[/LEFT]
[COLOR=Red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/CENTER]

Posted

ale smutne wieści wyczytałam po powrocie:-(

Kasiu, trzymaj się jesteśmy z Wami

Merolku, biegaj szczęśliwie za TM [IMG]http://www.egify.pl/gify/przedmioty/swieca/0064.jpg[/IMG]