Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]:razz:kkkurcze napisz czasem też TY coś .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mądrego ;)
witaj sis ...do niedzieli juz niewiele zostało .....w blożku jest moja aktualna fota:oops::eviltong:
[/FONT]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:kkkurcze napisz czasem też TY coś .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mądrego ;)[/FONT]
[FONT=Arial]witaj sis ...do niedzieli juz niewiele zostało .....w blożku jest moja aktualna fota:oops::eviltong:[/FONT]

Będę się Alu starała coś mądrego pisać, a nie same głupoty:oops: :diabloti:
Witaj:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Będę się Alu starała coś mądrego pisać, a nie same głupoty:oops: :diabloti:
Witaj:diabloti: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ...nareszcie będzie można coś poczytać:evil_lol::evil_lol:odpowiedniego na nasz wiek:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Kasiu, pozdrawiamy...
Witanko Jagoda:multi:
[quote name='Kitka20']Witaj Bonitko z samego rana
Cześć Kitka!
P.S. a u nas są nowe foty:eviltong:
Przyjdę popatrzać:cool3:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ...nareszcie będzie można coś poczytać:evil_lol::evil_lol:odpowiedniego na nasz wiek:eviltong:[/FONT]
Tak Alu , teraz myślę nad nowym banerkiem
=> tu tylko w poważnych sprawach:p
[quote name='*luthien*']jakie slicznosci kudlate:loveu:

A wiesz jaki malutki:loveu: , taki jak Merol:evil_lol:
[quote name='dealer']czesc Kasiu..przypominam ci zebys nie pisala glupot!!!!!i ze masz najpiekniejszy boksery w galaktyce:diabloti:

Witaj Dilerko... będę starała się tylko o mądrych rzeczach pisać:diabloti: nie mam czasu na głupoty, jeszcze w tym wieku:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witam zakonikowaną i zafaflunioną sisters:multi:[/FONT]
:multi: Ala:evil_lol:
[quote name='Kitka20']I ja się witam czego dzisiaj jeszcze nie robiłam:)
Witaj dzisiaj :)
[quote name='Donvitow']Cześć. Fajne boksie.:lol:
Dzięki. Cześć:cool3:
[quote name='DORRAG']

Ale fajniutki włochacz
Cześć:multi:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj moje znajome tereny :loveu: :loveu: :loveu:

A te kucyki przy strusiach są powalające :evil_lol:
Tam zawsze tyle ludzi stoi i zdjęcia robi, że powinni opłaty zacząć brać ;]
Nam to nawet chłopak trzymał kuca żebym mogła fotki robic, a na komunię dostał konia- się chwalił:p
[quote name='Agunia-Pańciunia)']hieloł...a jaki zarosniety......:loveu:
nie trymowany od urodzenia:evil_lol:
[quote name='Donvitow']Ohyda:loveu: zupełnie boksera nie przypomina.;)
No fakt, do boksera to to niepodobne:shake: :evil_lol:
[quote name='paula_z']Dobry Wieczór cioteczko od faflunów :loveu: :p
Cześć Paula miłego dzionka:multi:
[quote name='drzalka']DObry Dzie.ń :loveu:
Będzie myślę dobry:lol: Witaj!

Posted

[FONT=Arial]W związku iż osiągnęłam już odpowiedni ....czytaj poważny wiek wpadłam zagadnąć tu o powaznych sprawach ....ale ze wzgledu na wiek ....cholewcia dopadła mnę sklerozja:eviltong:i nie pamietam o czym chciałam napisać ...może KTOŚ mógłby mi podpowiedzieć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Z poważaniem Alicja:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]W związku iż osiągnęłam już odpowiedni ....czytaj poważny wiek wpadłam zagadnąć tu o powaznych sprawach ....ale ze wzgledu na wiek ....cholewcia dopadła mnę sklerozja:eviltong:i nie pamietam o czym chciałam napisać ...może KTOŚ mógłby mi podpowiedzieć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Z poważaniem Alicja:eviltong:[/FONT]

Droga Alicjo, czy nie sadzisz ze powinnas sie wybrac do lekarza..wiesz wiek swoje prawa ma....a na skleroze to moze Bilobil?

z wyrazami szacunku Agnieszka

Posted

[quote name='dealer']Droga Alicjo, czy nie sadzisz ze powinnas sie wybrac do lekarza..wiesz wiek swoje prawa ma....a na skleroze to moze Bilobil?

z wyrazami szacunku Agnieszka[FONT=Arial]:razz:no właśnie tak myślę ,że może założymy tutaj Poważny Kącik Porad dla Poważnych Ludzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
oj zakupię Bilobil:p...POWAŻNIE:eviltong:...tylko dziś mam MAŁO CZASU:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no właśnie tak myślę ,że może założymy tutaj Poważny Kącik Porad dla Poważnych Ludzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]oj zakupię Bilobil:p...POWAŻNIE:eviltong:...tylko dziś mam MAŁO CZASU:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Droga Alicjo i Kasiu
, ja tez mam problem.Moze bedziecie mi mogly pomoc ? Mianowicie w moim ogrodku zalegly sie slimaki...czym je wytepic????:diabloti: Widzialam Kasiu na zdjeciach ze masz ladne kwiaty , wiec pewnie ci ich slimaki nie niszcza....:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][/FONT][quote name='evaxon']:multi: :multi: :multi: czesc i czołem[FONT=Arial]:razz:no...co ty tak ...niepoważnie ....tutaj trzeba się poważnie witać:p[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']Droga Alicjo i Kasiu
, ja tez mam problem.Moze bedziecie mi mogly pomoc ? Mianowicie w moim ogrodku zalegly sie slimaki...czym je wytepic????:diabloti: Widzialam Kasiu na zdjeciach ze masz ladne kwiaty , wiec pewnie ci ich slimaki nie niszcza....:evil_lol:[/quote]

Są granulki w sklepach ogrodniczych. Sypiesz i ślimaków ni masz.

Posted

[quote name='Donvitow']Są granulki w sklepach ogrodniczych. Sypiesz i ślimaków ni masz.[/quote]

ale ze jak sypie?? na slimaka?? czy mam rzucac tymi granulkami w nie??:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ale ze jak sypie?? na slimaka?? czy mam rzucac tymi granulkami w nie??:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ...tak ...kulką w ślimaczka:eviltong:
Widzisz Kasiu ...jak My tu poważnie rozmawiamy:p
[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam serdecznie z samego rana i życzę udanego dnia:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Witajcie, witajcie!
Nie mama czasu na dogo:razz: , czyli jest wszystko OK:p
Psy się luzują- nie na słońcu, bo słońca mają już dość, chowają sie w cieniu:evil_lol:
Upał u nas straszny, przydał by nam się legwan zielony od Vectry, żeby psy nad wodę zabrać:evil_lol: .

Dobra nie piszę już więcej bzdur:p , o czym poważnym to ja miałam napisać...:PROXY5:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pdzień dobry.....
czy przywitałam się poprawnie;)

Witaj sister:multi: , JA nie mam zastrzeżen co do Twojej poprawności:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jeszcze tydzień z haczykiem i się w końcu uwidzimy:multi: