Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A co w "Pychotce" jest pyszego? A ja jadłam stefankę makową, ha! Pzdr. Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dzisiaj :mad::mad::mad: ;) ja nadal czekam na gg Madziu :cool3: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Asiaczek']A co w "Pychotce" jest pyszego? A ja jadłam stefankę makową, ha! Pzdr.[/quote] [B]Stefanka makowa? ha! takiej to nie jadłam:shake: , pewno dobra co?[/B] Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Aga K']dzisiaj :mad::mad::mad: ;) ja nadal czekam na gg Madziu :cool3:[/quote] [B]To trudne ciasto jest Aga, przepis długggi:evil_lol: [/B] Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='bonita'][B]To trudne ciasto jest Aga, przepis długggi:evil_lol: [/B][/quote] ło buuuu :( Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='bonita'][B]Stefanka makowa? ha! takiej to nie jadłam:shake: , pewno dobra co?[/B][/quote] Oj, dobra, dobra... Pzdr. Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 zazdrosze <mniam> już sobie wyobrażam ;) no to ja poprosze przepisy ;) Quote
zuzolandia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Witanko;-) boszzzzzzzz gdzie nie spojrzysz tam gadki o zarciuuuuu;-) A my obzarci tak ze fujjjjj nawey Zuzolek na miche nie patrzy eheheh Buziolki [/B][/I][/COLOR] Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 łooo fafluny , pregowane najlepsze !! :loveu: znasz calvadosa BS i marihuane BS? Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']łooo fafluny , pregowane najlepsze !! :loveu: znasz calvadosa BS i marihuane BS?[/quote] [B]Znam :) i jeszcze Jaqueline Maddison"s córcię Calvadosa, bo ona również do Jessy należy,.... no chyba, tak mi się zdaje:evil_lol: [/B] [B]A poza tym Witaj Moon-light u nas:multi: [/B] Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Witanko;-) boszzzzzzzz gdzie nie spojrzysz tam gadki o zarciuuuuu;-)[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]A my obzarci tak ze fujjjjj nawey Zuzolek na miche nie patrzy eheheh[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy]Buziolki[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B]No my też na zarcie już patrzyć nie możemy:p , a tu jeszcze drugi dzień świąt przed nami:crazyeye: :evil_lol: [/B] Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='bonita'][B]Znam :) i jeszcze Jaqueline Maddison"s córcię Calvadosa, bo ona również do Jessy należy,.... no chyba, tak mi się zdaje:evil_lol: [/B] [B]A poza tym Witaj Moon-light u nas:multi: [/B][/quote] i żółtek Nicolas DM :cool3:. Calvados to moj "syneczek", najkochanszy bokser jakiego znam:loveu:. Dlatego jak patrze na pręgusy to mi serce szybciej bije:lol:. Wszystkie wydaja mi sie takie kochane jak kalwi :) Bonita jest ekstraaaa !! , i o ile sie zdazylam zapoznac ze wzorcem boksera, to chyba jest bardzo ladną eksterierowo suczką. Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']i żółtek Nicolas DM :cool3:. Calvados to moj "syneczek", najkochanszy bokser jakiego znam:loveu:. Dlatego jak patrze na pręgusy to mi serce szybciej bije:lol:. Wszystkie wydaja mi sie takie kochane jak kalwi :) Bonita jest ekstraaaa !! , i o ile sie zdazylam zapoznac ze wzorcem boksera, to chyba jest bardzo ladną eksterierowo suczką.[/quote] :oops:[B] O Nicolasie zapomniałam[/B]. [B]No nie chwaląc się:cool3: Bonita jest dość ładna, niestety swoją wystawową karierę zakończyła praktycznie w klasie młodzieży zdobyła Mł Ch. Pl. była w top ten klubu boksera( choć w młodzieży zaliczyła tylko 4 wystawy:p ) niestety miała ostro pociachaną tylną łapę i lekko na nią utyka dlatego nie wystawiam już jej. Dla mnie jest najładniejszym moim boksiem-eksterierowo, wielu hodowców się ną zachwycało, tylko ta noga:placz:, eh zawsze musi być coś:shake: . [/B] Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='bonita']:oops:[B] O Nicolasie zapomniałam[/B]. [B]No nie chwaląc się:cool3: Bonita jest dość ładna, niestety swoją wystawową karierę zakończyła praktycznie w klasie młodzieży zdobyła Mł Ch. Pl. była w top ten klubu boksera( choć w młodzieży zaliczyła tylko 4 wystawy:p ) niestety miała ostro pociachaną tylną łapę i lekko na nią utyka dlatego nie wystawiam już jej. Dla mnie jest najładniejszym moim boksiem-eksterierowo, wielu hodowców się ną zachwycało, tylko ta noga:placz:, eh zawsze musi być coś:shake: . [/B][/quote] A więc cos o tych bokserach jednak wiem:multi:. Bardzo ladna, i glowa, i sylwetka, i umaszczenie fajne-ladne ciemne prazki. Szkoda że nie powalczyła więcej:shake:, wydaje mi sie ze miala by duze szanse zawojowac ringi. Jak teraz ma sie noga? Moze do honorowej na klubie? Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']A więc cos o tych bokserach jednak wiem:multi:. Bardzo ladna, i glowa, i sylwetka, i umaszczenie fajne-ladne ciemne prazki. Szkoda że nie powalczyła więcej:shake:, wydaje mi sie ze miala by duze szanse zawojowac ringi. Jak teraz ma sie noga? Moze do honorowej na klubie?[/quote] [B]A tak myślę nad wystawą w Krakowie, być może ją tam zapiszę, wiesz do dorosłego championatu brakuje jej tylko CWC z międzynarodówki, 3 CWC z krajowych zdobyła nawet z tą kulawą nogą:p . Teraz kuleje minimalnie, ale niestety tył ma zupełnie nie rozbudowany, ponieważ od wypadku był bardzo oszczędzany, więc kariery nigdy już nie zrobi:p .[/B] Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='bonita'][B]A tak myślę nad wystawą w Krakowie, być może ją tam zapiszę, wiesz do dorosłego championatu brakuje jej tylko CWC z międzynarodówki, 3 CWC z krajowych zdobyła nawet z tą kulawą nogą:p . Teraz kuleje minimalnie, ale niestety tył ma zupełnie nie rozbudowany, ponieważ od wypadku był bardzo oszczędzany, więc kariery nigdy już nie zrobi:p .[/B][/quote] Zapisz! Szkoda ze taki fajny psiak tylko grzal kanape :evil_lol:.:loveu: Najbardziej lubie boxy u kogoś, sama bym chyba nie wytrzymala zbyt dlugo z takim natłokiem energii;) Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Bodziulka']nieważna kariera, ważna miłość ;)[/quote] WAŻNA !! WAŻNA!! WAŻNA !!:multi: Ludzie powoli zapominają jak wygląda prawdziwy bokser, i się dziwią jak na ulicy zobaczą rasowego, wmawiając że jakiś taki dziwny "pewnie zmieszany". :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']Najbardziej lubie boxy u kogoś, sama bym chyba nie wytrzymala zbyt dlugo z takim natłokiem energii;)[/quote] bez przesady, im to w pewnym wieku przechodzi :cool3: tak koło 10 roku życia poziom energii spada o 10% :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Bodziulka']bez przesady, im to w pewnym wieku przechodzi :cool3: tak koło 10 roku życia poziom energii spada o 10% :evil_lol:[/quote] przekladajac to na energie zwyklego psa, to jakies 490%. dziekuje, ja postoje:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']ja postoje:evil_lol:[/quote] lepiej poleżeć z bokserem :evil_lol: tzn jak Cię bokser przewróci :lol: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Bodziulka']lepiej poleżeć z bokserem :evil_lol: tzn jak Cię bokser przewróci :lol:[/quote] Doświadczenie nauczyło mnie, że w towarzystwie boksera zawsze trzeba mieć w kimś oparcie- najlepiej w ścianie;) Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [B]No fakt boksie mają wulkaniczny temperament :grin:[/B] Quote
Recommended Posts