Secia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 cioteczki psiak jest tak piękny i przyjazny więc powinien znaleźć kochający domek w miarę szybko prosze o numer konta deklaracja narazie na 4 miesiące po 15,00 i wpłata jednorazowa 20 Quote
Ania102 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ale się ciotek naschodziło do Ramba:) No musi być dobrze:) Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Secia']cioteczki psiak jest tak piękny i przyjazny więc powinien znaleźć kochający domek w miarę szybko prosze o numer konta deklaracja narazie na 4 miesiące po 15,00 i wpłata jednorazowa 20[/QUOTE] pieknie dziekuje!!! juz wysylam pw. Quote
Zofija Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Śliczny jest- jak dostanę wypłątę to jakiś grosik na rambcia przeleję. Poproszę o konto Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Zofija']Śliczny jest- jak dostanę wypłątę to jakiś grosik na rambcia przeleję. Poproszę o konto[/QUOTE] bardzo dziekuje!! pw juz poslane Ogromnie wszystkim dziekuje za pomoc,nie spodziewalam sie takiego odzewu! Prosze ,rozgladajcie sie za transportem,Pszczyna-warszawa. Quote
.blueberry. Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Mozna napisać do [B]slaya[/B] wczoraj się z nim widziałam i powiedział że jak tylko będzie trzeba i on będzie miał czas to może psiaki wozić. Nie jest bardzo drogi ale wiadomo że na paliwo trzeba mu dać. Quote
mikoada Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Ja próbuję się skontaktować z Figu może będzie w tygodniu jechała z Katowic do Warszawy i zabierze Rambusia. Dzięki Piromanko za propozycję :) U nas dzisiaj był okropny mróz a chłopak ma króciutką sierść dobrze żeby jak najszybciej mógł grzać doopkę... Quote
karolciasz28 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Dziewczyny Rambo jedzie do hoteliku tak? Ogłoszenia mu zrobić jak już tam dojedzie czy teraz? Quote
mikoada Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Ogłoszenia jak najbardziej można robić już teraz :) Rambo ma jechać do Donki, ale dopóki nie zorganizujemy transportu może pomieszkać trochę u Piromanki :) Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 super,gdyby figu mogla go zabrac, prosze oglaszajcie go ,u mnie ma wyroznione allegro i ogloszenia ale im wiecej tym lepiej:) Quote
Lolalola Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a ja nie dostalam jeszcze konta na pw.....;) Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Lolalola']a ja nie dostalam jeszcze konta na pw.....;)[/QUOTE] juz kochana sle:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Figu jutro rano ok 9:00 jedzie do W-wy Rambo trzebaby zabrac rano, ale Klaudia jest bez samochodu więc odpada Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 czyli do katowic musialby ktos go zawiezc? kurcze ,dziewczyny ,kase na transport mamy... chyba ponad 100zl juz jest na koncie , zaraz zrobie rozliczenie. Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a moze ten Szczepon by zawiozl. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzaków-okolice-Katowic-cała-Polska-za-zwrot-kosztów-paliwa[/URL] Quote
mikoada Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Tak Figu jedzie tylko nie wiem czy zmieści jeszcze Rambo, bo jak z nią rozmawiałam to pytała czy to duży psiak, podobno zabierają już kilka psów m.in. boksera...Mówiła jeszcze, że na pewno w tygodniu będą jechali drugi raz tylko jeszcze nie wie kiedy no i problem w tym, że możemy nie zdążyc przed wywozem... Quote
BUDRYSEK Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='BUDRYSEK']Figu jutro rano ok 9:00 jedzie do W-wy Rambo trzebaby zabrac rano, ale Klaudia jest bez samochodu więc odpada[/QUOTE] tylko czy ktos nas tam w ogóle wpusci? Quote
mikoada Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='BUDRYSEK']tylko czy ktos nas tam w ogóle wpusci?[/QUOTE] No właśnie to kolejny problem...nie ma to jak utrudniac życie innym, szkoda gadac... Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a te dwie wystaszone sunie kto wyciagnal? Quote
monika083 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Budrysku, a Ty jestes we wrocku teraz? mam u mamy nowe szeleczki i smyczke i jakis kocyk ,moze przydalyby sie gdyby udalo sie wyciagnac ramba , Quote
Recommended Posts