dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 czesc Sisterka gratulki wystawowe przesyłamy ;) :buzi: Quote
agbar Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to ja sie przywitam niesmialo:) i dolaczam sie do gratulacji:):loveu: Quote
bonita Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='dbsst']czesc Sisterka gratulki wystawowe przesyłamy ;) :buzi:[/quote] [quote name='dealer']to ja sie przywitam niesmialo:) i dolaczam sie do gratulacji:):loveu:[/quote] [quote name='Klaudia :-)']Gratulacje[/quote] [quote name='Agnieszka PPP']Jaki on jest piękny:loveu: Wielkie gratulacje:cunao: [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/113/dscn9826qa9.jpg[/IMG][/quote] [B]Dzięki za gratulacje dziewczyny[/B]:loveu::buzi: Quote
basia bonnie Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Aa... koło której wchodziliście na ring i na który?? :oops: Quote
bonita Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='ß@$!@']Aa... koło której wchodziliście na ring i na który?? :oops:[/quote] [B]ok. 11.30 na ringu 6 tym prawie w podziemiach:evil_lol: [/B] [B]Całą rasę wygrał pies który mi najbardziej spasił w dzisiejszym dniu GEO boxer del Euro :loveu:[/B] Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mamcia, patrz co znalazłam :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='asiunia']cd [IMG]http://images21.fotosik.pl/87/afb4440bbcc273f6.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/87/d73097151e43c88d.jpg[/IMG] [/quote] Quote
bonita Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxmk789YYPL"][/URL] [quote name='Kate I Luka']Mamcia, patrz co znalazłam :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :loveu: [B]Córcia dziękuję[/B][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxmk789YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_1.gif[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[B][I]moja miłosci [IMG]http://img396.imageshack.us/img396/6744/dscn9828we5.jpg[/IMG] Ło matyldo to gdzie oni znowu dali boxie w Spodku ,w zeszłym roku nie znalazłam:shake: [/I][/B] Quote
goldenka245 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hej :) Gratulacje :) Ja też dziś byłam, lae niestety nie wiedziałam, że jedziecie:( Odwiedziłabym Was :) Quote
Kate I Luka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [I][B]Ło matyldo to gdzie oni znowu dali boxie w Spodku ,w zeszłym roku nie znalazłam:shake:[/B][/I] [/quote] Alu, upchnęli boksie na sam koniec, w takim zamkniętym końcowym pomieszczeniu, dokładnie jak to Bonitka napisała, jakby już w piwnicy. Zero powietrza, zero światła. Psuy się potwornie męczyły , co chwile któreś na siebie naskakiwały :( Wczoraj w tym pomieszczeniu były Yorki, a daleko im gabarytowo do boksi :mad: Quote
Imbirka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cześć Kasiu, już dojechałyśmy i się odmeldowujemy:lol: Bardzo miło było Cię poznać:lol: Zdjęć Dikiego niestety nie mam, ale Justyna ma ich duuuuuuużo i to z ringu, więc trzeba teraz z niecierpliwością na nią czekać:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 jejku, bardzo się cieszę - naprawdę:p :p :p - [SIZE="3"][COLOR="Red"]GRATULUJEMY[/COLOR][/SIZE]:multi: Quote
Patikujek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [URL]http://img444.imageshack.us/img444/113/dscn9826qa9.jpg[/URL] [B][COLOR=darkorange]Jakiś onśliczniasty:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]I dołączam się do gratulacji:loveu:[/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]GRATULUJEMY DIKUSIOWI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzielny chłopak ;-) ......buziole w sliczniaste fafulki !!!!!! Witanko i pozdrawianko;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Pysia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='bonita'][B]Jesteśmy już ( Tz-towi śię spieszyło do roboty:p )[/B] [B]Dzięki dziewczyny za kciukasy:buzi: przydały się, nie byliśmy ostatni:multi: zdobyliśmy 3 miejsce(córcia mi to wykrakała, cały tydzień mówiła że Diki jeszcze nie ma brązowego medalu:cool3: -to już ma, niech się cieszy dziewczyna:p )[/B] [B]Konkurencja bardzo piękna:loveu: cięta i wyrównana, sędzia najdłużej zastanawiał się nad lokatami w naszej klasie , musieliśmy tyle biegać w tym zaduchu -myślałam że padnę:p .[/B] [B]1. SHARAN Sanvita[/B] [B]2. CERRUTTI Kierskie Ustronie[/B] [B]3.wiecie kto:evil_lol: [/B] [B]4.:crazyeye: Mój faworyt syn Pagusia - ukraiński pies Mł Zw.Kl Pl SALVADOR de Versal[/B][/quote] No to brawo :multi::multi::multi: A ja Was szukałam :placz: I znaleźć nie mogłam więc pomyślałam że boksery już sobie poszły do domu :cool3: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Kate I Luka']Alu, upchnęli boksie na sam koniec, w takim zamkniętym końcowym pomieszczeniu, dokładnie jak to Bonitka napisała, jakby już w piwnicy. Zero powietrza, zero światła. Psuy się potwornie męczyły , co chwile któreś na siebie naskakiwały :( Wczoraj w tym pomieszczeniu były Yorki, a daleko im gabarytowo do boksi :mad:[/quote][B][I]:diabloti::diabloti::diabloti: ja w ubiegłym roku łaziłam jak nie powiem co:oops:i szukałam boxi i nikt mi nie umiał powiedzieć gdzie są....masakra ..... [/I][/B] Quote
samograj Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [CENTER][B]Chciałabym sie dołączyc do gratulacji!!!!!:tort:[/B] [B]:cunao: :beerchug: :drink1: :popcorn: :cunao:[/B] Byłam raz w KATOWICACH z KASI haszczakami, one mają ringi na lodowisku!!! A ogary cołkiem ka indziej!!![/CENTER] Quote
Wyjątek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz: Brawooooo!!! Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Wyjątek']:Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz: Brawooooo!!![/quote] [quote]jejku, bardzo się cieszę - naprawdę:p :p :p - [SIZE=3][COLOR=red]GRATULUJEMY[/COLOR][/SIZE]:multi:[/quote][quote name='samograj'][CENTER][B]Chciałabym sie dołączyc do gratulacji!!!!!:tort:[/B][/CENTER] [CENTER][B]:cunao: :beerchug: :drink1: :popcorn: :cunao:[/B] [/CENTER] [CENTER]Byłam raz w KATOWICACH z KASI haszczakami, one mają ringi na lodowisku!!![/CENTER] [CENTER]A ogary cołkiem ka indziej!!![/CENTER] [/quote] [quote name='Pysia']No to brawo :multi::multi::multi: A ja Was szukałam :placz: I znaleźć nie mogłam więc pomyślałam że boksery już sobie poszły do domu :cool3:[/quote] [B]Dzięki za Gratki[/B] :loveu: [B]Dziewczyny nie nerwujcie mnie:diabloti: ,[/B] [B]trzecie miejsce to nie szczyt moich marzeń:p :evil_lol: , mam nadzieję że się szybko nie powtórzy:cool3: [/B] [B]ja chcem wygrać jeszcze ten jeden raziu i mieć spokój .[/B] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B] [I][B]ja w ubiegłym roku łaziłam jak nie powiem co:oops:i szukałam boxi i nikt mi nie umiał powiedzieć gdzie są....masakra .....[/B][/I] [/quote] [B]Alu w tym roku było jeszcze gorzej, ten kto boksia nie miał i się baaardzo nie starał to tam poprostu nie trafił:shake: . [/B] Quote
Cimi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja trafiłam, ale to przypadkiem, ale byłam króciutko na psach pręgowanych kiedy był Azim Lider i Garibaldi Nostrum, i jak była Angelina yy z tej zagranicznej hodowli :lol:. A was widziałam, tzn. Dickensa i Twojego Tzta :eviltong:. A Dickens się tak dziwnie na mnie patrzył :evil_lol:. Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Cimi']. A Dickens się tak dziwnie na mnie patrzył :evil_lol:.[/quote]:evil_lol::evil_lol:[B][I]poznał że z Dogo jesteś[/I][/B] Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Imbir1']Cześć Kasiu, już dojechałyśmy i się odmeldowujemy:lol: Bardzo miło było Cię poznać:lol: Zdjęć Dikiego niestety nie mam, ale Justyna ma ich duuuuuuużo i to z ringu, więc trzeba teraz z niecierpliwością na nią czekać:cool3::evil_lol:[/quote] [B]Oj Justyna to się nie śpieszy z tymi fotkami:mad:, a ja zaraz idę i pewno dopiero wieczorkiem zobaczę, jak oczywiście wstawi:p:evil_lol:[/B] Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Cimi']Ja trafiłam, ale to przypadkiem, ale byłam króciutko na psach pręgowanych kiedy był Azim Lider i Garibaldi Nostrum, i jak była Angelina yy z tej zagranicznej hodowli :lol:. A was widziałam, tzn. Dickensa i Twojego Tzta :eviltong:. A Dickens się tak dziwnie na mnie patrzył :evil_lol:.[/quote] D[B]iki był w szoku:crazyeye: dawno tyle psów nie widział, ostatnio rok temu:evil_lol:, jednak na wystawach na powietrzu takiego stresa psy nie mają:p[/B] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[B][I]poznał że z Dogo jesteś[/I][/B][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Przy ringu boksiów, strasznie śmierdziało :oops:.. Spodobał mi się Garibaldi za ten swój spokój, gdy Azim Lider wręcz nie mógł się uspokoić :lol:.. chyba dobrze rozpoznałam ich :lol:, ale może się mylę :evil_lol:. Quote
Recommended Posts