Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 cześc Bonitko! Dikus strasznie płaski przy tej gliździe:evil_lol: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Wyjątek']cześc Bonitko! Dikus strasznie płaski przy tej gliździe:evil_lol:[/quote] Tak się zastanawiałam co on robi:cool3:, udawał że go tam nie ma, albo nie wiem co kombinował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko:multi: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek weekendowo fotki widziałam:loveu:[/quote] Witajcie wieczorowo jeszcze łikendowo:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]widziałam kilka nowych fotek :grins: z makaronikiem jest the best a tu moja miłość :loveu: [URL]http://images28.fotosik.pl/73/005d75002581a923.jpg[/URL][/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Widziałąś foty:multi::evil_lol: Witaj Alu:loveu: [quote name='madzia i medor']Trzeba było mnie nie zabierać z tej kapusty:obrazic: Jak nie masz dla mnie kieszonkowego:diabloti: [COLOR=Magenta]Gdzie pisze że nie dam:cool3:, mamcia pisze że caringtonem nie jest i kieszonkowe będzie skromne:cool3:, ale nie martw siem na lody starczy:loveu::diabloti:[/COLOR] Lament, to dopiero będzie, jak nie dostanę pieniążków:diabloti:[/quote] Lament to będzie jak po dooopie dostaniesz:mad::diabloti: [quote name='evaxon']hyhyhy glizdek wchodzi mu do nosa:evil_lol: [COLOR=Magenta]:evil_lol:a Diki jeszcze takiego czegoś w życiu nie widział i był b. zdziwiony:evil_lol:[/COLOR] witanko:multi:[/quote] Helołki:loveu: [quote name='paula_z']Cześć Kasia :multi: [URL]http://images28.fotosik.pl/73/005d75002581a923.jpg[/URL] :loveu:[/quote] Hej Paulinki :loveu: [quote name='gosikf & dogs']to dżdżownica jest! cześć kasiu jakie to spotkanie interesujące dla nigo było, tak się przyglądał jakby nie wiadomo co zobaczył:evil_lol:[/quote] :evil_lol:dokładnie, był zaskoczony że takie cuś się rusza [quote name='goldenka245']Ale fajna glisdaaa! :diabloti: Ale Dickuś jest słodkiii[/quote] Prawda że glizda śliczna:loveu::diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']hieloł...bylam i uwidzialam:p[/quote] Co?, co widziałaś:diabloti: Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='bonita']Co?, co widziałaś:diabloti:[/quote] przyszlosc...:cool1: :diabloti: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']przyszlosc...:cool1: :diabloti:[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:diabloti: Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='bonita']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:diabloti:[/quote] dokladnie...tez tak zawylam jak uwidzialam:diabloti: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']dokladnie...tez tak zawylam jak uwidzialam:diabloti:[/quote] Nie wchcem wiedzieć:errrr:, nie wchcem wiedzieć:errrr::diabloti: Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='bonita']Nie wchcem wiedzieć:errrr:, nie wchcem wiedzieć:errrr::diabloti:[/quote] przeciez ci nie powiem..kto by tam chcial wiedziec jakie numery w lotku padną:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']przeciez ci nie powiem..kto by tam chcial wiedziec jakie numery w lotku padną:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Ja już w to nie wierzę:shake:, mamcia Pysia mi też wróżyła że wygram i co?..... i nic:shake: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 wiem cioteczko co czułaś jak nie miałaś neta :placz: jakie to straszne jest :diabloti: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']wiem cioteczko co czułaś jak nie miałaś neta :placz: jakie to straszne jest :diabloti:[/quote] Tak:shake: kanał straszny:shake: wchodzę włączam i nie ma:placz: Może być coś gorszego z wieczora:diabloti: a! przedwczoraj raz net był raz nie, a do tego wszystkiego moją córcię ząb bolał strasznie:shake:( więc może być jeszcze coś gorszego:razz::evil_lol:) wczoraj byłyśmy u dentysty i jest już luz:p Quote
furciaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jakie pieknosci:loveu: [url]http://images25.fotosik.pl/72/4a288ab3069c05a1.jpg[/url] mi wczoraj w nocy dogo przestalo dzialac:placz: 2 godziny musialam czekac az sie naprawi...to dopiero bylo straszne:diabloti: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ja kilka dni temu , odpalam wieczorem kompa a tu jak wół napisane - kabel sieciowy jest odłączony - no to ciabas za ten kabel , wszystko podłączone ,a neta jak nie było tak nie ma ... godzina 21 już była , więc prowider nie urzęduje w firmie ... mój tz wolał grzecznie iść spać nawet o kolacje nie prosił :diabloti: po sformatowaniu dysku , nowej instalacji , net zadziałał :) Jaka ulga :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dobry wieczór, czy noc...? Zdjecia, jak zawsze super. A Seniorka...? Quote
zuzolandia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 a ja tak z ranca wpadlam dziendoberek powiedziec .......... Quote
Alicja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:oj znam ten ból jak necik siada .....a njgorsze jak jesteś w trakcie rozmowy na GG lub Skypku :razz:masakra :placz::placz::placz:trzęsące się dłonie ...adrenalinka wysoko wysoko ..... Bry nocna siostro :loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:oj znam ten ból jak necik siada .....a njgorsze jak jesteś w trakcie rozmowy na GG lub Skypku :razz:masakra :placz::placz::placz:trzęsące się dłonie ...adrenalinka wysoko wysoko .....[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Bry nocna siostro :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] tak tak potwierdzam..i to goraczkowe szukanie telefonu zeby napisac....nie mam neta buuuuuu:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='bonita'] Lament to będzie jak po dooopie dostaniesz:mad::diabloti: [/quote] A miało być bezstresowe wychowanie:placz::placz: Quote
gosikf & dogs Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 CzEsC!!! Ja już nie wytrzymuję z tym kompem!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nonono2: :comp26: :comp26: :motz: :tard: :onfire: Rzucam to w cholere!!!!!!!!! Ale mimo wszystko dotarłam do Ciebie:p Quote
DORRAG Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cześć:p [URL]http://images28.fotosik.pl/73/005d75002581a923.jpg[/URL] O Moj Kochany Pycholek:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts