monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Avilia napisał(a):Monika posłałaś nr konta Ani102? nie ,ale chyba w tytule mus byc zaznaczone ,ze to na Ramba ,bo widze ,ze Budrysek zbiera ogolnie na pszczynskie.? Ani moge zaraz przez gg nawet ,mamy stale kontakt Quote
BUDRYSEK Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 monika083 napisał(a):nie ,ale chyba w tytule mus byc zaznaczone ,ze to na Ramba ,bo widze ,ze Budrysek zbiera ogolnie na pszczynskie.? Ani moge zaraz przez gg nawet ,mamy stale kontakt ja zbieram wpłaty przez PayPal Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tz tylko PayPal tak? kurcze wysalam wlasnie z 40 pw i tylko jedna koosiek zajrzala. Dziekujemy koosiek ,podrzucaj chociaz watek!! Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Witaj Rambusiu, pokazuj się ciotkom i światu, mocno trzymam za Ciebie kciuki :) Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ewanka napisał(a):Witaj Rambusiu, pokazuj się ciotkom i światu, mocno trzymam za Ciebie kciuki :) dzieki sliczne Evanko za przybycie ,kazde wsparcie -nawet duchowe jest u Rambusia mile widziane :) Quote
Avilia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 BUDRYSEK napisał(a):ja zbieram wpłaty przez PayPal Tylko PayPal? To zwaliłam.Bo myślałam,że ogólnie i wysłałam konto wszystkim deklarującym.I prosiłam żeby wpisywali tytuł "Na Pszczyniaki".Nie ma co-blondynka;p Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja moge zbierac na Ramba w razie czego , Quote
Szarotka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Podniose. Narazie nie moge nic obiecac. Quote
Aimez_moi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dzieki za zaproszenie.......:) poczytam troszke...... Quote
yoko100 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja przed wczoraj powysylalam troche pw to troszke osob zajrzalo za co bardzo dziekuje:) Quote
jostel5 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Przychodzę na zaproszenie Moniki.Przykro mi,ale na razie mogę jedynie podnosić,mam już b.dużo zobowiązań.:( Quote
brzośka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 jestem na zaproszenie niestety, mogę jedynie podnieść :( Quote
Havanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dostałam PW od Moniki. Wątek przeczytałam pobieżnie. Strasznie mi żal Rambusia. Niewiele mogę pomóc. Zadeklaruję na razie przez trzy miesiące po 10 zł. Potem zobaczymy. Będę zaglądać. Quote
yoko100 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 zapraszam na bazarek dla psiaków http://www.dogomania.pl/threads/1973...adzia-do-11.12. Quote
Nadziejka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Czytam czesto co u psiaczkow Pszczyniaczkowych , jak dobrze ze Klaudus tam jest , janiol czlowiek postokroc , gdyby nie Klaudusek ...:shake::-(te wszystkie biedaki ...ech , mocno trzymammm za psiaczki , mocniutko :modla::thumbs:Dziewczyny jak dobrze ze jestescie !! Quote
mikoada Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Monika dziękuję bardzo za rozkręcenie wątku Rambusia. Tak jak pisałam od wczoraj mam jakieś potworne problemy z internetem :shake:, ale mniejsza o to. Chciałam dopytac o taką sprawę czy Rambo miałby jechac do Paji czy do Donki?? Jeśli do Paji to Budrysek jedzie jutro do Wrocławia i mogłaby go pewnie zabrac, ale z tego co widzę to mamy chyba tylko 70 zł stałych deklaracji a to raczej nie wystarczy :shake: Quote
Ania102 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nadrobi się później bazarkami, Monika już jeden zrobiła i trochę kasy się uzbierałi. Nie ma się co zastanawiać, deklaracje można zbierać w trakcie. Mikoada wstaw do pierwszego postu wszystkie ważne informacje i wrzuć link bazarku Moniki, bo trudno szukać po postach. Quote
mikoada Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Ania102 napisał(a):Nadrobi się później bazarkami, Monika już jeden zrobiła i trochę kasy się uzbierałi. Nie ma się co zastanawiać, deklaracje można zbierać w trakcie. Mikoada wstaw do pierwszego postu wszystkie ważne informacje i wrzuć link bazarku Moniki, bo trudno szukać po postach. Byc może masz rację tylko z doświadczenia wiem, że jak już psiak jest bezpieczny to zainteresowanie nim mocno spada i ciężko dozbierac brakujące deklaracje. Zaraz uzupełnię pierwszy post :) Quote
Szarotka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Potem to oczywiscie trzeba sie mocno przykladac, zeby nazbierac, ale szansa zawsze jest. Quote
mikoada Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Pierwszy post zaktualizowany, jeśli coś pominęłam dajcie proszę znac :) Quote
monika083 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Rambo jechalby do Donki ,wiec jeszcze transport trzeba kombinowac tam ..U Paji jeszcze nie wiadomo jak z miejscem bedzie.Ale ona woli tez chyba jakiegos wycofanego psa. Quote
Havanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 mikoada napisał(a):Pierwszy post zaktualizowany, jeśli coś pominęłam dajcie proszę znac :) Zajrzałam do pierwszego postu nie ma mnie. Wiem, ze niewiele mam do zaoferowania, ale zawsze coś ... Quote
Recommended Posts