bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Witam Panią Mod :grins:[/quote] :evil_lol: Hejka:multi: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Donvitow']Wszystkie foty fajne.ale nie przebiją tego ostatniego z boksioplastugami. Pozdrowienia.[/quote] :evil_lol: Boksioplastugi fajne określenie:evil_lol: . Witaj! [quote name='Pysia']A mamcia Pysia włożyła róż żeby córcia MUSIAŁA się za swą mamcie wstydzić i cały trud poszedł na marne :angryy:[/quote] widziałam mamciny róż na fotce, i przykro mi teraz jeszcze bardziej:placz: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']witaj zielona cioteczko ;)[/quote] Witaj Vectro zielona:evil_lol: , co ma nawet zielonego legwana:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Moja Mamcia jest MODEM :crazyeye: Gratulację Mamusiu :) :multi: [COLOR=magenta]Dzięqs córciu:loveu: [/COLOR] A tak wogóle to Witam :loveu: [COLOR=magenta]Cześć! cieszkam się że wpadłaś do mamci:multi: [/COLOR] Widziałam fotki Shrekowego Dikulińskiego, a filmik z hipnotyzującą zabawkąpierwsza klasa :D[/quote] :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Co ja widzę, kolejna znajoma twarz, moderatorem :cool3: Gratulacje! :multi: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co ja widzę, kolejna znajoma twarz, moderatorem :cool3: Gratulacje! :multi:[/quote] Dzięki:oops: :oops: :oops::diabloti: :evil_lol: Witanko Pinczerko! Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sis ja już Twój nr wklikałam w fonik .....liczę że w końcu sie spotkamy;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']Dzięki:oops: :oops: :oops::diabloti: :evil_lol: Witanko Pinczerko![/quote] Witanko Bonitko z pięknym avatarkiem ;) Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witanko Bonitko z pięknym avatarkiem ;)[/quote] Najnowsza z moich fotencji, trio złapane na smakołyk:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sis ja już Twój nr wklikałam w fonik .....liczę że w końcu sie spotkamy;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Ja tyż mam wyklikany:multi: Do trzech razy sztuka Alu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita'] Oczywiście że Ci córciu wszystko wolno, wszystko na co pozwala regulamin:diabloti: :evil_lol:[/quote] Mama, ja cem bezstresowe wychowanie:obrazic::obrazic::diabloti: [quote name='bonita'] Ja nie obiecuję, ale mam wielką ochotę tam jechać, mój TZ troszkę mniejszą:p , ale w tym roku wogóle nigdzie na wystawy nie jezdzimy , więc mam nadzieję Go tam wyciągnąć:p [/quote] Namów tatka;);) Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Filmik [url=http://bonita.wrzuta.pl/film/z2ZHaMpEWN/dscn2530][img]http://c.wrzuta.pl/wm9928/1e73d6ce00211b52468970fc/DSCN2530.jpg[/img][/url] Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 e tam zielony legwanik , patrz [B][COLOR=Red]CZERWONY [/COLOR][/B]fordzik :evil_lol: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Aaaaaaaa czyli chcesz się piąć jeszcze wyżej;):evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']Aaaaaaaa czyli chcesz się piąć jeszcze wyżej;):evil_lol:[/quote] oczywiście :diabloti: :diabloti: ;) Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']Filmik [URL="http://bonita.wrzuta.pl/film/z2ZHaMpEWN/dscn2530"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wm9928/1e73d6ce00211b52468970fc/DSCN2530.jpg[/IMG][/URL][/quote] Buahahahah zupełnie jak onkopodobna sąsiadów :evil_lol: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahah zupełnie jak onkopodobna sąsiadów :evil_lol:[/quote] Filmik nakręciłam już po godzinnej walce z węzem:evil_lol: , a co się działo na początku:evil_lol: zanim z aparatem nie przyleciałam:evil_lol: szał:stupid: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Super filmik:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 tak , zabawy z wodą są niezwykle fascynujące :evil_lol: ja nie mogę węża wziąć do ręki spokojnie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzieńdoberek:multi: skoro babciu już nie śpisz to wpadłam do Ciebie na kawusię:p Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Super filmik:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:[/quote] :evil_lol: no głupolek [quote name='Vectra']tak , zabawy z wodą są niezwykle fascynujące :evil_lol: ja nie mogę węża wziąć do ręki spokojnie :evil_lol:[/quote] :evil_lol: u nas podobnie wąż działa na psy:p [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi: skoro babciu już nie śpisz to wpadłam do Ciebie na kawusię:p[/quote] Witaj wnusia:multi: Już lecę robić! Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cieszę się, że jesteś Modem. :loveu: Fajny avatarek...Wszystkie razem, super! Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Witaj sis .....no tak do 3 razy sztuka;)[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
sylwia i boksery Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Bonito :multi: Wstyd mi,że dopiero teraz się witam:oops: -chociaż czajnikuję na Twojej galerii od ponad 600 stron :evil_lol: Super masz psiaki :loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Mamcia :) Ale wariatuńcio z Dikiego :p Quote
Recommended Posts