bonita Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek złociutka ;-) .....widze ze nadal u Ciebie ognisko jak sie patrzy ;-) ciekawe ile zapłaciłas adminowi heeheheheh i w jakiej formie eheheheheheheheheheheh;-) ale zem złosliwa heksen;-) Nie złośliwa , tylko ciekawska strasnie:evil_lol: szczerze powiem że zrobił to za darmo:loveu: , bardzo mnie lubi:oops: :diabloti: mimo wszystko i tak CI PRZAJA ;-) ehehheh buzioleeeee [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p Czesć:multi: [quote name='Kitka20']Hej Bonitko i tutaj:) chyba musisz sprawić większy fotel Dikensowi co by mu na pupce odgnioty nie wyszły gdyż się nie mieści:eviltong: :evil_lol: Trzeba będzie chyba o tym pomyśleć:evil_lol: Witaj Kitka:multi: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='bonita']Heloł :) Wczoraj zdążyłam tylko trochę fotek wstawić i mnie odcięto od internetu:mad: oj nerwowa jestem, nie miałam co wieczorem robić więc poszłąm spać:p I Mogę powiedzieć, że jestem wyspana:p [FONT=Arial]dzień dobry wyspana siostro:multi: Ile fotasków dałaś ...super ....aha i współczuję odcięcia od netu:diabloti:znam taki ból:razz: [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='bonita']Nie nie jeżdziłam, spacerowałam sobie:lol: , ale fajna droga dla rowerów i rolek jest na lotnisku, no nie?:cool3: Fajna może i tak, ale zdecydowanie wolałam nieogrodzone lotnisko :p Quote
bonita Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fajna może i tak, ale zdecydowanie wolałam nieogrodzone lotnisko :p No kurde nikt się nas nie zapytał o zdanie tylko ogrodzili:mad: :evil_lol: [quote name='DORRAG']Dzień dobry z rana:p Witanko:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dzień dobry wyspana siostro:multi:[/FONT] [FONT=Arial]Ile fotasków dałaś ...super ....aha i współczuję odcięcia od netu:diabloti:znam taki ból:razz:[/FONT] Jest wielki:shake: kurde to już jakaś choroba chyba:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to faktycznie chyba choroba ...ja jak nie miałam prądu to nie martwiłam się zawartością lodówki ...tylko jak odpalę neta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='bonita']No kurde nikt się nas nie zapytał o zdanie tylko ogrodzili:mad: :evil_lol: I tak kto chce to sobie spaceruje poza ogrodzeniem :roll: Ale dwupasmówka ludzko-rowerowa jest :cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='bonita'] Czym tak piękne mordki skusiłaś? :loveu: Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='bonita'] przyznaj sie co tam w rece trzymalas:diabloti: Quote
goldenka245 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*']przyznaj sie co tam w rece trzymalas:diabloti: Mandarynke:diabloti: Hej Bonitko:loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='bonita'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępieni synchroniczne[/FONT] Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dzien dobry:multi: na zalegle kawy przylazlam:diabloti: Quote
bonita Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czym tak piękne mordki skusiłaś? :loveu: Tą mordkę jedną w dwóch odsłonach skusiła piłeczka:eviltong: [quote name='*luthien*']przyznaj sie co tam w rece trzymalas:diabloti: Przyznaję się - pppiłeczkę:diabloti: [quote name='goldenka245']Mandarynke:diabloti: Hej Bonitko:loveu: nie nie Mandarynę:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępieni synchroniczne[/FONT] Tak Merol aż dwa razy sępi na jednym zdjęciu:evil_lol: [quote name='majoka']hej Bonitki!!!! :multi: Hej hej Majorki [quote name='dealer']dzien dobry:multi: na zalegle kawy przylazlam:diabloti: Witanko, a ja już po kaffach:p , ale jeśli chcesz to zrobię:cool3: [quote name='evaxon']witajcie:multi: Witamy:multi: [quote name='madzia i medor']Witam z rana:hand::hand: Witamy z Wieczorka :) Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial];)a u nas piękny wieczór.....[/FONT] Quote
teqquila Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witaj Bonitko :) bylam tu i wiem wszystko :evil_lol: Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Bonitko :) bylam tu i wiem wszystko :evil_lol: Ja też:evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jakie łocy :loveu: Bry wieczór dziewczynki i chłopczyku :p Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 hej nalegam o zmiane fotela na większy biedny mały Diki się NIE MIEŚCI :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Kilka fotek kunikowych kucyk malutki Z mamą kudłatą Quote
Recommended Posts