.Agata. Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Omg, przybijamy łapę w kwestii rozciętej łapy :D jakieś nam się trafiły lewe borderki pewnie dlatego, że nie stoją im uszy :siara: Na co się wybieracie do Annówki? trzymam kciuki za szybkie gojenie :D Quote
Kazuro Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Oddam tę sukę na gwarancję, może jeszcze mogę skoro nie ma dwóch lat :evil_lol: Do Annówki jedziemy zamarznąć :-D Obi i sztuczki z Patrycją ;) Quote
angineuuka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Dobrze, że ja mam Patke pod nosem gdybym coś chciała :lol: Quote
Kazuro Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Farciara :p ja muszę się tłuc pociągami i zamarzać Boshe o 6.07 mamy pociąg D: nie wstanę :D mam nadzieję, że bołdełek zbyt dużej siary nie zrobi Quote
angineuuka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Do annowki sama bym się tlukla ;) jakbym miała z czym :lol: Quote
betty_labrador Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 czesc :D odwiedzam galerie, dawno mnie nie bylo :) fajnie, trzymam kciuki za nowy etap życia.! Quote
Kazuro Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Hej Do annowki sama bym się tlukla ;) jakbym miała z czym :lol: zawsze możesz jechać jako obserwator :p czesc :D odwiedzam galerie, dawno mnie nie bylo :) fajnie, trzymam kciuki za nowy etap życia.! hej :) dziekujemy! Miałam napisać jak to fajowo było w Annówce, ale dziś nie mam nastroju... Nie było mnie 3 tygodnie w domu. Świnkami w Janikowie miała sie zajmować mama z bratem. Ok karmią, sprzątaja, pomiziają. Przyjechałam i Ombra wydała mi się jakaś chuda, mama mówi że mało je ostatnio. Wzięłam na ręce, a tam na szyi pod ryjkiem wielki guz :placz: a świń się przez ręce przelewa, ciężko oddycha. Poszukałam adres lecznicy 24h, jedziemy. W połowie drogi odeszła na moich rękach... Mokki została sama, a ja już nie chcę następnej świnki :-( Babulek mój Quote
angineuuka Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Może kiedyś się potluke jako obserwator :lol: teraz niestety inne wydatki.. a z powodu śmierci świniaka strasznie mi przykro! :( Quote
phase Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 strasznie mi przykro.... :( prze prze przepiękne zdjęcie! http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/DSC_0327_zpsce0353c7.jpg Quote
Kazuro Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Może kiedyś się potluke jako obserwator :lol: teraz niestety inne wydatki.. a z powodu śmierci świniaka strasznie mi przykro! :( To się potłucz bo warto ;) Ja mam nadzieję na szybki powrót :p dzięki Ojej.. trzymaj się ciepło :( dziękuje strasznie mi przykro.... :( prze prze przepiękne zdjęcie! http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/DSC_0327_zpsce0353c7.jpg dzięki, chociaż trochę mi ostrość uciekła :p nie umiem robić fot po ciemku Quote
Kazuro Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Spadło trochę śniegu, piesy się cieszą ja "trochę" mniej :p muszę cały czas pilnować Lisa, bo to głupie zwierzę stwierdziło, że śnieg jest bardzo smaczny i cały czas go je :rolleyes: wczoraj już mi zaczęła trochę kaszleć, ale wciskam w nią syrop i rutinoscorbin i tfu tfu odpukać przestała. No i ukradła też CAŁĄ blachę sernika ja nas nie było :o jestem ciekawa czy się podzieliła z babką. Fanta mnie za to zadziwia pozytywnie, wydaje mi się że mniej reaguje na petardy niż w zeszłym roku. Rano dużo szczekała (ona szczeka żeby je odgonić :p brawo Tuś na bank ci się uda), ale udało mi się ją uspokoić i jakoś teraz nie hauczy <3 nawet dzielnie wyszła na dwór przy akompaniamencie mojego titania, chwalenia, piszczenia, biegania i się załatwiła :D Dobrze że przynajmniej Liput ma wylane, bo nawet świnia w klatce panikuje jak mocniej coś huknie :/ Trudno jakoś przetrwamy. Szczęśliwe pieseły z prezentami i w prezentach :) sorka za jakosć nie umiem focić śniegu Quote
Kazuro Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Lis lampkowy i jeden Annówkowy ukradziony z fejsa :p fot. Martyna Rybak <3 I trzymajcie proszę kciuki za Fantulę, znów wymacałam jej 2 guzy :c Quote
Guest TyŚka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 O raany... trzymam kciuki za Fantę. Hahha, a widzę że z mądrą borderzycą nie możesz się nudzić. Sernik jej smakował? :p Wybacz, ale http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/2333_zpsa009c6a9.jpgpozachwycam się onkiem :) Quote
.Agata. Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 A nad czym pracowałyście na semi? :P Lisia super, Muffino chyba czuje, że oglądam zdjęcia jego panny, bo ilekroć tu nie wchodzę zawsze jest w pobliżu :D Za Fantę trzymam kciuki, nasz Roki też jest cały obsypany takimi guzkami, tyle dobrze, że za piłką biega - nieźle się trzyma :) Quote
Ley Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Wpadłam przez przypadek, a tu widzę koleżanka z jednego miasta ;) Sliczne pieski <3 Będę zaglądać. Quote
lucky23 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Fanta i Lychee ♥♥♥ Borderkowe imię pobija wszystko! :D Świetne zdjęcia, świetne psiaki, i świetna zima! ♥ Zapisuję i zapraszamy do nas ;) Quote
Kazuro Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 O raany... trzymam kciuki za Fantę. Hahha, a widzę że z mądrą borderzycą nie możesz się nudzić. Sernik jej smakował? Wybacz, ale http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/2333_zpsa009c6a9.jpgpozachwycam się onkiem Z Babulkiem ok, ma tylko tłuszczaki. A już myślałam że jej przeszły kradzieże :p A co temu psu nie smakuje :D Na zachwyty pozwalam, Dragonek jest super <3 Jedyny ONek jakiego lubię A nad czym pracowałyście na semi? Lisia super, Muffino chyba czuje, że oglądam zdjęcia jego panny, bo ilekroć tu nie wchodzę zawsze jest w pobliżu Za Fantę trzymam kciuki, nasz Roki też jest cały obsypany takimi guzkami, tyle dobrze, że za piłką biega - nieźle się trzyma Nad ogólnym ogarnięciem, motywacją, kształtowaniem, skupieniem i nagradzaniem. A z konkretów nasze nieszczęsne chodzenie przy nodze, glonojada, trzymanie rzeczy w pysku i obieganie tyłem. Dużo wiedzy pochłonęłam, mam pomysły na w cholerę sztuczek, pooglądałam filmiki dla vipów z bandą Patki i ogólnie było prześwietnie :) Mądry chłopak :D cieczka się zbliża to pilnuje :p Wpadłam przez przypadek, a tu widzę koleżanka z jednego miasta ;) Sliczne pieski <3 Będę zaglądać. Witamy :) Dobrze widzę, że masz pudla? <3 Fanta i Lychee ♥♥♥ Borderkowe imię pobija wszystko! :D Świetne zdjęcia, świetne psiaki, i świetna zima! ♥ Zapisuję i zapraszamy do nas ;) Hej Nieskromnie przyznam że imię ma zacne ;) Dzięki! Quote
Kazuro Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Zbliża się sesja więc czas na dogo :D Ogólnie zrobiłam "mądrą" rzecz i 31.01-1.02 idziemy na semi z Paulą, a 3 mam egzamin z anatomii :p Powodzenia dla mnie. Z Liczkiem się lenimy, bo pańcia ma problemy z żołądkiem i nie daje rady iść na spacerek, piesek smęci trochę ale dzielny jest :p klikamy sobie machanie głową na nie, tylko nie wiem jeszcze jak nazwać tę sztuczkę. Może "lubisz Fantę?" :cool1: Cierpię przez te emotki, niech ktoś nas uratuje :c Po zimie śladu nie ma :p u nas pada deszcz, a u Fanty deszcz ze śniegiem. A na krzakach pączki :huh: Quote
Ley Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Witamy :) Dobrze widzę, że masz pudla? <3 Prawie ;) Z ciekawości, co studiujesz? Quote
phase Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 No tak sesja, czyli wojna :P Jeszcze sesja się u mnie nie zaczęła, a już rzygać mi się chce tymi zaliczeniami ćwiczeń...... Zdjęcia świetne, mogłabym wszystkie zacytować i podpisać jednym słowem - piękne! ;) Chyba u nikogo zima nie zawitała porządnie.... Quote
pcheelkaa Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Śliczne pieski :) Sesja z lampkami wymiata <3 Trzymam kciuki za Fante ! Quote
Kazuro Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Prawie Z ciekawości, co studiujesz? tak jak mój prawie foks ;) zootechnika No tak sesja, czyli wojna Jeszcze sesja się u mnie nie zaczęła, a już rzygać mi się chce tymi zaliczeniami ćwiczeń...... Zdjęcia świetne, mogłabym wszystkie zacytować i podpisać jednym słowem - piękne! Chyba u nikogo zima nie zawitała porządnie.... zaliczenia i kolokwia everywhere <3 ojej dziękuję :) przez to Wasze słodzenie chce mi się obiektywu :P Śliczne pieski :) Sesja z lampkami wymiata <3 Trzymam kciuki za Fante ! Dzięki! Fanta się trzyma ;) tak łatwo to się jej nie zagnie ^_^ Co robi sztudent w piątek wieczorem? Ano kroi parówki :D Jedziemy jutro zdobywać wiedzę od Pauli, mam nadzieję, że się nie zgubie w drodze do ośrodka :P 1,5h w tramwajach i autobusach <3 nice A że dzisiaj piesek był po prostu idealny to aż się boję pomyśleć co odpieprzy jutro tak dla zachowania równowagi ^^ Tak jeszcze a propos lampek to mam jeszcze fotę by Patka <3 a że się nudzę to powstawiam trochę fot z telefonu, bo zdjęć nigdy nie za wiele :D geniusz <3 laserowe suki Tusia w bluzie po kąpieli ^^ Quote
Kazuro Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 tyle miejsca zostawiam pańci na wyrku tak umiejętnie jem jogurt :p nowe mieszkanko ^^ Quote
angineuuka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Widziałam ta fotkę By Patrycja, miałam ci podesłać ale zapomniałam :p Quote
Recommended Posts