Jump to content
Dogomania

Fantastyczna Fanta o smaku Lychee, czyli terrier i border

Recommended Posts

Posted

ale urosła malutka! tak sie fajna robi :D tzn nie zeby nie byla fajna od początku :D:D

zdjecia superowe :)
I ja mysle o co chodzi dlaczego Tosia-czy pomyłka z Twej strony czy zmienila psina imie-a pozniej sie doczytałam hahaha :evil_lol: wazne ze już uśmiech na pyszczku jest :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Taaaki myk :) To tak jak u nas Dziunio na pierwszy rzut oka nic z Morusem nie ma:D (Morus-->Morunio--->Dziunio).

To widzę takie same metody zastosowałyśmy, hehe :D Telepatia czy co?

Dziunio mi się kojarzy z dziadunio :diabloti:

Sonka95 napisał(a):
Moja to nawet na zabawki uwagi nie zwracała mogłabym wszystko co uwielbia przed nią położyć a tylko wsłuchiwała się w wystrzały i się trzęsła :roll:

Heheh ja na Sonie często mówię Nala , Misia , Pysia :loveu:

Biedna Sonka, a żarcia też nie chciała?
Moje też mają mnóstwo przezwisk ;)

betty_labrador napisał(a):
ale urosła malutka! tak sie fajna robi :D tzn nie zeby nie byla fajna od początku :D:D

zdjecia superowe :)
I ja mysle o co chodzi dlaczego Tosia-czy pomyłka z Twej strony czy zmienila psina imie-a pozniej sie doczytałam hahaha :evil_lol: wazne ze już uśmiech na pyszczku jest :)

Ona jest fajna od pierwszego dnia u mnie :loveu: choć nie powiem miałam ochotę to zabić nie raz, a nawet miałam spory kryzys i ryczałam przez nią 2 razy :diabloti: ale i tak ją koffam
Serio nigdy wcześniej nie nazwałam tutaj F. Tosią? :D Na spacerach często jest śmiesznie, bo jak wołam "Tosia!" to ludzie oczekują jakiegoś dzieciora, a tu z krzaków wybiega moja krówka :evil_lol:

Ana :) napisał(a):
Z imionami już tak jakoś jest. U nas na Otta woła się jeszcze Kuna albo Sieja Sieja Gogulina :cool3:

Kuna :loveu:

Kurczę, nie wiem jaki rozmiar Konga classic wziąć młodej :roll: M czy L, boję się, że do L wepchnie cały ryjek, ale jednak więcej rzeczy w nim upchnę.

Posted

Ada i Fanta napisał(a):
Dziunio mi się kojarzy z dziadunio :diabloti:

Biedna Sonka, a żarcia też nie chciała?
Moje też mają mnóstwo przezwisk ;)

Bała się wyjść do jedzenia a jak jej przyniosłam to nawet na jedzenie nie patrzyła :roll: próbowałam ją zachęcić do wyjścia za smakami , które bardzo lubi i nic z tego :shake:

Ja chciałam kupić takie coś a la Kong gumowy tylko nie mogę nigdzie znaleźć rozmiarów :roll:

Posted

Sama jesteś dziadunio 8)

Ja bym brała jednak mniejszy ;) Jak zamrozisz to też będzie miała dłużej zajęcie, bo będzie musiała nieźle się pomęczyć :)

Posted

Sonka95 napisał(a):
Bała się wyjść do jedzenia a jak jej przyniosłam to nawet na jedzenie nie patrzyła :roll: próbowałam ją zachęcić do wyjścia za smakami , które bardzo lubi i nic z tego :shake:

Ja chciałam kupić takie coś a la Kong gumowy tylko nie mogę nigdzie znaleźć rozmiarów :roll:

Chodzi Ci o trixie jumper? On chyba ma tylko dwa rozmiary, ja mam ten największy i stwierdziłam, że jest za mały dla Licziputa

Ty$ka napisał(a):
Sama jesteś dziadunio 8)

Ja bym brała jednak mniejszy ;) Jak zamrozisz to też będzie miała dłużej zajęcie, bo będzie musiała nieźle się pomęczyć :)

Mamy na razie podróbę konga z trixie i jak im zamrażam papkę banan + masło orzechowe to im to zajmuje góra 30-35 minut. Wzięłam jednak L, żeby miała zajęcie na dłużej.

vege* napisał(a):
Ale ta mała ci urosła :)

Trochę się jej urosło :)

Wczoraj w końcu naładowałam akumulator i wzięłam aparat na spacer. Mam zdjęcia tylko Łyżki, bo Fanta jak wyszła z bloku i obczaiła, że chodnik jest mokry to zawróciła :diabloti: jej strata :P Chciałam Młodej porobić zdjęcia przy zachodzącym słońcu, zrobiłam kilka, a potem na dół plaży gdzie rzucałam jej piłkę przylazł facet. I stał w odległości 10 metrów za mną i paczył :razz: Nic nie gadał, nie kiwał głową tylko stał i gapił się jak rzucam psu zabawkę. Nie wiem czy podziwiał inteligencję mojego psa, czy mój zadek :evil_lol: ale na wszelki wypadek schowałam aparat do torby żeby szybciej biec :D A jak zrezygnował z paczenia po jakiś 10 minutach to po słońcu nie było śladu :p

Posted

phase napisał(a):
Ależ ona jest pocieszna, rety :loveu: Chyba baner też trzeba zmienić. :razz:
Proszę wytarmosić ode mnie dziewuchy :loveu:

Psiny wytargane :loveu:
Wiem, że trzeba, ale tak strasznie mi się nie chce :shake::diabloti:

Sonka95 napisał(a):
Coś podobnego a dokładnie takie coś ;) http://www.kuchniapupila.pl/files/463392187/6298_1.jpg na pierwszy raz chce jej kupić coś taniego i zobaczyć czy ją to interesuje a potem bym coś bardziej wytrzymałego kupiła :D

No rzuć piłkę :cool3: http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1090673_zps4f77f5c7.jpg

Jak będzie miało coś smacznego w środku to na pewno ją zainteresuje ;)

Ty$ka napisał(a):
Jaka ona cudowna :loveu:

Nie lubię bołdełków, ale Li mogłabym mieć :loveu: :D

Moja mama mnie opieprza, że kupiłam sobie za ładnego psa ze zbyt uroczym pyskiem i ona nie umie na nią nakrzyczeć jak Młoda coś broi :diabloti:
Bo Li fajna jest :loveu:

betty_labrador napisał(a):
http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1090676_zps6722d7bc.jpg rozumiem że Li hipnotyzuje piłke tak, że ta lewituje :diabloti: :D

mam magicznego burdelka :D

Tak trochę mi się dziś zaspało do szkoły :siara: ale przynajmniej byłam w domu jak kurier przyjechał z karmą dla prosiaczków i ciurów, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i psom też coś skapło przy zamawianiu :evil_lol:

F. pilnowała czy aby jakiś smakołyków przed nią nie ukryje ;)

Posted

Fajne zakupy :)

Sonce strasznie smakują te smakołyki Smako kupiłam jej na święta paski z wołowina i baranina z ryżem oraz kostki duże drobiowe :loveu: bardzo jej smakowały :cool3:

• 2 months later...
Posted

Hej! Witamy się na wątku :p

Żyłam w przekonaniu, że moja Lychee jest jedynym borderkiem w Polsce o tym imieniu, a jak widać ma swoją czarną imienniczkę :smile:
O więcej aktualnych zdjęć prosimy!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ada i Fanta']Hej :) Przyszłam powiedzieć, że Fantulka - babulka kończy dziś 11 latek :loveu:
[/QUOTE]
Wszystkiego Najlepszego dla Fanty, dużo ciasteczek, zdrówka i radości :loveu:

Posted

Powinnam się uczyć biologii, no ale :diabloti:

[quote name='lilacly']Hej! Witamy się na wątku :p

Żyłam w przekonaniu, że moja Lychee jest jedynym borderkiem w Polsce o tym imieniu, a jak widać ma swoją czarną imienniczkę :smile:
O więcej aktualnych zdjęć prosimy!

Hej :) Ja przestałam już dawno wierzyć w to że oryginalnie nazywam zwierzaki. Byłam taka dumna z imienia Fanty, weszłam tu na forum i zobaczyłam chyba z 7 innych Fant :lol: Ale o innej Lychee też nie wiedziałam, trzeba je będzie kiedyś zapoznać :D

[quote name='Ana :)']hej :) co tam u Was słychać ? :)

Ja się uczę do maturki i rehabilituję sobie nogę, a piesełki biedne się nudzą ;)

[quote name='vege*']Wszystkiego Najlepszego dla Fanty, dużo ciasteczek, zdrówka i radości :loveu:

[quote name='Sonka95'] Sto lat Fanta wieku po niej wcale nie widać :)

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Angi']ale mnie tu dawno nie było :mdleje:

Ja też nie jestem tu zbyt częstym gościem :p a u Ciebie w galerii też mnie dawno nie było

Posted

Mam zdjęcia leśne sprzed jakiś 2 tygodni. Muszę kupić jakiś nowy aparat bo mój kompakcik protestuje :roll:

Mama chciała się do niej przytulić :diabloti: