Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

Baski też maja wąsy i nieco dłuższe włoski na ogonach...
O białych skarpetkach nie wspomnę... O brzuszkach tez nie... i innych tego typu szczegółach... No i maja aksamitne uszka!
Pzdr.

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć praxxx wnusiu :multi:

Jak Ci idzie wycinanie liści w środku zimy? :evil_lol:

[quote name='Kamcia_14'][B][/B][B][I]. A ja jedna samotna pańcia Westa :eviltong: [/I][/B][/quote]

a ja kundelka :eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć praxxx wnusiu :multi:

[B][COLOR=Magenta] a ja kundelka[/COLOR][/B] :eviltong:[/quote]
Chwalipięta :eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć praxxx wnusiu :multi:

[/quote]
[B][I]Witaj prababciu[/I][/B]:multi:
[B][I]Jutro to będę robić:p , dziś miałam za dobry humor:evil_lol: [/I][/B]
[quote name='Asiaczek']Baski też maja wąsy i nieco dłuższe włoski na ogonach...
O białych skarpetkach nie wspomnę... O brzuszkach tez nie... i innych tego typu szczegółach... No i maja aksamitne uszka!
Pzdr.[/quote] [B][I]Boksie uszatki też do miękouchych psów należą :D, cięte nie są miękie:p . A Diki na ogonku jak widać na fotce włoski długaśne ma;) [/I][/B]

[quote name='Pysia']Chwalipięta [B][I]:eviltong:[/I][/B][/quote]
[B][I]Babci jęzor wystawiasz:evil_lol: . Wstydż się Mamciu:evil_lol: [/I][/B]
[B][I]Idę spać, bo ostatnio z rana nie mogę sie dobudzić:placz: [/I][/B]

[B][I]Dobranoc :)[/I][/B]
[IMG]http://img360.imageshack.us/img360/5851/27188355re1.png[/IMG]

Posted

No nie, czegos takiego to jeszcze nie widzialam [url]http://img179.imageshack.us/img179/25/dscn87062ja5.jpg[/url] :shocked!: Fajnie to wyglada :lol:

Piekny zachod :loveu:

Posted

[quote name='bonita']

[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/25/dscn87062ja5.jpg[/IMG][/quote]
Dzieńdoberek :).
Czy to są Ci ONI...o których ostatnio tyle słychać na dogo?:smhair2::errrr:

Super pieseczki na super foteczkach :loveu:.A i przeróbeczki widzę,że coraz fajniejsze :).

Posted

[quote name='anetta']No nie, czegos takiego to jeszcze nie widzialam [URL]http://img179.imageshack.us/img179/25/dscn87062ja5.jpg[/URL] :shocked!: Fajnie to wyglada :lol:

Piekny zachod :loveu:[/quote]
[B][I]Dzięki:loveu:[/I][/B]
[B][I]No widzisz weszłaś do nas i zobaczyłaś:shocked!: takie rzeczy[/I][/B]:evil_lol: .
[B][I]Pozdrowionka :)[/I][/B]
[B][I][quote name='Leemonca'][/I][/B]jakiś taki znajomy widoczek :razz:

cześć babuniu!!![/quote]
[B][I]Cześć moja wnusiu:loveu: [/I][/B]
[B][I][quote name='Imbir1'][/I][/B]cześć szalona babciu z rana:multi: :multi: [B][I]:multi:[/quote][/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Cześć Julcia :) , babunia wcale nie jest szalona:ylsuper: :evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]
[B][I][quote name='misiaczek'][/I][/B]Dzieńdoberek :smile:.
Czy to są Ci ONI...o których ostatnio tyle słychać na dogo?:smhair2::errrr:

Super pieseczki na super foteczkach :loveu:.A i przeróbeczki widzę,że coraz fajniejsze [B][I]:smile:[/quote][/I][/B]
[B][I]Cześć Misiaczek :)[/I][/B]
[B][I]To nie są ONI, to są MOJE psy :D:evil_lol: , no może o nieco podejrzanych oczkach:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]

[B][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:jak romantycznie ....i jak tu teraz do pracy iść......
[IMG]http://img360.imageshack.us/img360/5851/27188355re1.png[/IMG][/quote]

[B][I]Cześć Alu, już chyba po pracy jesteś:cool3:[/I][/B] :evil_lol:

[quote name='zuzolandia'].......jakie fajnisteeeeeeeeeee ;-)
Dziendoberek milusinscy ;-)[/quote]
[B][I];-)[/I][/B]
[B][I]Dzieńdoberek Zuzki :)[/I][/B]

[quote name='Pinczerka_i_Gizmo']Jakie...romantyczne ;-)

Bardzo mi się podoba :loveu:[/quote]
[B][I]Cieszem siem[/I][/B]:loveu:
[quote name='evaxon']czesc:multi:[/quote]
[B][I]Sukienka bibułowa już gotowa:multi: , ale zobaczycie ją dopiero jutro po balu:cool3: [/I][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]obcy atakuja - czaderskie:diabloti: [/B][/quote]
[B][I]NO i teraz się okaże że obcy atakujący ostatnio dogo to moje psy[/I][/B]:diabloti: :evil_lol:
[B][I]Takie efekty wychodzą jak się psom po oczach świeci lampą:p , nawet z daleka:p . ( wiem że tak nie wolno robić:mad: , ale było już ciemno jak fotki cykałam:p )[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='Guffi']Cześć!
Przepraszam, ze mnie tak długo nie było:-( .[/quote]

[B][I]Cześć Guffi ![/I][/B]
[B][I]A co się stało, że Cię nie było:razz: ?[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Cześć Guffi ![/I][/B]
[B][I]A co się stało, że Cię nie było:razz: ?[/I][/B]
[/quote]
Na zmiane. Raz mi się wyłączał internet, a potem nie chciało mnmie zalogować na Dogo, jak już zalogowało, to po chwili "nie można odnaleść strony..." i tak cały czas:-( .

Posted

[quote name='Guffi']Na zmiane. Raz mi się wyłączał internet, a potem nie chciało mnmie zalogować na Dogo, jak już zalogowało, to po chwili "nie można odnaleść strony..." i tak cały czas:-( .[/quote]
[B][I]Z Dogo ostatnio dzieją się różne rzeczy:angryy: , podobno OBCY mieszali w tym palce:evil_lol: .[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]NO i teraz się okaże że obcy atakujący ostatnio dogo to moje psy[/I][/B]:diabloti: :evil_lol:
[B][I]Takie efekty wychodzą jak się psom po oczach świeci lampą:p , nawet z daleka:p . ( wiem że tak nie wolno robić:mad: , ale było już ciemno jak fotki cykałam:p )[/I][/B]
[/quote]
Bonita,Ty się nie wykręcaj.Twoje psy,to [B]OBCY[/B].Przecie te oczy to niezbity dowód.Nie dziwię się,że nie chcesz barać odpowiedzialnosci za znikające posty,bo przecież nas dogomaniaków jest 20.699 (sprawdziłam).;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia'][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/5851/27188355re1.png[/IMG]
Jakie to cudne...Zrób mi też takie kobieto bo mnie zazdrocha zeżre zaraz :diabloti:[/quote]
[B][I]Jasne, jak sobie przypomne, w jaki sposób to zrobiłam:evil_lol: [/I][/B]