Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Monika posłałaś nr konta Ani102?

nie ,ale chyba w tytule mus byc zaznaczone ,ze to na Ramba ,bo widze ,ze Budrysek zbiera ogolnie na pszczynskie.?
Ani moge zaraz przez gg nawet ,mamy stale kontakt

Posted

monika083 napisał(a):
nie ,ale chyba w tytule mus byc zaznaczone ,ze to na Ramba ,bo widze ,ze Budrysek zbiera ogolnie na pszczynskie.?
Ani moge zaraz przez gg nawet ,mamy stale kontakt

ja zbieram wpłaty przez PayPal

Posted

Ewanka napisał(a):
Witaj Rambusiu, pokazuj się ciotkom i światu, mocno trzymam za Ciebie kciuki :)

dzieki sliczne Evanko za przybycie ,kazde wsparcie -nawet duchowe jest u Rambusia mile widziane :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
ja zbieram wpłaty przez PayPal

Tylko PayPal?
To zwaliłam.Bo myślałam,że ogólnie i wysłałam konto wszystkim deklarującym.I prosiłam żeby wpisywali tytuł "Na Pszczyniaki".Nie ma co-blondynka;p

Posted

Dostałam PW od Moniki. Wątek przeczytałam pobieżnie. Strasznie mi żal Rambusia. Niewiele mogę pomóc. Zadeklaruję na razie przez trzy miesiące po 10 zł. Potem zobaczymy. Będę zaglądać.

Posted

Czytam czesto co u psiaczkow Pszczyniaczkowych , jak dobrze ze Klaudus tam jest , janiol czlowiek postokroc , gdyby nie Klaudusek ...:shake::-(te wszystkie biedaki ...ech , mocno trzymammm za psiaczki , mocniutko :modla::thumbs:Dziewczyny jak dobrze ze jestescie !!

Posted

Monika dziękuję bardzo za rozkręcenie wątku Rambusia. Tak jak pisałam od wczoraj mam jakieś potworne problemy z internetem :shake:, ale mniejsza o to.

Chciałam dopytac o taką sprawę czy Rambo miałby jechac do Paji czy do Donki?? Jeśli do Paji to Budrysek jedzie jutro do Wrocławia i mogłaby go pewnie zabrac, ale z tego co widzę to mamy chyba tylko 70 zł stałych deklaracji a to raczej nie wystarczy :shake:

Posted

Nadrobi się później bazarkami, Monika już jeden zrobiła i trochę kasy się uzbierałi. Nie ma się co zastanawiać, deklaracje można zbierać w trakcie.
Mikoada wstaw do pierwszego postu wszystkie ważne informacje i wrzuć link bazarku Moniki, bo trudno szukać po postach.

Posted

Ania102 napisał(a):
Nadrobi się później bazarkami, Monika już jeden zrobiła i trochę kasy się uzbierałi. Nie ma się co zastanawiać, deklaracje można zbierać w trakcie.
Mikoada wstaw do pierwszego postu wszystkie ważne informacje i wrzuć link bazarku Moniki, bo trudno szukać po postach.

Byc może masz rację tylko z doświadczenia wiem, że jak już psiak jest bezpieczny to zainteresowanie nim mocno spada i ciężko dozbierac brakujące deklaracje.
Zaraz uzupełnię pierwszy post :)

Posted

mikoada napisał(a):
Pierwszy post zaktualizowany, jeśli coś pominęłam dajcie proszę znac :)

Zajrzałam do pierwszego postu nie ma mnie. Wiem, ze niewiele mam do zaoferowania, ale zawsze coś ...