Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to odpada,
dziewczy do Paji jest blisko bo to wroclam ,do donki tez znajdziemy transport ,bo to na wawe ,takze skupmy sie na tych hotelikach ,zbierajmy deklaracje !!

prosze porozsylajcie watek gdzie sie da ,ja teraz siedze nad ogloszeniami Kaliego
http://www.dogomania.pl/threads/193440-Pokaż-Kaliemu-że-świat-może-być-inny-niż-ten-widziany-Jego-oczami.../page5?p=15845155

dla niego tez deklaracje potrzebne..

dzieki paulinken!!
moze wpisze 15zl??
to bedzie juz 70zl!!

Posted

blueberrykiss napisał(a):
mnie się skończył bazarek dla Filusia i Giganta... Filuś jedzie już do domku a Gigant za TM. Może kupujący zgodzą się przekazać część dla Ramba

byloby cudownie!!!

Posted

monika083 napisał(a):
u paji psiaki sa w domu tez ,kubraczek mu kupie i bedzie ok ,
a u Donki nie wiem w sumie ,

wlasnie Budrysku pisalam juz na watku zyzia o tym transporcie.

do Paji moge go zawiezc

transport do w-wy jeszcze jest dogrywany

Posted

Przepraszam dziewczyny, ale od wczoraj mam problemy z netem raz jest raz nie ma i tak co chwilę. Co do DT to z tego co wiem to u Donki raczej są kojce u Paji jest domowy DT był tam nasz psiak Tosiek i jest jeszcze Tosia. Oby tylko udało nam się uzbierac potrzebną kwotę...

Posted

Dostałam na pw zaproszenie na wątek, ale przykro mi - sama mam w hotelu psa praktycznie bez deklaracji, kolejny potrzebuje szczepień i odrobaczenia przed wyjazdem do DT i też nie wiem skąd na to wziąć... Nie jestem niestety w tej chwili w stanie pomóc nawet jednorazową wpłatą :(