Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donvitow']Wszystkie foty fajne.ale nie przebiją tego ostatniego z boksioplastugami. Pozdrowienia.[/quote]
:evil_lol: Boksioplastugi fajne określenie:evil_lol: . Witaj!
[quote name='Pysia']A mamcia Pysia włożyła róż żeby córcia MUSIAŁA się za swą mamcie wstydzić i cały trud poszedł na marne :angryy:[/quote]

widziałam mamciny róż na fotce, i przykro mi teraz jeszcze bardziej:placz:

Posted

[quote name='Vectra']witaj zielona cioteczko ;)[/quote]
Witaj Vectro zielona:evil_lol: , co ma nawet zielonego legwana:evil_lol:
[quote name='Kate I Luka']Moja Mamcia jest MODEM :crazyeye: Gratulację Mamusiu :) :multi:
[COLOR=magenta]Dzięqs córciu:loveu: [/COLOR]
A tak wogóle to Witam :loveu:
[COLOR=magenta]Cześć! cieszkam się że wpadłaś do mamci:multi: [/COLOR]
Widziałam fotki Shrekowego Dikulińskiego, a filmik z hipnotyzującą zabawkąpierwsza klasa :D[/quote]
:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co ja widzę, kolejna znajoma twarz, moderatorem :cool3: Gratulacje! :multi:[/quote]

Dzięki:oops: :oops: :oops::diabloti: :evil_lol:

Witanko Pinczerko!

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sis ja już Twój nr wklikałam w fonik .....liczę że w końcu sie spotkamy;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witanko Bonitko z pięknym avatarkiem ;)[/quote]
Najnowsza z moich fotencji, trio złapane na smakołyk:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sis ja już Twój nr wklikałam w fonik .....liczę że w końcu sie spotkamy;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Ja tyż mam wyklikany:multi:
Do trzech razy sztuka Alu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']
Oczywiście że Ci córciu wszystko wolno, wszystko na co pozwala regulamin:diabloti: :evil_lol:[/quote]
Mama, ja cem bezstresowe wychowanie:obrazic::obrazic::diabloti:
[quote name='bonita']
Ja nie obiecuję, ale mam wielką ochotę tam jechać, mój TZ troszkę mniejszą:p , ale w tym roku wogóle nigdzie na wystawy nie jezdzimy , więc mam nadzieję Go tam wyciągnąć:p
[/quote]
Namów tatka;);)

Posted

[quote name='bonita']Filmik
[URL="http://bonita.wrzuta.pl/film/z2ZHaMpEWN/dscn2530"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wm9928/1e73d6ce00211b52468970fc/DSCN2530.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Buahahahah zupełnie jak onkopodobna sąsiadów :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahah zupełnie jak onkopodobna sąsiadów :evil_lol:[/quote]

Filmik nakręciłam już po godzinnej walce z węzem:evil_lol: , a co się działo na początku:evil_lol: zanim z aparatem nie przyleciałam:evil_lol: szał:stupid: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Super filmik:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:[/quote]
:evil_lol: no głupolek
[quote name='Vectra']tak , zabawy z wodą są niezwykle fascynujące :evil_lol: ja nie mogę węża wziąć do ręki spokojnie :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: u nas podobnie wąż działa na psy:p
[quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi: skoro babciu już nie śpisz to wpadłam do Ciebie na kawusię:p[/quote]
Witaj wnusia:multi:
Już lecę robić!