Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Katarzyno gdzies Ty :mad: U mnie dzisiaj padało a na koniec dnia wyszło słońce :cool1: A teraz widzę dziwne zjawisko fioletowych chmur :crazyeye: Czy to koniec świata? Jak tak to dawaj foty fafluńców ;) Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dobrej nocy, Kasiu i zaślinione, cudne Faflaczki:razz: ... Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oooo, jakie sliczne faflaczki :loveu: tylko dlaczego ja tu wczesniej nie trafilem? :razz: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi:hey Kasieńko.............................. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 czesc slicznotko od 3 duzych psów.... u nas mało letnia pogoda..... ale duzo sloneczka zycze na dzien dobry:loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witaj, Kasiu, witajcie Faflunki. Może u Was lepiej, u nas paskudna pogoda, ciągle pada, mnie boli głowa, kawusia nie pomaga...brrrr. Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Anashar napisał(a):Oooo, jakie sliczne faflaczki :loveu: tylko dlaczego ja tu wczesniej nie trafilem? :razz: W ogóle się nie reklamujesz w foto-blogach ;) A sporo osób potrzebuje stron ;) Witaj Kasiu w następny nieszczególny pogodowo dzień :) Mój syn właśnie pojechał do Bielska i będzie błądził szukając uczelni :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witajcie w ten zimny i deszczowy dzionek... :p:p Quote
Wampirek007 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie mogę obejrzeć tego filmiku, pewnie czegoś brakuje w moim komp.... Poprzednie oglądałam, co sie dzieje?:shake: Nie martw się, też tak mam...:shake: Pewnie komp się psuje, ale nie radziłabym naprawiać, chyba że jest jakaś wielka potrzeba. Co prawda mówię to z doświadczenia z moim kompem a ten jest wogóle dziwny, ale chyba to działa podobnie...:comp26: A jaki masz procesor? Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :pkasiu ...piszę poważnie...piję kawę ...przeglądam / inwigiluję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/blogaski:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 witanko boxiusie:loveu: dziubdziusie :loveu:piesiusie :loveu:faflusie:loveu: i ty Bonitko:diabloti: Quote
bonita Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 teqquila napisał(a):Witanko :) DORRAG napisał(a):Hej Bonitko:multi: Heej dziewczyny:multi: Jestem :cool3: dziś wydrylowałyśmy 16 kg wiśni:p i na razie to chyba koniec:mdleje: . Mamy dwa dymiony nimi napełnione:cool3: , a moje ręce mają piękny kolor:loveu: aż wstyd iść z takimi do sklepu:shake: . Quote
bonita Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc slicznotko od 3 duzych psów.... u nas mało letnia pogoda..... ale duzo sloneczka zycze na dzien dobry:loveu: Witaj Agunia! u nas również pogoda do de, leje od rana, czasem tylko słońce zaglądnie, ale zaraz się chowa za burzowymi chmurami, grzmi i grzmi, podobno ma tak być aż do 15-tego:p [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Kasiu, witajcie Faflunki. Może u Was lepiej, u nas paskudna pogoda, ciągle pada, mnie boli głowa, kawusia nie pomaga...brrrr. Nie wiem czy Cię to pocieszy Jagoda, ale u nas jet tak samo:p , a kawa również mi nie pomaga:shake: [quote name='Pysia']W ogóle się nie reklamujesz w foto-blogach ;) A sporo osób potrzebuje stron ;) Witaj Kasiu w następny nieszczególnypogodowo dzień :) Mój syn właśnie pojechał do Bielska i będzie błądził szukając uczelni :evil_lol: A gdzie na uczelnie idzie, jedna jest bardzo blisko nas:cool3: [quote name='madzia i medor']Witajcie w ten zimny i deszczowy dzionek... :p Burzowo-deszczowe dzień dobry córciu Quote
bonita Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Donvitow']CZeść:lol: Hej , ale mamy burzę teraz:crazyeye: [quote name='evaxon']witanko boxiusie:loveu:dziubdziusie piesiusie :loveu:faflusie:loveu: i ty Bonitko:diabloti: A czemu ja z diabełkiem?, przecież dobrą osóbką jestem:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:pkasiu ...piszę poważnie...piję kawę ...przeglądam / inwigiluję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/blogaski:eviltong: Ja też lubię inwigilację Alu:evil_lol: , to chyba rodzinne:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Nie mogę obejrzeć tego filmiku, pewnie czegoś brakuje w moim komp.... Poprzednie oglądałam, co sie dzieje?:shake: [quote name='Wampirek007']Nie martw się, też tak mam...:shake: Pewnie komp się psuje, ale nie radziłabym naprawiać, chyba że jest jakaś wielka potrzeba. Co prawda mówię to z doświadczenia z moim kompem a ten jest wogóle dziwny, ale chyba to działa podobnie...:comp26: A jaki masz procesor? Te filmiki akurat mi się otwierają, ale czasem też mam problemy:p Quote
bonita Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='evaxon']heloł modzie:diabloti: cze Ewcia! [quote name='tygra']Witajcie Boksiowa rodzinko :) Witajcie Tygrulińskie po bardzo dłuuuuuuuugiej nieobecności:p [quote name='ferraribox']:loveu: POZDRAWIAMY:loveu: My również pozdrowionka ślemy :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Kasiu :loveu: Jak spędzasz czas w taką piękną pogodę? :razz: pracuję sobie:loveu: Moje dziecię stwierdziło że Shreck3 jest lepszy od dwójki:cool3: [quote name='paula_z']Hejka dziewczynki i chłopczyku :multi: :loveu: Hej Paulinki! [quote name='Pysia']Katarzyno gdzies Ty :mad: U mnie dzisiaj padało a na koniec dnia wyszło słońce :cool1: A teraz widzę dziwne zjawisko fioletowych chmur :crazyeye: Czy to koniec świata? Jak tak to dawaj foty fafluńców ;) Jestem maciu, ciężką pracę wczoraj miałam, wszystko przez Anashara:diabloti: :evil_lol: Zaraz dam foty [quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy, Kasiu i zaślinione, cudne Faflaczki:razz: ... Noc była dobra:evil_lol: [quote name='Anashar']Oooo, jakie sliczne faflaczki :loveu: tylko dlaczego ja tu wczesniej nie trafilem? :razz: No nie wiem jak to się mogło stać:niewiem: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Kasieńko.............................. Sis:loveu: Quote
misiaczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='bonita']Heej dziewczyny:multi: Jestem :cool3: dziś wydrylowałyśmy 16 kg wiśni:p i na razie to chyba koniec:mdleje: . Mamy dwa dymiony nimi napełnione:cool3: , a moje ręce mają piękny kolor:loveu: aż wstyd iść z takimi do sklepu:shake: . Hej kuzynko...to żeś sie narobiła :lol:.Ale winko dobre będzie. Oczywiście zimową,wieczorową porą będziemy je popijać na dogo ;). Quote
Paula Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witanko faflunkowa familio :multi: bonita napisał(a):Jestem :cool3: dziś wydrylowałyśmy 16 kg wiśni:p i na razie to chyba koniec:mdleje: . Mamy dwa dymiony nimi napełnione:cool3: , a moje ręce mają piękny kolor:loveu: aż wstyd iść z takimi do sklepu:shake: . :grin: Ale będzie chlania ;) :evil_lol: Quote
Anashar Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysia napisał(a):W ogóle się nie reklamujesz w foto-blogach ;) A sporo osób potrzebuje stron ;) A bo ja nie reklamowy jestem ;) bonita napisał(a): No nie wiem jak to się mogło stać:niewiem: :evil_lol: Przedemna sie nie ucieknie :evil_lol: paula_z napisał(a):Ale będzie chlania ;) :evil_lol: Gdzie? Gdzie? :crazyeye: Ja tez chce! Tylko wina niestety nie lubie :p Quote
bonita Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Fotek kilka ( po pięć w poscie:diabloti: ) Gabrysia z niewolnikiem:p Posiedzisz tu sobie ze mną koleszko:diabloti: Ja się zdrzemnę a ty pilnuj:diabloti: hrrrrrrrrrrrrrpssssssiuuuuuuuuu Myśl chłopie co zdobić:hmmmm: Quote
bonita Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Jakoś nic nie mogę wymyślić:shake: Gdzie teraz pójdziemy Dikusiu?:diabloti: Quote
Recommended Posts