Jagoda1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='bonita']Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-([/quote] Piękna Mercedes:-( ... Łączę się z Wami w bólu i rozpaczy. [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/4/swiecalz3.gif[/IMG] Quote
misiaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='bonita']Mój Merol dziś odszedł za TM.....:(:-(:-([/quote] Bardzo Wam współczuję :-( :-( :-( Dla Merolka [*] :-( Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 tak smutne sa chwile rozstania...:-( Trzymaj sie kochana... Quote
drzalka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Strasznie mi przykro :-( Wiadomo ze ten dzien juz nie dlugo nadejdzie, ale jednak jest sie w wielkim szoku [*]. Merolku ganial z Sonią za TM. Quote
Bodziulka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='bonita'] W domu zostało tylko puste miejsce... jej miska...[/quote] ja w piątek przy porządkach znalazłam pierwszą miskę Bodzia, letwo pięść się do niej mieści, a wtedy cała głowa mu do niej wchodziła - wydaje mi się, że to było tak niedawno, a teraz już go nie ma i Merolki też :-( za szybko te lata płyną, za szybko... Quote
anetta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 O rany....:placz: Tak bardzo mi przykro... .......[']['] Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :-( brak mi slow:-( tak mi przykro:-( jestesmy z toba:-( [*] [*] [*] Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Miałam już nie wchodzić na Dogomanię, ale specjalnie dzisiaj włączyłam komp, żeby napisać jak mi przykro:-( Zresztą wiesz:placz: Trzymajcie się:glaszcze: Świeczuszki [*] [*] [*] Pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu widziałam Ją na spacerze z Twoją Mamą:-( Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mi też jest bardzo przykro :( aż nie wiem co powiedzieć... Kasiu, trzym się :glaszcze: . [''] [''] :placz: Quote
DORRAG Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Strasznie Mi przykro:-( Trzymaj się... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witaj Kasiu, jak się czujecie - Ty, reszta domowników, zwierzyniec? Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='bonita']Dzięki, dzięki Wszystkim:loveu: Jakoś nie umiem nic napisać :( jestem w szoku :(, chociaż wiadomo już od jakiegoś czasu wiedziałam o tym, że lata jej młodości już się skończyły :( W domu zostało tylko puste miejsce... jej miska...[/quote] Kasiu trzymaj się... trzymajcie się dzielnie... Jesteśmy z Wami ... Quote
bonita Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dzięki, trzymamy się jakoś Najgorzej przeżywa to moja mama, Merol była Jej pupilką:placz:, od kilku lat były nierozłączne :placz: Mam jeszcze jej ostatnie zdjęcie, zrobiła je mama :( To stało się tak nagle, jeszcze w piątek wszystko było OK, położyła się spać.... a w nocy zaczęła strasznie wymiotować, rano była już na kroplówkach, dostała antybiotyk i witaminy, kiedy po 12-stej wróciła do domu i położyła się na swoim łóżku zdawało się że już będzie dobrze :( Niestety zaczęło być coraz gorzej i to w piorunującym tempie :(, nawet wetka nie zdążyła dojechać:-(, dojechała za póżno, nie miała już kogo ratować:placz: Merol odszedł trochę po 13 :( Udało jej się zebrać przy sobie całą naszą rodzinę wszyscy byliśmy przy niej kiedy odchodziła, leżała głaskana i tulona:placz:, umarła na naszych rękach :(. Nie męczyła się długo, ale nigdy nie zapomnę jej przerażonych oczu:-( jak ona bała się śmierci... Quote
Jagoda1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jeszcze raz serdecznie współczuję Wam, zdaję sobie sprawę, co przeżywacie, wiem, jak to bardzo boli...:-( Złóż Mamie ode mnie szczególne wyrazy współczucia. Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :(:(:(:(:( ...... trzymajcie się , na razie żadne słowa nie są w stanie ukoić waszego bólu , czas tylko czas .... Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kasiu, jesteśmy z Wami ... Trzymajcie się dzielnie ... Tak strasznie mi przykro ... Dla Ciebie Merolku[']['][']['] Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( [CENTER][COLOR=Red][FONT=Arial][B][IMG]http://smyki.pl/domeny/synek.pl/maciek/upload/znicz.gif[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] [LEFT][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Kasiu..........:-([/I][/B][/FONT][/COLOR] [/LEFT] [COLOR=Red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/CENTER] Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Przekaż Mamie, że bardzo mi przykro i żeby się trzymała:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ważne, że była przy Was wszystkich, nie musiała odchodzić w samotności - a otoczona wielką aurą miłości... Na zawsze pozostanie w Waszych sercach. Jesteśmy z Wami! Quote
goldenka245 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kasiu,Pamiętamy o Was! Trzymajcie się! Merol hasa sobie teraz po zielonych łąkach wśród przyjaciół!:-( Quote
Imbirka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ale smutne wieści wyczytałam po powrocie:-( Kasiu, trzymaj się jesteśmy z Wami Merolku, biegaj szczęśliwie za TM [IMG]http://www.egify.pl/gify/przedmioty/swieca/0064.jpg[/IMG] Quote
gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Boże, tak mi przykro Kasiu, tak mi przykro... Wybacz ale nie mogę nic więcej wydusic...:-( [CENTER][B][I][SIZE=7] [*][/SIZE][/I][/B][/CENTER] Quote
Recommended Posts