bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='drzalka']Dobry Wieczór wszystkim tu obecnym ! Jestem obecna. dzień dobry :) [quote name='Alicjarydzewska']W związku iż osiągnęłam już odpowiedni ....czytaj poważny wiek wpadłam zagadnąć tu o powaznych sprawach ....ale ze wzgledu na wiek ....cholewcia dopadła mnę sklerozja:eviltong:i nie pamietam o czym chciałam napisać ...może KTOŚ mógłby mi podpowiedzieć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z poważaniem Alicja:eviltong: Droga Alu! Niestety ja CI nie podpowiem:shake: . Ale uważam ze temat poruszony niżej przez Agnieszkę, a dotyczący ślimaków jest bardzo poważny:p Więc może do czasu aż przypomnisz sobie swój powazny temat zajmiemy się tym problemem, który dotyka nas wszystkich- ślimakami w ogrodach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='dealer']Droga Alicjo, czy nie sadzisz ze powinnas sie wybrac do lekarza..wiesz wiek swoje prawa ma....a na skleroze to moze Bilobil? z wyrazami szacunku Agnieszka Dzień dobry Agnieszko Ja również uważam że na dolegliwość Alicji najlepszy byłby bilobil:loveu: Pozdrawiam Kaśka [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no właśnie tak myślę ,że może założymy tutaj Poważny Kącik Porad dla Poważnych Ludzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj zakupię Bilobil:p...POWAŻNIE:eviltong:...tylko dziś mam MAŁO CZASU:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PKPdPL piękny skrót Alu:loveu: i wspaniały poważny pomysł:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lecę po dzieci do szkoły... Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dzien dobry Katarzyno:) u mnie wszystko dobrze mam nadzieje ze u ciebie takze. pozdrawiam cie cieplo. Agnieszka :diabloti: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Katarzyno:) u mnie wszystko dobrze mam nadzieje ze u ciebie takze. pozdrawiam cie cieplo. Agnieszka :diabloti: Witaj Agnieszko :) U mnie również wszystko w porządku, bardzo dziękuję za Twoją troskę:diabloti: Pozdrawiam gorąco, Kaśka Pozwolę sobie tu wkleić fotkę anginki mojej córci która aktualnie kwitnie, ja kwiat u tej roślinki widzę po raz pierwszy w zyciu:crazyeye: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Nie wiem czy wypada, ale wkleję też kilka zdjęć psów Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='bonita']Witaj Agnieszko :) U mnie również wszystko w porządku, bardzo dziękuję za Twoją troskę:diabloti: Pozdrawiam gorąco, Kaśka Pozwolę sobie tu wkleić fotkę anginki mojej córci która aktualnie kwitnie, ja kwiat u tej roślinki widzę po raz pierwszy w zyciu:crazyeye: och..Kasiu ale ty masz zdolna corke:multi: wyhodowala sobie cud roslinke:multi: ciesze sie razem z wami ze zakwitla :diabloti: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='evaxon']:multi: :multi: :multi: czesc i czołem Spokojnie Ewa:cool3: , nie ma się z czego aż tak cieszyć:p , mamy tyle radości przez cały dzień, ze na dogo powinnyśmy rozmawiac o poważnych sprawach:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no...co ty tak ...niepoważnie ....tutaj trzeba się poważnie witać:p No wystrzeliła jak Filip z konopii:diabloti: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Witaj mła mamciu:loveu::loveu: Witaj moja bardzo poważna córko:loveu: [quote name='Donvitow']Są granulki w sklepach ogrodniczych. Sypiesz i ślimaków ni masz. cud prawie. nie?:evil_lol: [quote name='dealer']ale ze jak sypie?? na slimaka?? czy mam rzucac tymi granulkami w nie??:diabloti: :hmmmm: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ...tak ...kulką w ślimaczka:eviltong: Widzisz Kasiu ...jak My tu poważnie rozmawiamy:p Tak, widzę. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Przyszłam przeprowadzić z Tobą poważną konwersację:diabloti::diabloti: Quote
Mi. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 no, no brawo dla corci:cool3:super kFFiatek:cool1: Quote
Donvitow Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Zupełnie pomyliłyście. To kulkami na mole trzeba trafić w mola.Granulki sypie się wokoło roślinek atakowanych i żarłoczne ślimaki/ no wiecie na tym forum trochę ciężko-padają/. Sprawdzone. Quote
Vectra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 przyszłam podziwiać moje ulubione uszate psy :diabloti: witaj cioteczko Quote
gogunia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Czesć bonitko!!! Śliczna Mercedeska:loveu: :evil_lol: Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Donvitow napisał(a):Zupełnie pomyliłyście. To kulkami na mole trzeba trafić w mola.Granulki sypie się wokoło roślinek atakowanych i żarłoczne ślimaki/ no wiecie na tym forum trochę ciężko-padają/. Sprawdzone. ale ja nie chce ich zabijac..niech sobie zyja....najlepiej u sasiada...:diabloti: Quote
misiaczek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cześć kuzynko Kasiu :). Skoro tu tak porządnie się zrobiło,to mi nie wypada inaczej :cool3:. Witam więc Ciebie,Twoją rodzinę,Twoje psy ukochane i wszystkich odwiedzających Twój fotoblog ;). Piękne zdjęcia robisz kochana :loveu:. A teraz kurna,koniec żartów :mad:.Sypnij no moja droga jeszcze jakimiś fotami obślinionych fafluńców :diabloti:. Quote
Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Babuńka moja koffana - bez krokusia? :razz: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='bonita']Witaj sister:multi: , JA nie mam zastrzeżen co do Twojej poprawności:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze tydzień z haczykiem i się w końcu uwidzimy:multi: :razz:ufff jak ulgło....że moje wypowiedzi sa oki:evil_lol: ha ha ...numera zapisawszy ;)...będziem się zwoływać Quote
Donvitow Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dealer napisał(a):ale ja nie chce ich zabijac..niech sobie zyja....najlepiej u sasiada...:diabloti: To łap i przez płot/I tak przylezą./ pocątkowo wynosiłem wyłapane na łąkę e...... Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cześć Bonita:multi: Dzisiaj mnie Dikens ofaflunił przed pójściem do szkoły:evil_lol: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='dealer']och..Kasiu ale ty masz zdolna corke:multi: wyhodowala sobie cud roslinke:multi: ciesze sie razem z wami ze zakwitla :diabloti: Super że się cieszymy razem:multi: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Przyszłam przeprowadzić z Tobą poważną konwersację:diabloti::diabloti: Tak? O co chciałaś mnie zapytać?:diabloti: [quote name='*luthien*']no, no brawo dla corci:cool3:super kFFiatek:cool1: A jak pachnie cytrynkowo:loveu: Witaj Luthien:multi: [quote name='Donvitow']Zupełnie pomyliłyście. To kulkami na mole trzeba trafić w mola.Granulki sypie się wokoło roślinek atakowanych i żarłoczne ślimaki/ no wiecie na tym forum trochę ciężko-padają/. Sprawdzone. A my sypiemy solą i też padają:p , ale u nas w sumie ostatimi czasy jest ich mniej, bo nie mają co jeść:evil_lol: - nic nie sadzimy:shake: , bo wszystko zżerały :angryy: [quote name='Vectra']przyszłam podziwiać moje ulubione uszate psy :diabloti: witaj cioteczko witaj Vectra, podziwiaj:diabloti: , podziwiaj:diabloti: te pociachane też:evil_lol: [quote name='gogunia']Czesć bonitko!!! Śliczna Mercedeska:loveu: :evil_lol: Witaj Goguniu:multi: dzięki:loveu: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Bodziulka']Babuńka moja koffana - bez krokusia? :razz: No krokuś się zgubił:p , ale wczoraj przez przypadek go odnalazłam wystraszył mnie piskiem kiedy na niego stanęłam:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ufff jak ulgło....że moje wypowiedzi sa oki:evil_lol: ha ha ...numera zapisawszy ;)...będziem się zwoływać :multi::multi: :multi: TZ-t namówiony, mam nadzieję że o ostatniej chwilce nie wywinie jakiegos numerku:evil_lol: [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p CZeść dzień dobry wieczór:evil_lol: [quote name='Donvitow']To łap i przez płot/I tak przylezą./ pocątkowo wynosiłem wyłapane na łąkę e...... :evil_lol: Syzyfowa praca [quote name='Guffi']Cześć Bonita:multi: Dzisiaj mnie Dikens ofaflunił przed pójściem do szkoły:evil_lol: O fuuuuuuuuuuuuuuuj:shake: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witam Cię Bonitko bardzo poważnie:evil_lol; i o zdrowie Twoje i faflunów pytam Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dealer napisał(a):ale ja nie chce ich zabijac..niech sobie zyja....najlepiej u sasiada...:diabloti: :evil_lol: ale Ty dobra Aga jesteś:loveu: misiaczek napisał(a):Cześć kuzynko Kasiu :). Skoro tu tak porządnie się zrobiło,to mi nie wypada inaczej :cool3:. Witam więc Ciebie,Twoją rodzinę,Twoje psy ukochane i wszystkich odwiedzających Twój fotoblog ;). Piękne zdjęcia robisz kochana :loveu:. Witaj Misiaczku:multi: Dziękuję Ci moja droga za tak miłe i stosowne do naszego wieku słowa;) A teraz kurna,koniec żartów :mad:.Sypnij no moja droga jeszcze jakimiś fotami obślinionych fafluńców :diabloti:. No niestety:shake: nie mam nowych fot, ale jutro będę robić DUUUUUUUUŻO:diabloti: Pozdrowionka A teraz idę nieść powagę:diabloti: i rozsądek:diabloti: do Waszych blożków. Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Kitka20 napisał(a):Witam Cię Bonitko bardzo poważnie:evil_lol; i o zdrowie Twoje i faflunów pytam Witaj Kitka:multi: w naszym blożku w którym nie wypisujemy zadnych głupot, tylko mówimy poważnie:p wszystko dziś jest OK:evil_lol: na zdrowie nie narzekamy:cool3: i pozdrawiamy:multi: Quote
Recommended Posts