e.v.a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 heloł:multi: qrde bylam pewna ze tu juz bylam dzisiaj :hmmmm: [quote name='bonita']Uciekła z głową, ale nie będę jej przecież w deszczu gonić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='paula_z']Witaj sliczna :p Cześć Paula:evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Ależ się psica błyszczy w tej ciemności :cool3: Cześć faflunie ;) Cześć kropeczkowce:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:pto u nas rodzinne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak wszystkie my są ŚLICZNE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='misiaczek']Ale u Was rodzinnie znowu.Wszyscy śliczni,mądrzy...ach :hmmmm:.Może i ja bym się dołączyła? Czy stanowisko jakiejś 30-tej kuzynki to jedyne wolne w tej wielkiej rodzinie ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Misiaczku, ja jeszcze wogóle kuzynki nimam;) Witaj w rodzince kuzynko:thumbs: :bigok: . I już Jesteś Śliczna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='misiaczek']Poczekaj,bo sie pogubiłam :evil_lol:.Musiałam się cofnąć w postach(nie w rozwoju ),kto Ty jestes dla Bonity i wyszło mi,że prababcia. Niewiem kto jest babcią.Mama Pysia twierdzi,że jest piękna,córka Bonita również.To w sumie dobrze,że się w babcię i prababcię nie wdały :evil_lol:. Tak Misiaczku PIKA to moja śliczna:evil_lol: prababcia. Dla mnie i tak jest śliczna, choćby niewiem co mówiła;) [quote name='Pysia']No to w nagrode Bóg Ci zesłał babciu śliczną wnusie Pysie i parwnusie - Bonitke :loveu: Babcia Twoja dziecko też za urodziwa nie jest aler nie martw się ;) Ja mam urode po dziadku :evil_lol: :evil_lol: A to Dziadunio taki śliczny :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Dobry wieczorek ;-) pączusiowe buziaczki przesyłamy ....;-) W tych rodzinnych koligacjach to ja siem potraciłam ;-) heeheheh Dobrywieczorek Zuzki:loveu: [quote name='madzia i medor']I już wogóle wyjątkowo urokliwą praprawnusie:diabloti: Tak prześliczną mam córuchnę:evil_lol: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Ale kokietka...:razz: No nie:evil_lol: [quote name='evaxon']heloł:multi: qrde bylam pewna ze tu juz bylam dzisiaj :hmmmm: Ludzka rzecz błądzić , grunt że się w końcu tu znalazłaś:evil_lol: Jesteś Śliczna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita'] Misiaczku, ja jeszcze wogóle kuzynki nimam;) Witaj w rodzince kuzynko:thumbs: :bigok: . I już Jesteś Śliczna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem w rodzince :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A najbardziej mnie cieszy,ze juz samo wejście do niej,dodaje urody i mądrosci :grin::grin::grin:.Takiej rodzinki to ze świecą nie znajdziesz :candle:. No to trza to oblać,droga kuzynko Specjalnie na tą okazje takiego egzotycznego drinka zrobiłam Quote
bonita Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='misiaczek']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem w rodzince :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A najbardziej mnie cieszy,ze juz samo wejście do niej,dodaje urody i mądrosci :grin::grin::grin:.Takiej rodzinki to ze świecą nie znajdziesz :candle:. No to trza to oblać,droga kuzynko Specjalnie na tą okazje takiego egzotycznego drinka zrobiłam Mniam jaki wspaniały drink:chlup: pijmy więc i cieszmy się:multi: Tak Misiaczku, drugiej takiej rodzinki nie znajdziesz:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hej!:multi: Ale słodziutkie fafluniaste foteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 PIKA napisał(a): ja jestem brzydka i glupia :evil_lol: bo się w kolejce po wzrost ustawiłaś i zabrakło reszty dla Ciebie :evil_lol: a ja jestem i śliczna i mądra :loveu: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 helloł:multi: z rana obrzartuchy:p jak tam nocka minęła, bez komplikacji żołądkowych?:razz::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzieńdoberek!! Śliczne bonitki!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć Mamciu.... Melduje się druga śliczna i mądra córuchna :razz: :razz: :razz: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Melduje się druga śliczna i mądra córuchna :razz: :razz: :razz: I siostrzenica:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziendoberek sliczniasta rodzinko faflunków ;-)!!!!!! Buziaczki przesyłamy w ten nieco pochmurny dzionek ;-) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Melduje się również ciocia :razz:. Wiecie co postanowiłam ... będę odwiedzać galerię tylko tych , którzy złożyli mi urodziowe życzenia :evil_lol:. Czyli między innymi TWOJA GALERIA bonito się załapała Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Sis gdzie się ukrywasz ...czyżbyś dopychała się pączkami:cool3: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Heloł :) cioteczko ... chyba cię przestane odwiedzać :evil_lol: :evil_lol: nie byłaś na moich urodzinach :obrazic: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='goldenka245']Hej!Ale słodziutkie fafluniaste foteczki Cześć Goldenka:multi: witaj u nas:loveu: Wieczorkiem będę miała chwilkę to Cię również odwiedzę:cool3: [quote name='Vectra']bo się w kolejce po wzrost ustawiłaś i zabrakło reszty dla Ciebie a ja jestem i śliczna i mądra :evil_lol: To tak jak Twoja ciocia i babcia Sliczne, Mądre i przez wszystkich uwielbiane:loveu: :evil_lol: [quote name='Imbir1']helloł:multi: z rana obrzartuchy:p jak tam nocka minęła, bez komplikacji żołądkowych?:razz: Cześć Śliczna wnusiu:loveu: Nocka minęła wspaniale, spałam do wpółdo 10-tej:cool3: Potem byłam na kontroli z córcią-już całkiem zdrowa:multi: A do tej pory sobie pracowałam:p W domu mam straszny bajzel, teraz muszę się brać za sprzątanie:placz: [quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek!! Śliczne bonitki!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Cześć koffane Wyjątki:loveu: [quote name='tygra']jakie fajne kluseczki :) Śliczne fafluny :D [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamciu.... Melduje się druga śliczna i mądra córuchna :razz: :razz: :razz: Moja śliczna Kasieńka:loveu: , jesteś taka śliczna,mądra i koffana po mamusi i babci:cool3: nie zapominaj o tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Guffi']I siostrzenica:evil_lol: Cześć Ślicznotko:loveu: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek sliczniasta rodzinko faflunków ;-)!!!!!! Buziaczki przesyłamy w ten nieco pochmurny dzionek ;-) Cześć Zuzolki! Tak dzionek dziś był fee, ale fotków kilka udało misię zrobić:multi: [quote name='teqquila']Witanko :) Witaj:loveu: [quote name='AgusiaTerierka'] Te śliczności czyje i po kim?:)Amerykańce:cool3: , mieszkają za wielką wodą:evil_lol: [quote name='Kamcia_14']Melduje się również ciocia :razz:. Wiecie co postanowiłam ... będę odwiedzać galerię tylko tych , którzy złożyli mi urodziowe życzenia :evil_lol:. Czyli między innymi TWOJA GALERIA bonito się załapała Jestem strasznie szcęśliwa z tego wyróżnienia ciociu:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Sis gdzie się ukrywasz ...czyżbyś dopychała się pączkami:cool3: A zgadłaś, właśnie jednego zjadam:evil_lol: ( jeszcze zostały mi 4 ale chyba więcej niezmogę:shake: Psy zjedzą :D [quote name='Vectra']Heloł :) cioteczko ... chyba cię przestane odwiedzać :evil_lol: :evil_lol: nie byłaś na moich urodzinach :obrazic: :evil_lol: Nie byłam? To jestem wstrętną :mad: ciotką wstrętną:evil_lol: [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitki:multi: Dobry, dobry Fionki :) [quote name='evaxon']heloł:cool3: Hejka:multi: Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześc Sliczna i wstrętna ;) praxx wnusiu :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Heloł Boniotko!:multi::multi: I co z tym spacerkiem? ;-) Wybieramy się gdzieś? :D Quote
misiaczek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witojcie kuzynko :).Zobacz jaki znalazłam dla Ciebie wisiorek i kolczyki ;).A dla Twojego TZ takie cos do butonierki,cobyście pasowali do siebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts