bonita Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Cześć Wytrwałe dziewczyny :) Ja nie daje rady, każda strona się otwiera tak dłuuuuuuuuuuuuugo, normalnie zdążę herbatkę zaparzyć, kolację zrobić, to nie na moje zdrowie. Czekam aż się poprawi Pozdrowionka :) :) :) ciekawe czy posta zeżre Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 bonita napisał(a):Cześć Wytrwałe dziewczyny :) Ja nie daje rady, każda strona się otwiera tak dłuuuuuuuuuuuuugo, normalnie zdążę herbatkę zaparzyć, kolację zrobić, to nie na moje zdrowie. Czekam aż się poprawi Pozdrowionka :) :) :) ciekawe czy posta zeżre Myślałam, że o tej porze będzie lepiej, niestety... Quote
bonita Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Doberek:multi::multi::multi:A mi piknie dzioło:Cool!: Doberek mi dalej muli:p A z czego Ci tak dobrze idzie? z Mozilli, z Explorera, czy z czegoś innego he? Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witam się, witam i pozdrawiam! Dziękuję Bonitko za gratulacje... Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dzień dobry bardzo :multi: :multi: :multi: Łapać weekendowe słońce, bo ochłodzenie nadchodzi :shake: Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :multi:witaj sis ...napisze więcej jakl skończą kraść posty Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 bonita napisał(a):Doberek mi dalej muli:p A z czego Ci tak dobrze idzie? z Mozilli, z Explorera, czy z czegoś innego he? Z Mozilli:p:p:p Ale za to posty mi znikają:eviltong: Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ........................hej...poogladałam zdjęcia rewelacyjna pszczólka............... Quote
misiaczek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cześć kuzynko :). Wpadam i wypadam,bo za szybko pochwaliłam u siebie,ze dogo już ok chodzi.A teraz znowu zaczęło mulić i stronka otwiera się minutę :shake:.Trzeba czekać na lepsze czasy dla dogomanii :roll:. Quote
bonita Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Foty wstawię, jak się uda i nie zezre mi ich Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 bonita napisał(a): Ale klaty:cool3::cool3::cool3::loveu: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witaj sis ...napisze więcej jakl skończą kraść posty Witaj sister łokej:evil_lol: mi tfu, tfu odpukać jeszcze nie ukradnuli:p madzia i medor napisał(a):Z Mozilli:p:p:p Ale za to posty mi znikają:eviltong: Ja też na moziilli jestem i co? marnie:p BeaC napisał(a):........................hej...poogladałam zdjęcia rewelacyjna pszczólka............... :oops: dzięki Bea misiaczek napisał(a):Cześć kuzynko :). Wpadam i wypadam,bo za szybko pochwaliłam u siebie,ze dogo już ok chodzi.A teraz znowu zaczęło mulić i stronka otwiera się minutę :shake:.Trzeba czekać na lepsze czasy dla dogomanii :roll:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mi też dalej muli i nic lepiej nie chce być:shake: Witaj Kuzynko:multi: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dzień dobry bardzo :multi: :multi: :multi: Łapać weekendowe słońce, bo ochłodzenie nadchodzi :shake: No podobno ma być chłodniej:p Witaj moja córciu :multi: madzia i medor napisał(a):Witam mamcia :multi: Cześć córuniu moja :loveu: Iza i Avanti napisał(a):Witam się, witam i pozdrawiam! Dziękuję Bonitko za gratulacje... Iza już jest w domciu:multi: sjuper AgusiaTerierka napisał(a):Myślałam, że o tej porze będzie lepiej, niestety... No ni ma lekko:p żeby się gdzieś dostać trzeba swoje odczekać:p zuzolandia napisał(a):witanko pozdrawianko i przytulanko !!!!!;-) Witanko Zuzki, witanko:multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Cześć dziewczyny :) dogo nie działa, to ja sobie dzisiaj fotkowałam :) Wsystkie trzy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 No ja nie mogę, cóż za piękna prezentacja boksiowego rodu! :loveu: Jak Ty je wszystkie tak pięknie ustawiłaś? :) Quote
Magda-Amir Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 bonita napisał(a): Wsystkie trzy świetna gromadka :loveu: a w co one są tak wpatrzone ? :cool3: :p Quote
Medorowa Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 bonita napisał(a):Cześć dziewczyny :) dogo nie działa, to ja sobie dzisiaj fotkowałam :) Wsystkie trzy Ta fotka jest zabójcza:loveu::loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): No ja nie mogę, cóż za piękna prezentacja boksiowego rodu! :loveu: Jak Ty je wszystkie tak pięknie ustawiłaś? :) Magda-Amir napisał(a):świetna gromadka :loveu: a w co one są tak wpatrzone ? :cool3: :p A ja wiem, ja wiem:multi::multi::multi:Ale Wam nie powiem:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts