Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisała do mnie dziewczyna z Rudy Śl. która chciała poznać osobiście Noemi ale zrezygnowała z powodu odległości

cytuję ostatni mail
Z zalem :( będę zmuszona zrezygnować z adpcji, ponieważ nie mam za bardzo na chwilę obecną możliwosci dojazdu do domu tymczaswego Noemi;
bardzo spodobała mi się suczka, nie ukrywam. Gdyby była możliwość spotkania w jakimś bliższym miejscu, nie byłoby problemu. (przypuszczam jednak, ze nie ma takiej mmozliwści)
Pozdrawiam serdecznie
Ola.

jeżeli uznacie, że warto podjechać z Noemi gdzieś na spotkanie to przekażę maila

Posted

anett napisał(a):
Pisała do mnie dziewczyna z Rudy Śl. która chciała poznać osobiście Noemi ale zrezygnowała z powodu odległości

cytuję ostatni mail
Z zalem :( będę zmuszona zrezygnować z adpcji, ponieważ nie mam za bardzo na chwilę obecną możliwosci dojazdu do domu tymczaswego Noemi;
bardzo spodobała mi się suczka, nie ukrywam. Gdyby była możliwość spotkania w jakimś bliższym miejscu, nie byłoby problemu. (przypuszczam jednak, ze nie ma takiej mmozliwści)
Pozdrawiam serdecznie
Ola.

jeżeli uznacie, że warto podjechać z Noemi gdzieś na spotkanie to przekażę maila

zapytaj gdzie moglaby podjechac?

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
mialam tel o Noemi, moze w polowie lipca pojedziemy na probe do nowego domku?

Super !!!
A w czwartek ma przyjechać pani z Rudy Śląskiej na spotkanie z Noemi ;-)
Trzymajmy kciuki :-)

Posted

Witam:)
Noemi jest już 4 pełne dni u nas. Szybko przystosowuje się do nowego domu. Jest bardzo pojętna i szybko się uczy. Na spacerach jednak widząc innego psa to ciągnie do niego ale i zawarknie, więc na chwilę obecną nie doprowadzam do bezpośredniego kontaktu; 2 dni temu obwąchała się z jednym psem i nagle odskoczyła i zapiskała jakby coś się stało:( stąd nie wiem co o tym sądzić. Na smyczy zdarza jej się ciągnąc.
Ogólnie to zwraca uwagę na każdy dźwięk, odgłos i wszystkiego jest ciekawa.
Muszę udać się na konsultacje do veta bo zauważyłam dzisiaj że tą nóżkę pooperacyjną taką ma sztywną i często trzyma lekko uniesioną nad podłogę.

Parę fotek Emisi:)

ps.
wstawiłabym parę fotek Emisi ale nie za bardzo sie orientuje jak się je wstawia na forum

Posted

[quote name='ola851']Witam:)
Noemi jest już 4 pełne dni u nas. Szybko przystosowuje się do nowego domu. Jest bardzo pojętna i szybko się uczy. Na spacerach jednak widząc innego psa to ciągnie do niego ale i zawarknie, więc na chwilę obecną nie doprowadzam do bezpośredniego kontaktu; 2 dni temu obwąchała się z jednym psem i nagle odskoczyła i zapiskała jakby coś się stało:( stąd nie wiem co o tym sądzić. Na smyczy zdarza jej się ciągnąc.
Ogólnie to zwraca uwagę na każdy dźwięk, odgłos i wszystkiego jest ciekawa.
Muszę udać się na konsultacje do veta bo zauważyłam dzisiaj że tą nóżkę pooperacyjną taką ma sztywną i często trzyma lekko uniesioną nad podłogę.

Parę fotek Emisi:)

ps.
wstawiłabym parę fotek Emisi ale nie za bardzo sie orientuje jak się je wstawia na forum

dzieki za wiesci :)
ciesze sie, ze wszysko jest ok :)
niestety z lapeczka bedzie raz lepiej raz gorzej, jak sie zmeczy zabawa to bedzie ja "oszczedzac"
ale moze wet zaproponuje jakies cwiczenia, masaze?

mozesz fotki przeslac na b[email protected] ?
czekamy na czeste informacje:)

Posted

słodziak jeden:) przepada za tą niebieską piłką, bo tam wrzuca się smakołyki i częściowo zamyka otwór i ona bawiąc się nią, turla piłkę, z której wylatują te smakołyki:)

• 2 months later...
Posted

Emi ma się świetnie:) jest cudna i mega słodka; potrafi zaszczekać jak sie czegoś wystraszy ale na spacerach ciągnie do psów i łasi się do ludzi. Nie będę oceniać bo zabrakłoby skali:)

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć fotki, przeslijcie mi na priv adres e-mail to puszczę parę zdjęć Emisi

• 2 weeks later...