kasiainat Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Byłyśmy dzisiaj z Emi na kontroli. Pani doktor zmieniła opatrunek na lżejszy bo poprzedni troszkę uciskał i zaczęły się robić otarcia także nóżka jest już uwolniona. Sunia bardzo dobrze wszystko znosi, tylko bez przerwy grzebałaby w opatrunku i musi chodzić w kołnierzu. A po za tym wszystko w porządku, ma apetyt i dobry humor :-) Quote
anett Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Super!!:multi: Kasiu czy teraz bez sztywnego opatrunku Emi opiera się na tej łapce? Quote
kasiainat Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 anett napisał(a):Super!!:multi: Kasiu czy teraz bez sztywnego opatrunku Emi opiera się na tej łapce? Jeszcze się nie wspiera ale zgina ją np. przy siadaniu ;-) Dzisiaj Emi była bardzo nerwowa :shake: drażnił ją opatrunek, ma wielką ochotę go zerwać. Obija się celowo kołnierzem o różne rzeczy np o moje nogi :shake: Próbuje się z niego uwolnić, żeby dobrać się do opatrunku. Wieczór spędziłam drapiąc ją pod bandażami - sprawiało jej to przyjemność. I w końcu zasnęła ;) W poniedziałek następna kontrola;) Quote
Alter Ego Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Noemi jest cudna. Prosze zajrzyjcie tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/200483-Nowotw%C3%B3r-za%C4%87ma-i-ok-8-lat-na-karku-DON-ka-RADOM-potrzebne-finanse!!!?p=16165127&posted=1#post16165127 Zupelne pustki i dramat na tym watku.:-( Quote
Klaudus__ Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Dzisiaj odzyskałam neta, jednak wieści miałam cały czas od Budryska świeże. Dobrze,że rokowania pomyślne. Zdjęcia piękne, jednak żal mi Jej strasznie, bieduleczka - to jeszcze dzieciak ,a już tyle przeszła... Quote
anett Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Kasiu byłaś dzisiaj na kontroli? Pytałaś może czy coś podawać Emi? I jak Emi się czuje? Quote
BUDRYSEK Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zygmuś, niewidomy staruszek http://www.dogomania.pl/threads/2010...-czeka...na-co Quote
kasiainat Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 anett napisał(a):Kasiu byłaś dzisiaj na kontroli? Pytałaś może czy coś podawać Emi? I jak Emi się czuje? Byliśmy na kontroli :-) Emi ma ściągnięty opatrunek, nóżka jest uwolniona i mała zaczyna się nią już czasami podpierać :loveu: Postaram się zrobić aktualne zdjęcia ;) Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Na jakie konto zbieracie?...na fb sa chętni do pomocy!!! Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Mam też pytanie, czy starczyło uzbieranych pieniążków, czy Noemi nadal jest w potrzebie Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Mam info, że dla Noemi poszło z fb (Jakub Ł.) 20 złotych. Jest prośba o potwierdzenie wpływu, proszę więc o info :) Quote
mikoada Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Pieniążki dla Noemi zbieramy na moje konto, nie dostałam jeszcze wpłaty od Jakuba Ł, jak tylko dotrze potwierdzę, oczywiście jeśli wysłał te pieniądze na moje konto :) Marinka czy mam przesłac Tobie nr konta żebyś mogła podac chętnym na fb?? Quote
anett Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Marinka wielkie dzięki. że czuwasz nad Noemi na fb!!:loveu::loveu: Rozliczenie Noemi jest w 9 poście: mikoada napisał(a):ROZLICZENIE: [SIZE=2]WPŁATY: marzenkap - 250 zł yolanovi - 40 zł + 50 zł zerduszko - 30 zł Alter Ego - 50 zł Razem: 420 zł WYDATKI: transport do lecznicy - 40 zł DT od 17.12. do 31.12. - 150 zł Razem: 190 zł Pozostało 230 zł Do opłacenia stycznia brakuje 70zł a Noemi nie ma żadnych deklaracji !!! Koszty operacji i opieki wet będą uregulowane na podstawie faktur ze środków zebranych na aukcjach allegro. Quote
anett Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 :lol::lol: Mikoada idealnie razem pisałyśmy:lol: Twoje konto już wysłałam Marince Quote
mikoada Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 anett napisał(a)::lol::lol: Mikoada idealnie razem pisałyśmy:lol: Twoje konto już wysłałam Marince Zgrałyśmy się w czasie ;) Dziękuję za wysłanie konta :) Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mikoada napisał(a):Pieniążki dla Noemi zbieramy na moje konto, nie dostałam jeszcze wpłaty od Jakuba Ł, jak tylko dotrze potwierdzę, oczywiście jeśli wysłał te pieniądze na moje konto :) Marinka czy mam przesłac Tobie nr konta żebyś mogła podac chętnym na fb?? Bardzo proszę o potwierdzenie...jutro powinny być już na koncie :) Quote
Buster Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Noemi zrobiłam ci wydarzenie na FB - może tam ktoś czeka właśnie na ciebie?? Quote
Buster Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Noemi na FB http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=136641679731351&index=1 Quote
anett Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Buster dziękujemy!:lol::lol: [B]Minął styczeń trzeba zapłacić za DT 300zł ![/B] Mikoada czy są jakieś nowe wpłaty dla Noemi? A co ze środkami zgromadzonymi na koncie fundacji?? Quote
mikoada Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Wpłynęło 20 zł od Pana Jakuba Ł. z Łodzi bardzo dziękujemy. Noemi ma w swojej skarpecie 250 zł, niestety brakuje 60 zł do opłacenia całego styczniowego pobytu u Kasi :( Nie mam pojęcia co z pieniędzmi uzbieranymi na koncie fundacji. Teraz pytanie czy przelać te 250 zł na konto Kasi czy wystarczy pieniędzy uzbieranych przez fundację do opłacenia całego styczniowego pobytu w DT??? Quote
Marinka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='mikoada']Wpłynęło 20 zł od Pana Jakuba Ł. z Łodzi bardzo dziękujemy. Noemi ma w swojej skarpecie 250 zł, niestety brakuje 60 zł do opłacenia całego styczniowego pobytu u Kasi :( Nie mam pojęcia co z pieniędzmi uzbieranymi na koncie fundacji. Teraz pytanie czy przelać te 250 zł na konto Kasi czy wystarczy pieniędzy uzbieranych przez fundację do opłacenia całego styczniowego pobytu w DT???[/QUOTE] Na dniach polecą jeszcze pieniążki od Darii J. z fb :) Quote
mikoada Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wpłynęło 50 zł od Darii J. ze Zduńskiej Woli, ślicznie dziękujemy :) Quote
anett Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Super, dziękujemy!! :multi: Mikoada możesz od razu wysłać Kasi za styczeń? Na koncie fundacji Noemi ma jeszcze środki ale na pewno potrzebna będzie faktura Quote
Recommended Posts