Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A co w "Pychotce" jest pyszego?

A ja jadłam stefankę makową, ha!
Pzdr.[/quote]
[B]Stefanka makowa? ha! takiej to nie jadłam:shake: , pewno dobra co?[/B]

Posted

[quote name='Aga K']dzisiaj :mad::mad::mad: ;)
ja nadal czekam na gg Madziu :cool3:[/quote]

[B]To trudne ciasto jest Aga, przepis długggi:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='moon_light']łooo fafluny , pregowane najlepsze !! :loveu:

znasz calvadosa BS i marihuane BS?[/quote]

[B]Znam :) i jeszcze Jaqueline Maddison"s córcię Calvadosa, bo ona również do Jessy należy,.... no chyba, tak mi się zdaje:evil_lol: [/B]

[B]A poza tym Witaj Moon-light u nas:multi: [/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Witanko;-) boszzzzzzzz gdzie nie spojrzysz tam gadki o zarciuuuuu;-)[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=navy]A my obzarci tak ze fujjjjj nawey Zuzolek na miche nie patrzy eheheh[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=navy]Buziolki[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

[B]No my też na zarcie już patrzyć nie możemy:p , a tu jeszcze drugi dzień świąt przed nami:crazyeye: :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Znam :) i jeszcze Jaqueline Maddison"s córcię Calvadosa, bo ona również do Jessy należy,.... no chyba, tak mi się zdaje:evil_lol: [/B]

[B]A poza tym Witaj Moon-light u nas:multi: [/B][/quote]
i żółtek Nicolas DM :cool3:.

Calvados to moj "syneczek", najkochanszy bokser jakiego znam:loveu:. Dlatego jak patrze na pręgusy to mi serce szybciej bije:lol:. Wszystkie wydaja mi sie takie kochane jak kalwi :)
Bonita jest ekstraaaa !! , i o ile sie zdazylam zapoznac ze wzorcem boksera, to chyba jest bardzo ladną eksterierowo suczką.

Posted

[quote name='moon_light']i żółtek Nicolas DM :cool3:.

Calvados to moj "syneczek", najkochanszy bokser jakiego znam:loveu:. Dlatego jak patrze na pręgusy to mi serce szybciej bije:lol:. Wszystkie wydaja mi sie takie kochane jak kalwi :)
Bonita jest ekstraaaa !! , i o ile sie zdazylam zapoznac ze wzorcem boksera, to chyba jest bardzo ladną eksterierowo suczką.[/quote]

:oops:[B] O Nicolasie zapomniałam[/B].
[B]No nie chwaląc się:cool3: Bonita jest dość ładna, niestety swoją wystawową karierę zakończyła praktycznie w klasie młodzieży zdobyła Mł Ch. Pl. była w top ten klubu boksera( choć w młodzieży zaliczyła tylko 4 wystawy:p ) niestety miała ostro pociachaną tylną łapę i lekko na nią utyka dlatego nie wystawiam już jej. Dla mnie jest najładniejszym moim boksiem-eksterierowo, wielu hodowców się ną zachwycało, tylko ta noga:placz:, eh zawsze musi być coś:shake: . [/B]

Posted

[quote name='bonita']:oops:[B] O Nicolasie zapomniałam[/B].
[B]No nie chwaląc się:cool3: Bonita jest dość ładna, niestety swoją wystawową karierę zakończyła praktycznie w klasie młodzieży zdobyła Mł Ch. Pl. była w top ten klubu boksera( choć w młodzieży zaliczyła tylko 4 wystawy:p ) niestety miała ostro pociachaną tylną łapę i lekko na nią utyka dlatego nie wystawiam już jej. Dla mnie jest najładniejszym moim boksiem-eksterierowo, wielu hodowców się ną zachwycało, tylko ta noga:placz:, eh zawsze musi być coś:shake: . [/B][/quote]
A więc cos o tych bokserach jednak wiem:multi:. Bardzo ladna, i glowa, i sylwetka, i umaszczenie fajne-ladne ciemne prazki.
Szkoda że nie powalczyła więcej:shake:, wydaje mi sie ze miala by duze szanse zawojowac ringi.
Jak teraz ma sie noga? Moze do honorowej na klubie?

Posted

[quote name='moon_light']A więc cos o tych bokserach jednak wiem:multi:. Bardzo ladna, i glowa, i sylwetka, i umaszczenie fajne-ladne ciemne prazki.
Szkoda że nie powalczyła więcej:shake:, wydaje mi sie ze miala by duze szanse zawojowac ringi.
Jak teraz ma sie noga? Moze do honorowej na klubie?[/quote]

[B]A tak myślę nad wystawą w Krakowie, być może ją tam zapiszę, wiesz do dorosłego championatu brakuje jej tylko CWC z międzynarodówki, 3 CWC z krajowych zdobyła nawet z tą kulawą nogą:p . Teraz kuleje minimalnie, ale niestety tył ma zupełnie nie rozbudowany, ponieważ od wypadku był bardzo oszczędzany, więc kariery nigdy już nie zrobi:p .[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]A tak myślę nad wystawą w Krakowie, być może ją tam zapiszę, wiesz do dorosłego championatu brakuje jej tylko CWC z międzynarodówki, 3 CWC z krajowych zdobyła nawet z tą kulawą nogą:p . Teraz kuleje minimalnie, ale niestety tył ma zupełnie nie rozbudowany, ponieważ od wypadku był bardzo oszczędzany, więc kariery nigdy już nie zrobi:p .[/B][/quote]
Zapisz! Szkoda ze taki fajny psiak tylko grzal kanape :evil_lol:.:loveu:
Najbardziej lubie boxy u kogoś, sama bym chyba nie wytrzymala zbyt dlugo z takim natłokiem energii;)

Posted

[quote name='Bodziulka']nieważna kariera, ważna miłość ;)[/quote]
WAŻNA !! WAŻNA!! WAŻNA !!:multi:
Ludzie powoli zapominają jak wygląda prawdziwy bokser, i się dziwią jak na ulicy zobaczą rasowego, wmawiając że jakiś taki dziwny "pewnie zmieszany".
:evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Najbardziej lubie boxy u kogoś, sama bym chyba nie wytrzymala zbyt dlugo z takim natłokiem energii;)[/quote]

bez przesady, im to w pewnym wieku przechodzi :cool3: tak koło 10 roku życia poziom energii spada o 10% :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']bez przesady, im to w pewnym wieku przechodzi :cool3: tak koło 10 roku życia poziom energii spada o 10% :evil_lol:[/quote]
przekladajac to na energie zwyklego psa, to jakies 490%. dziekuje, ja postoje:evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']lepiej poleżeć z bokserem :evil_lol: tzn jak Cię bokser przewróci :lol:[/quote]
Doświadczenie nauczyło mnie, że w towarzystwie boksera zawsze trzeba mieć w kimś oparcie- najlepiej w ścianie;)