Gasnik Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A ja tez wiem :) Szpiegowałam juz w innych miejscach i wiem :) Dzien dobry :) Quote
DORRAG Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć Bonitko:p bonita napisał(a): Wsystkie trzy Trzy boksiowe śliczności:loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Heloł kuzynko Kasiu :). Oczywiście,fotka trójcy wspaniałej debeściarska :loveu: :cool2:. Dogo bez zmian,dalej muli :shake:.Ciekawe,czy w najbliższej przyszłości przestanie? :evil_lol: Quote
bonita Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Cieszę się że Wam się podoba moja ciężka praca foto :loveu: Ja psy ustawiłam i kazałam im siedzieć, a tz mi na złość robił i je wołał, ale psy były grzecne i mojego siad posłuchały :D tylko patrzały na TZ-ta Heloł kuzynko Kasiu :smile:. Oczywiście,fotka trójcy wspaniałej debeściarska :loveu: :cool2:. Dogo bez zmian,dalej muli :shake:.Ciekawe,czy w najbliższej przyszłości przestanie? :evil_lol: No właśnie też się nad tym zastanawiam Misiaczku, czy jeszcze kiedyś będzie lepiej :(, bo na takim dogo to mi się wogóle siedzieć nie chce. A mam tyle fotków . Quote
Iza i Avanti Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Cześć Bonitko! A co tu taaaaaaaaaaaaaaka cisza??? Quote
Jagoda1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 A moich pozdrowień nie ma:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: Quote
apple Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Cześć Bonitka! Wpadam do ciebie żeby przeprosić że tak dawno mnie nie było ale..... tu się muszę pochwalić 25.04.2007 o 13.50 zostałam mamą małego robaczka:loveu: i niestety nie mam na razie możliwości odwiedzania cię gdyż to bardzo absorbujący robaczek:loveu:. Korzystam teraz że chwilowo nie jest przypiety do mojej piersi i chcę tylko powiedzieć że znikam na chwilę! Jak już się trochę poukładam to wpadnę na kawkę! Na razie :hand: Quote
bonita Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Ja piernicze znowu wszystko pokradzione , normalnie ręce opadają :( Apple widziałąm w powiadomieniach że tu coś u mnie napisałąś, niestety posta nie widzę :shake: chciałam fotki wklejać , ale nie ma po co , zaraz i tak znikną :( Dałam dwie fotki na konkurs zdjęcie kwietnia, niestety obie zniknęły :( Jestemmmmmm zasmucona :( Kupiłam juz sobie dresy na kumunię :) :) nie wiedziałąm co wybrać, czy spodnie z marynarką, czy suudnicę z koszulką i bolerkiem, czy sukinkę, więc kupiłam wszystko :grin: i teraz mam problem w czym iść :grin: myślałam że mi pomożecie , ale przez to nie działające dogo chyba nie :( Quote
gogunia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Cześ bonito:loveu: :multi: super zdjęcia:loveu: moje posy też znikają:shake:. Quote
bonita Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Qurcze co tu wlezę to akaś zagadka, teraz widzę tylko posty do 28.4 . Archiwum X normalnie:p W każdym bądż razie pozdrawiam Wszystkich :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 piekneeeeeeeee zachwycajaceeeeeeeeeee uroczeeeeeeeeeee!!!!! Witaj złociutka wpadłam sie przywitac i znikam ......pewnie do poniedziałku ehehehheh ;-) ..buziaczki !!!! Quote
Jagoda1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Odwiedzam galerie, ale posty giną. U siebie również nie widzę odwiedzin od 30.04. Nie usiłuję nawet wklejać nowych zdjęć, poprzednie zniknęły :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Quote
Kitka20 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Hej Bonitko ale z tymi postami to jest ech ja już gag\dam pisze przeklinam bo co się upiszę to post mój ktoś chyp do kieszeni i ni ma:angryyy: ech kiedy się to naprawi?? może ten post będzie widać to piszę pozdrowionka i podziwy dla Twojej trójki Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Od wczoraj post nie zniknął, tak niewiele, a jak cieszy;) ! Quote
bonita Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Cześć dziewczyny Dzisiaj czyli 3 maja 2007 roku odeszła za Tęczowy Most wspaniała bokserka piękna Ch.Pl.CHYRONE REGATA Edda :(, babcia mojej Bonity, prababcia Dikiego i Duśki, matka wielu wspaniałych psów min. Idol-a Armida, Abigeil, Armaniego, Avantiego Armida, Timura Armida i wielu innych. Cudowna , kochana przez swoich właścicieli, zachwycająca nie tylko mnie swoją urodą przez lata... 13 stycznia obchodziła swoje 11-ste urodziny ... Bardzo nam przykro z tego powodu :( :( :( Regatko zawsze będziemy cię pamiętać.... Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 bonita napisał(a):Cześć dziewczyny Dzisiaj czyli 3 maja 2007 roku odeszła za Tęczowy Most wspaniała bokserka piękna Ch.Pl.CHYRONE REGATA Edda :(... Dziś jestem pierwszy raz na dogo i taka smutna wiadomość:-( BONITA, matko chrzestna- niedługo wkleję najnowsze zdjęcia maluchów ŻMIŁKI (jedni się rodzą inni odchodzą-takie życie.....ehh) Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 bonita napisał(a):Cześć dziewczyny Dzisiaj czyli 3 maja 2007 roku odeszła za Tęczowy Most wspaniała bokserka piękna Ch.Pl.CHYRONE REGATA Edda :(, babcia mojej Bonity, prababcia Dikiego i Duśki, matka wielu wspaniałych psów min. Idol-a Armida, Abigeil, Armaniego, Avantiego Armida, Timura Armida i wielu innych. Cudowna , kochana przez swoich właścicieli, zachwycająca nie tylko mnie swoją urodą przez lata... 13 stycznia obchodziła swoje 11-ste urodziny ... Bardzo nam przykro z tego powodu :( :( :( Regatko zawsze będziemy cię pamiętać.... Kochana Regatko :-( :-( :-(, biegaj z moimi Suńkami, kiedyś wszyscy spotkamy się TAM... Quote
bonita Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Cześć Dziewczyny :) Dogo dalej muli, strasznie mi z tego powodu przykro. Aż ze złości dziś pół ogrodu wyplewiłam, teraz mnie wszystko boli, ciekawe co będzie jutro:p Dresy na kumunię już mam zakupione :) nie wiedziałąm co kupić, to kupiłam wszystko :grin:, zresztą już o tym pisałąm :p chiba że posta zjadło . Pozdrawiam Wszystkich i nadal czekam na to, ze dogo się odmuli. Quote
Recommended Posts