Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki psiak jest tak piękny i przyjazny więc powinien znaleźć kochający domek w miarę szybko

prosze o numer konta
deklaracja narazie na 4 miesiące po 15,00 i wpłata jednorazowa 20

Posted

[quote name='Secia']cioteczki psiak jest tak piękny i przyjazny więc powinien znaleźć kochający domek w miarę szybko

prosze o numer konta
deklaracja narazie na 4 miesiące po 15,00 i wpłata jednorazowa 20[/QUOTE]

pieknie dziekuje!!!

juz wysylam pw.

Posted

[quote name='Zofija']Śliczny jest- jak dostanę wypłątę to jakiś grosik na rambcia przeleję. Poproszę o konto[/QUOTE]

bardzo dziekuje!!
pw juz poslane

Ogromnie wszystkim dziekuje za pomoc,nie spodziewalam sie takiego odzewu!

Prosze ,rozgladajcie sie za transportem,Pszczyna-warszawa.

Posted

Mozna napisać do [B]slaya[/B] wczoraj się z nim widziałam i powiedział że jak tylko będzie trzeba i on będzie miał czas to może psiaki wozić. Nie jest bardzo drogi ale wiadomo że na paliwo trzeba mu dać.

Posted

Ja próbuję się skontaktować z Figu może będzie w tygodniu jechała z Katowic do Warszawy i zabierze Rambusia. Dzięki Piromanko za propozycję :) U nas dzisiaj był okropny mróz a chłopak ma króciutką sierść dobrze żeby jak najszybciej mógł grzać doopkę...

Posted

Ogłoszenia jak najbardziej można robić już teraz :) Rambo ma jechać do Donki, ale dopóki nie zorganizujemy transportu może pomieszkać trochę u Piromanki :)

Posted

Tak Figu jedzie tylko nie wiem czy zmieści jeszcze Rambo, bo jak z nią rozmawiałam to pytała czy to duży psiak, podobno zabierają już kilka psów m.in. boksera...Mówiła jeszcze, że na pewno w tygodniu będą jechali drugi raz tylko jeszcze nie wie kiedy no i problem w tym, że możemy nie zdążyc przed wywozem...