Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Faktycznie, ten duecik wciska się wszędzie. Quote
bonita Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']ciotka dlaczego ciągle uciakesz mi z subskrypcji :mad: Musisz mnie dodać do najulubieńszych:loveu: wtedy Ci już nie ucieknę:cool1: :loveu: :evil_lol: [quote name='zuzolandia']witanko ciemna noca ;-) ..idem postraszyc dalej eheheheh;-) cosik mi ostatnio te nocne wycieszki przypadly do gustu heheheheh mizianko dla DIABOLKóW !!!!!! Najlepsze są nocne wycieczki:cool3: wtedy jest duuuuuuużo czasu :D a że rano oczka się nie chcą otworzyć , to już szczegół:p :evil_lol: [quote name='Pysia']Ja tylko przyszłam Ci powiedzieć ze porodom z moim udziałem mówię NIE :cool1::evil_lol: Chyba Pysiu mi tego nie zrobisz, nie chcesz być obecna przy narodzinach Twoich łysych wnuków:diabloti: :evil_lol: [quote name='ferraribox']:loveu: DOBEREK:loveu: Leniu****cie,spacerkujcie,odpoczywajcie itd.itp Błagam tylko nie duście bokserów!Bo kogo będę tu mogła podziwiać?:evil_lol: Byliśmy na dłuuuugim spacerowaniu na lotnisku, fotek mam trochę ale nędznej jakości:p , powoli muszę sobie zbierać pieniążki do skarbonki:cool3: na jakiś nowy aparacik:p . Odpoczywałam też troszkę i na zakupach byłam ciuchowych, ale sobie na komunie nie znalazłam fajnego dresa:shake: Tylko córci extra spudnicę kupiłam:loveu: [quote name='BeaC']........................witaj..................śpisz, czy co???? a może pracujesz jako i ja to czynie od 7 rano..............:-o Nie nie pracowałam:cool3: , ale jestem po zakupach bardziej zmęczona, niż po całym dniu ciężkiej pracy:shake: [quote name='tygra']oj niezłe miny - jakby konały :crazyeye: aż tak, no fakt Bonkowi już jęzor wylazł:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='bonita'] czarne odpadają, a co powiesz na różowe:loveu: , albo błękitne jak moje oczy:loveu: :evil_lol: błekit z róż paskami jak najbardziej na tak :loveu: a co do błekitnych oczu - czytalam ostatnio ze mezczyzni o niebieskich oczach myslac o powaznym zwiazku szukaja partnerek o tym samym kolorze by miec wieksza pewnosc co do ojcostwa swoich dzieci. bo ponoc gdy oboje rodzice sa niebieskoocy kazde dziecko o innym kolorze oczu moze byc wynikiem romansu :evil_lol: wiec szczerze wspolczuje kazdej kobiecie która ma niebieskookiego faceta i sama ma niebieskie oczy :evil_lol: ( zero zycia buahahaha) Quote
bonita Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Mamcia, kaj się podziewata:razz: No jestem córcia przecież:loveu: A co Ty to masz za avararek, jak możesz:crazyeye: :mad: [quote name='apple']Bonita!!!!! Raz dwa do nas!!! Pora kawki!!!!!:mad: Qurcze teraz dopiero jestem:oops: [quote name='apple']Madzia a co twoim avatarkiem??? Jakiś nowy króliczek widzę:razz: Też zauważyłaś co to za peljboja ma:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Mamcia poszła dresik na komunię kupować :eviltong: :eviltong: Dzień dobry :loveu: Tak córciu, Ty to zawsze wiesz co mamcia robi:loveu: [quote name='apple']Dobry! Ahhhhhhh! Bo to już ta pora! Ja jako matka chrzestna też powinnam o czymś pomyśleć??? No, a ja mam problem z wyborem qurcze :shake: zawsze mi coś nie pasi:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Tak, o dresie:diabloti: [quote name='apple']To może mi doradzisz kochana!:razz: Bo wiesz ja o dresach nie wiele wiem a ty widzę się orientujesz:evil_lol: [quote name='Pysia']Witaj Kasiu :loveu: Biegusiem wszystkie do Izy i Avantiego bo tam super nowina :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5008551#post5008551 Byłam, byłam :multi: [quote name='AgusiaTerierka']Witajcie wszystkie Bonitki! Witanko:multi: [quote name='madzia i medor']Ja to tak średnio na jeża, ale Ewka to specjalistka - rasowa dresiara:diabloti: Jeżeli jednak chcesz poznać moje zdanie, to ja proponuję coś w różu:loveu: :loveu: W różu każdemu do twarzy:loveu: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='bonita']No jestem córcia przecież:loveu: A co Ty to masz za avararek, jak możesz:crazyeye: :mad: Mamcia wybacz:modla: :modla: Zaraz go zmienię, żeby wstydu rodzinie nie przynosić:placz: Ale to wszystko przez te wredne baby, bo to one mnie tak deprawują:diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja to tak średnio na jeża, ale Ewka to specjalistka - rasowa dresiara:diabloti: Jeżeli jednak chcesz poznać moje zdanie, to ja proponuję coś w różu:loveu: Domyślam się:cool1: Tylko ja w rózowym to nie najlepiej się prezentuję a nie chciała bym wszystkich w kosciele rozbawić:evil_lol: [quote name='bonita']Qurcze teraz dopiero jestem:oops: No wiesz! Chyba się (nie) obrażę:evil_lol: [quote name='bonita']Też zauważyłaś co to za peljboja ma:evil_lol: Wisz trudno nie zauważyć tak wali po oczach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bonita']No, a ja mam problem z wyborem qurcze :shake: zawsze mi coś nie pasi:evil_lol::loveu: :evil_lol: To ty wybredna jesteś!:razz: Prawdziwa rasowa baba! Jak B... kocham! Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 apple napisał(a):Domyślam się:cool1: Tylko ja w rózowym to nie najlepiej się prezentuję a nie chciała bym wszystkich w kosciele rozbawić:evil_lol: A tam gadasz:razz: Ładnemu we wszystkim ładnie:razz: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):A tam gadasz:razz: Ładnemu we wszystkim ładnie:razz: :loveu: :loveu: Ot co! Trafiłaś w samo sedno!:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 apple napisał(a):Ot co! Trafiłaś w samo sedno!:evil_lol: A jak:grins: Zawsze trafiam w samo sedno:diabloti: Quote
misiaczek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='bonita'] . Odpoczywałam też troszkę i na zakupach byłam ciuchowych, ale sobie na komunie nie znalazłam fajnego dresa:shake: Oj,zakupy ciuchowe to bardzo męcząca sprawa :shake:.I będziesz kuzynko musiała raz jeszcze się wybrać za dresem :roll:.Współczuję Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Specjalnie dla Was:loveu: :loveu: :loveu: Wiem, wiem, jestem cudowna, nie musicie dziękować:evil_lol: http://www.allegro.pl/item185157651_rozowy_dres_pumpkin_rozm_m.html http://www.allegro.pl/item186705627_przepiekny_seksowny_malinowy_dres_s_.html Cukierkowy róż:loveu: http://www.allegro.pl/item187004507_rozowy_dres_beccol_fashion_rozm_s.html http://www.allegro.pl/item186242754__hit_mega_sexowny_jogging_dres_hit_r_s.html Quote
bonita Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Specjalnie dla Was:loveu: :loveu: :loveu: Wiem, wiem, jestem cudowna, nie musicie dziękować:evil_lol: http://www.allegro.pl/item185157651_rozowy_dres_pumpkin_rozm_m.html http://www.allegro.pl/item186705627_przepiekny_seksowny_malinowy_dres_s_.html Cukierkowy róż:loveu: http://www.allegro.pl/item187004507_rozowy_dres_beccol_fashion_rozm_s.html http://www.allegro.pl/item186242754__hit_mega_sexowny_jogging_dres_hit_r_s.html Madziu:loveu: znalazłąś coś co pobudzi nasze zmysły:evil_lol: więc juz kreacji nie muszę szukać, kreacje na kumunie same mnie odnalazły:multi: oczywiście z Twoją pomocą:loveu: :evil_lol: Koffam Cię misiu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
bonita Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='PIKA']Cześc bokserowa mamo :multi: Praxxx babcia:multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='misiaczek']Oj,zakupy ciuchowe to bardzo męcząca sprawa :shake:.I będziesz kuzynko musiała raz jeszcze się wybrać za dresem :roll:.Współczuję No jest ciężko:shake: tyle się kreacjów namierzyłam, wiesz jaka byłam zmęczona:cool3: oczywiście pojechałam po kreację dla siebie , a jako jedyna wróciłam z pustmi rękami:p dzieci sobie oczywiście powybierały coś ładnego, Marta taką ekstra czapeczkę:loveu: troszkę dużawą:cool3: , ale i tak musiała być:p :evil_lol: . W przyszłym tygodniu muszę już coś znależć:roll: . Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj sis....:multi::multi::multi: no to masz pecha z tymi zakupami ....fuj jak ja nie lubie takich zakupków jak nic na mnie nie ma:diabloti: Quote
mar....ka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześc Kasiu, tez byłam dzisja na zakupach i kupiłam sobei za mały stanik:oops: Nie chcaiło mi sie mierzyc, a teraz chuba Kana będzie nosic:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='bonita']Madziu:loveu: znalazłąś coś co pobudzi nasze zmysły:evil_lol: więc juz kreacji nie muszę szukać, kreacje na kumunie same mnie odnalazły:multi: oczywiście z Twoją pomocą:loveu: :evil_lol: Koffam Cię misiu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: czuję się zaszczycona, że mogłam pomóc:oops: :diabloti: [quote name='evaxon']piekne dresiki :loveu: :loveu: :loveu: No jak je rasowa dresiara chwali, tomuszą być cool:cool2: [quote name='majoka']Cześc Kasiu, tez byłam dzisja na zakupach i kupiłam sobei za mały stanik:oops: Nie chcaiło mi sie mierzyc, a teraz chuba Kana będzie nosic:evil_lol: Buhaha:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Specjalnie dla Was:loveu: :loveu: :loveu: Wiem, wiem, jestem cudowna, nie musicie dziękować:evil_lol: Najbardziej ucieszył mnie rozmiar pierwszego w biuście, biodrach i talii:grins: :megagrin: ! biust 48 cm, biodra 49 cm, talia 44 cm... Quote
bonita Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj sis....:multi::multi::multi: no to masz pecha z tymi zakupami ....fuj jak ja nie lubie takich zakupków jak nic na mnie nie ma:diabloti: No mam pecha qurde, wiesz bo mi to nie dogodzi zawsze coś mi nie pasi:p [quote name='paula_z']Cześć pechowa zakupowo Kasiu ;) :p Witaj Paula :) [quote name='majoka']Cześc Kasiu, tez byłam dzisja na zakupach i kupiłam sobei za mały stanik:oops: Nie chcaiło mi sie mierzyc, a teraz chuba Kana będzie nosic:evil_lol: :evil_lol: Kanie się stanik z pewnością przyda :D :evil_lol: [quote name='madzia i medor']:oops: czuję się zaszczycona, że mogłam pomóc:oops: :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: No jak je rasowa dresiara chwali, tomuszą być cool:cool2: Buhaha:evil_lol: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Najbardziej ucieszył mnie rozmiar pierwszego w biuście, biodrach i talii:grins: :megagrin: ! biust 48 cm, biodra 49 cm, talia 44 cm... Ale ekstra rozmiarek:evil_lol: Dziś myślałąm że przejadę się na giełdę, ale tak się zastanawam , czy mam ochotę:cool3: i nie mam chyba:shake: , jak sobie pomyślę ile tam będzie ludzi:crazyeye: , położę się i pomyslę jeszcze chwilę:evil_lol: Witajcie dziewczyny:multi: Quote
Agnieszka PPP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć:p Ja na giełdy czasem lubie jezdzić,pełno jest tak tych ciemnoskórych-normalnie czasem mają siwtne ciuszki za grosz:p Quote
Recommended Posts