Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł kuzynko Kasiu :).
Oczywiście,fotka trójcy wspaniałej debeściarska :loveu: :cool2:.
Dogo bez zmian,dalej muli :shake:.Ciekawe,czy w najbliższej przyszłości przestanie? :evil_lol:

Posted

Cieszę się że Wam się podoba moja ciężka praca foto :loveu:
Ja psy ustawiłam i kazałam im siedzieć, a tz mi na złość robił i je wołał, ale psy były grzecne i mojego siad posłuchały :D tylko patrzały na TZ-ta

Heloł kuzynko Kasiu :smile:.
Oczywiście,fotka trójcy wspaniałej debeściarska :loveu: :cool2:.
Dogo bez zmian,dalej muli :shake:.Ciekawe,czy w najbliższej przyszłości przestanie? :evil_lol:

No właśnie też się nad tym zastanawiam Misiaczku, czy jeszcze kiedyś będzie lepiej :(, bo na takim dogo to mi się wogóle siedzieć nie
chce. A mam tyle fotków .

Posted

Cześć Bonitka!
Wpadam do ciebie żeby przeprosić że tak dawno mnie nie było ale..... tu się muszę pochwalić 25.04.2007 o 13.50 zostałam mamą małego robaczka:loveu: i niestety nie mam na razie możliwości odwiedzania cię gdyż to bardzo absorbujący robaczek:loveu:. Korzystam teraz że chwilowo nie jest przypiety do mojej piersi i chcę tylko powiedzieć że znikam na chwilę! Jak już się trochę poukładam to wpadnę na kawkę! Na razie :hand:

Posted

Ja piernicze znowu wszystko pokradzione , normalnie ręce opadają :(

Apple widziałąm w powiadomieniach że tu coś u mnie napisałąś, niestety posta nie widzę :shake:
chciałam fotki wklejać , ale nie ma po co , zaraz i tak znikną :(
Dałam dwie fotki na konkurs zdjęcie kwietnia, niestety obie zniknęły :(

Jestemmmmmm zasmucona :(

Kupiłam juz sobie dresy na kumunię :) :) nie wiedziałąm co wybrać, czy spodnie z marynarką, czy suudnicę z koszulką i bolerkiem, czy sukinkę, więc kupiłam wszystko :grin: i teraz mam problem w czym iść :grin: myślałam że mi pomożecie , ale przez to nie działające dogo chyba nie :(

Posted

Qurcze co tu wlezę to akaś zagadka, teraz widzę tylko posty do 28.4 . Archiwum X normalnie:p

W każdym bądż razie pozdrawiam Wszystkich :loveu:

Posted

Odwiedzam galerie, ale posty giną. U siebie również nie widzę odwiedzin od 30.04. Nie usiłuję nawet wklejać nowych zdjęć, poprzednie zniknęły :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .

Posted

Hej Bonitko ale z tymi postami to jest ech ja już gag\dam pisze przeklinam bo co się upiszę to post mój ktoś chyp do kieszeni i ni ma:angryyy: ech kiedy się to naprawi?? może ten post będzie widać to piszę pozdrowionka i podziwy dla Twojej trójki

Posted

Cześć dziewczyny

Dzisiaj czyli 3 maja 2007 roku odeszła za Tęczowy Most wspaniała bokserka piękna Ch.Pl.CHYRONE REGATA Edda :(, babcia mojej Bonity, prababcia Dikiego i Duśki, matka wielu wspaniałych psów min.
Idol-a Armida, Abigeil, Armaniego, Avantiego Armida, Timura Armida i wielu innych.
Cudowna , kochana przez swoich właścicieli, zachwycająca nie tylko mnie swoją urodą przez lata...
13 stycznia obchodziła swoje 11-ste urodziny ...

Bardzo nam przykro z tego powodu :( :( :( Regatko zawsze będziemy cię pamiętać....

Posted

bonita napisał(a):
Cześć dziewczyny

Dzisiaj czyli 3 maja 2007 roku odeszła za Tęczowy Most wspaniała bokserka piękna Ch.Pl.CHYRONE REGATA Edda :(...

Dziś jestem pierwszy raz na dogo i taka smutna wiadomość:-(

BONITA, matko chrzestna- niedługo wkleję najnowsze zdjęcia maluchów ŻMIŁKI (jedni się rodzą inni odchodzą-takie życie.....ehh)

Posted

bonita napisał(a):
Cześć dziewczyny

Dzisiaj czyli 3 maja 2007 roku odeszła za Tęczowy Most wspaniała bokserka piękna Ch.Pl.CHYRONE REGATA Edda :(, babcia mojej Bonity, prababcia Dikiego i Duśki, matka wielu wspaniałych psów min.
Idol-a Armida, Abigeil, Armaniego, Avantiego Armida, Timura Armida i wielu innych.
Cudowna , kochana przez swoich właścicieli, zachwycająca nie tylko mnie swoją urodą przez lata...
13 stycznia obchodziła swoje 11-ste urodziny ...

Bardzo nam przykro z tego powodu :( :( :( Regatko zawsze będziemy cię pamiętać....

Kochana Regatko :-( :-( :-(, biegaj z moimi Suńkami, kiedyś wszyscy spotkamy się TAM...
  • Posted

Cześć Dziewczyny :)

Dogo dalej muli, strasznie mi z tego powodu przykro. Aż ze złości dziś pół ogrodu wyplewiłam, teraz mnie wszystko boli, ciekawe co będzie jutro:p

Dresy na kumunię już mam zakupione :) nie wiedziałąm co kupić, to kupiłam wszystko :grin:, zresztą już o tym pisałąm :p chiba że posta zjadło .
    Pozdrawiam Wszystkich i nadal czekam na to, ze dogo się odmuli.