Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy dzisiaj z Emi na kontroli. Pani doktor zmieniła opatrunek na lżejszy bo poprzedni troszkę uciskał i zaczęły się robić otarcia także nóżka jest już uwolniona.
Sunia bardzo dobrze wszystko znosi, tylko bez przerwy grzebałaby w opatrunku i musi chodzić w kołnierzu. A po za tym wszystko w porządku, ma apetyt i dobry humor :-)

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anett napisał(a):
Super!!:multi:
Kasiu czy teraz bez sztywnego opatrunku Emi opiera się na tej łapce?

Jeszcze się nie wspiera ale zgina ją np. przy siadaniu ;-)
Dzisiaj Emi była bardzo nerwowa :shake: drażnił ją opatrunek, ma wielką ochotę go zerwać. Obija się celowo kołnierzem o różne rzeczy np o moje nogi :shake: Próbuje się z niego uwolnić, żeby dobrać się do opatrunku.
Wieczór spędziłam drapiąc ją pod bandażami - sprawiało jej to przyjemność. I w końcu zasnęła ;)

W poniedziałek następna kontrola;)

Posted

Dzisiaj odzyskałam neta, jednak wieści miałam cały czas od Budryska świeże.
Dobrze,że rokowania pomyślne.
Zdjęcia piękne, jednak żal mi Jej strasznie, bieduleczka - to jeszcze dzieciak ,a już tyle przeszła...

Posted

anett napisał(a):
Kasiu byłaś dzisiaj na kontroli?
Pytałaś może czy coś podawać Emi?
I jak Emi się czuje?

Byliśmy na kontroli :-)
Emi ma ściągnięty opatrunek, nóżka jest uwolniona i mała zaczyna się nią już czasami podpierać :loveu:
Postaram się zrobić aktualne zdjęcia ;)

Posted

Pieniążki dla Noemi zbieramy na moje konto, nie dostałam jeszcze wpłaty od Jakuba Ł, jak tylko dotrze potwierdzę, oczywiście jeśli wysłał te pieniądze na moje konto :) Marinka czy mam przesłac Tobie nr konta żebyś mogła podac chętnym na fb??

Posted

Marinka wielkie dzięki. że czuwasz nad Noemi na fb!!:loveu::loveu:

Rozliczenie Noemi jest w 9 poście:

mikoada napisał(a):
ROZLICZENIE:

[SIZE=2]WPŁATY:

marzenkap - 250 zł
yolanovi - 40 zł + 50 zł
zerduszko - 30 zł
Alter Ego - 50 zł

Razem: 420 zł

WYDATKI:

transport do lecznicy - 40 zł
DT od 17.12. do 31.12. - 150 zł

Razem: 190 zł

Pozostało 230 zł

Do opłacenia stycznia brakuje 70zł a Noemi nie ma żadnych deklaracji !!!

Koszty operacji i opieki wet będą uregulowane na podstawie faktur ze środków zebranych na aukcjach allegro.

Posted

mikoada napisał(a):
Pieniążki dla Noemi zbieramy na moje konto, nie dostałam jeszcze wpłaty od Jakuba Ł, jak tylko dotrze potwierdzę, oczywiście jeśli wysłał te pieniądze na moje konto :) Marinka czy mam przesłac Tobie nr konta żebyś mogła podac chętnym na fb??

Bardzo proszę o potwierdzenie...jutro powinny być już na koncie :)

Posted

Buster dziękujemy!:lol::lol:

[B]Minął styczeń trzeba zapłacić za DT 300zł ![/B]
Mikoada czy są jakieś nowe wpłaty dla Noemi?

A co ze środkami zgromadzonymi na koncie fundacji??

Posted

Wpłynęło 20 zł od Pana Jakuba Ł. z Łodzi bardzo dziękujemy. Noemi ma w swojej skarpecie 250 zł, niestety brakuje 60 zł do opłacenia całego styczniowego pobytu u Kasi :(
Nie mam pojęcia co z pieniędzmi uzbieranymi na koncie fundacji. Teraz pytanie czy przelać te 250 zł na konto Kasi czy wystarczy pieniędzy uzbieranych przez fundację do opłacenia całego styczniowego pobytu w DT???

Posted

[quote name='mikoada']Wpłynęło 20 zł od Pana Jakuba Ł. z Łodzi bardzo dziękujemy. Noemi ma w swojej skarpecie 250 zł, niestety brakuje 60 zł do opłacenia całego styczniowego pobytu u Kasi :(
Nie mam pojęcia co z pieniędzmi uzbieranymi na koncie fundacji. Teraz pytanie czy przelać te 250 zł na konto Kasi czy wystarczy pieniędzy uzbieranych przez fundację do opłacenia całego styczniowego pobytu w DT???[/QUOTE]

Na dniach polecą jeszcze pieniążki od Darii J. z fb :)

Posted

Super, dziękujemy!! :multi: Mikoada możesz od razu wysłać Kasi za styczeń?
Na koncie fundacji Noemi ma jeszcze środki ale na pewno potrzebna będzie faktura