betty_labrador Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 ale urosła malutka! tak sie fajna robi :D tzn nie zeby nie byla fajna od początku :D:D zdjecia superowe :) I ja mysle o co chodzi dlaczego Tosia-czy pomyłka z Twej strony czy zmienila psina imie-a pozniej sie doczytałam hahaha :evil_lol: wazne ze już uśmiech na pyszczku jest :) Quote
Ana :) Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Z imionami już tak jakoś jest. U nas na Otta woła się jeszcze Kuna albo Sieja Sieja Gogulina :cool3: Quote
Kazuro Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Ty$ka napisał(a):Taaaki myk :) To tak jak u nas Dziunio na pierwszy rzut oka nic z Morusem nie ma:D (Morus-->Morunio--->Dziunio). To widzę takie same metody zastosowałyśmy, hehe :D Telepatia czy co? Dziunio mi się kojarzy z dziadunio :diabloti: Sonka95 napisał(a):Moja to nawet na zabawki uwagi nie zwracała mogłabym wszystko co uwielbia przed nią położyć a tylko wsłuchiwała się w wystrzały i się trzęsła :roll: Heheh ja na Sonie często mówię Nala , Misia , Pysia :loveu: Biedna Sonka, a żarcia też nie chciała? Moje też mają mnóstwo przezwisk ;) betty_labrador napisał(a):ale urosła malutka! tak sie fajna robi :D tzn nie zeby nie byla fajna od początku :D:D zdjecia superowe :) I ja mysle o co chodzi dlaczego Tosia-czy pomyłka z Twej strony czy zmienila psina imie-a pozniej sie doczytałam hahaha :evil_lol: wazne ze już uśmiech na pyszczku jest :) Ona jest fajna od pierwszego dnia u mnie :loveu: choć nie powiem miałam ochotę to zabić nie raz, a nawet miałam spory kryzys i ryczałam przez nią 2 razy :diabloti: ale i tak ją koffam Serio nigdy wcześniej nie nazwałam tutaj F. Tosią? :D Na spacerach często jest śmiesznie, bo jak wołam "Tosia!" to ludzie oczekują jakiegoś dzieciora, a tu z krzaków wybiega moja krówka :evil_lol: Ana :) napisał(a):Z imionami już tak jakoś jest. U nas na Otta woła się jeszcze Kuna albo Sieja Sieja Gogulina :cool3: Kuna :loveu: Kurczę, nie wiem jaki rozmiar Konga classic wziąć młodej :roll: M czy L, boję się, że do L wepchnie cały ryjek, ale jednak więcej rzeczy w nim upchnę. Quote
Sonka95 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ada i Fanta napisał(a):Dziunio mi się kojarzy z dziadunio :diabloti: Biedna Sonka, a żarcia też nie chciała? Moje też mają mnóstwo przezwisk ;) Bała się wyjść do jedzenia a jak jej przyniosłam to nawet na jedzenie nie patrzyła :roll: próbowałam ją zachęcić do wyjścia za smakami , które bardzo lubi i nic z tego :shake: Ja chciałam kupić takie coś a la Kong gumowy tylko nie mogę nigdzie znaleźć rozmiarów :roll: Quote
Ty$ka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Sama jesteś dziadunio 8) Ja bym brała jednak mniejszy ;) Jak zamrozisz to też będzie miała dłużej zajęcie, bo będzie musiała nieźle się pomęczyć :) Quote
Kazuro Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Sonka95 napisał(a):Bała się wyjść do jedzenia a jak jej przyniosłam to nawet na jedzenie nie patrzyła :roll: próbowałam ją zachęcić do wyjścia za smakami , które bardzo lubi i nic z tego :shake: Ja chciałam kupić takie coś a la Kong gumowy tylko nie mogę nigdzie znaleźć rozmiarów :roll: Chodzi Ci o trixie jumper? On chyba ma tylko dwa rozmiary, ja mam ten największy i stwierdziłam, że jest za mały dla Licziputa Ty$ka napisał(a):Sama jesteś dziadunio 8) Ja bym brała jednak mniejszy ;) Jak zamrozisz to też będzie miała dłużej zajęcie, bo będzie musiała nieźle się pomęczyć :) Mamy na razie podróbę konga z trixie i jak im zamrażam papkę banan + masło orzechowe to im to zajmuje góra 30-35 minut. Wzięłam jednak L, żeby miała zajęcie na dłużej. vege* napisał(a):Ale ta mała ci urosła :) Trochę się jej urosło :) Wczoraj w końcu naładowałam akumulator i wzięłam aparat na spacer. Mam zdjęcia tylko Łyżki, bo Fanta jak wyszła z bloku i obczaiła, że chodnik jest mokry to zawróciła :diabloti: jej strata :P Chciałam Młodej porobić zdjęcia przy zachodzącym słońcu, zrobiłam kilka, a potem na dół plaży gdzie rzucałam jej piłkę przylazł facet. I stał w odległości 10 metrów za mną i paczył :razz: Nic nie gadał, nie kiwał głową tylko stał i gapił się jak rzucam psu zabawkę. Nie wiem czy podziwiał inteligencję mojego psa, czy mój zadek :evil_lol: ale na wszelki wypadek schowałam aparat do torby żeby szybciej biec :D A jak zrezygnował z paczenia po jakiś 10 minutach to po słońcu nie było śladu :p Quote
phase Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ależ ona jest pocieszna, rety :loveu: Chyba baner też trzeba zmienić. :razz: Proszę wytarmosić ode mnie dziewuchy :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Coś podobnego a dokładnie takie coś ;) http://www.kuchniapupila.pl/files/463392187/6298_1.jpg na pierwszy raz chce jej kupić coś taniego i zobaczyć czy ją to interesuje a potem bym coś bardziej wytrzymałego kupiła :D No rzuć piłkę :cool3: http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1090673_zps4f77f5c7.jpg Quote
Ty$ka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Jaka ona cudowna :loveu: Nie lubię bołdełków, ale Li mogłabym mieć :loveu: :D Quote
betty_labrador Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1090676_zps6722d7bc.jpg rozumiem że Li hipnotyzuje piłke tak, że ta lewituje :diabloti: :D Quote
Kazuro Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 phase napisał(a):Ależ ona jest pocieszna, rety :loveu: Chyba baner też trzeba zmienić. :razz: Proszę wytarmosić ode mnie dziewuchy :loveu: Psiny wytargane :loveu: Wiem, że trzeba, ale tak strasznie mi się nie chce :shake::diabloti: Sonka95 napisał(a):Coś podobnego a dokładnie takie coś ;) http://www.kuchniapupila.pl/files/463392187/6298_1.jpg na pierwszy raz chce jej kupić coś taniego i zobaczyć czy ją to interesuje a potem bym coś bardziej wytrzymałego kupiła :D No rzuć piłkę :cool3: http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1090673_zps4f77f5c7.jpg Jak będzie miało coś smacznego w środku to na pewno ją zainteresuje ;) Ty$ka napisał(a):Jaka ona cudowna :loveu: Nie lubię bołdełków, ale Li mogłabym mieć :loveu: :D Moja mama mnie opieprza, że kupiłam sobie za ładnego psa ze zbyt uroczym pyskiem i ona nie umie na nią nakrzyczeć jak Młoda coś broi :diabloti: Bo Li fajna jest :loveu: betty_labrador napisał(a):http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/P1090676_zps6722d7bc.jpg rozumiem że Li hipnotyzuje piłke tak, że ta lewituje :diabloti: :D mam magicznego burdelka :D Tak trochę mi się dziś zaspało do szkoły :siara: ale przynajmniej byłam w domu jak kurier przyjechał z karmą dla prosiaczków i ciurów, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i psom też coś skapło przy zamawianiu :evil_lol: F. pilnowała czy aby jakiś smakołyków przed nią nie ukryje ;) Quote
Sonka95 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Fajne zakupy :) Sonce strasznie smakują te smakołyki Smako kupiłam jej na święta paski z wołowina i baranina z ryżem oraz kostki duże drobiowe :loveu: bardzo jej smakowały :cool3: Quote
betty_labrador Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 to zwierzaki nakarmione i zasmakołykowione :diabloti: Quote
lilacly Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Hej! Witamy się na wątku :p Żyłam w przekonaniu, że moja Lychee jest jedynym borderkiem w Polsce o tym imieniu, a jak widać ma swoją czarną imienniczkę :smile: O więcej aktualnych zdjęć prosimy! Quote
Kazuro Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Hej :) Przyszłam powiedzieć, że Fantulka - babulka kończy dziś 11 latek :loveu: Quote
vege* Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='Ada i Fanta']Hej :) Przyszłam powiedzieć, że Fantulka - babulka kończy dziś 11 latek :loveu: [/QUOTE] Wszystkiego Najlepszego dla Fanty, dużo ciasteczek, zdrówka i radości :loveu: Quote
Sonka95 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Sto lat Fanta wieku po niej wcale nie widać :) Quote
Kazuro Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Powinnam się uczyć biologii, no ale :diabloti: [quote name='lilacly']Hej! Witamy się na wątku :p Żyłam w przekonaniu, że moja Lychee jest jedynym borderkiem w Polsce o tym imieniu, a jak widać ma swoją czarną imienniczkę :smile: O więcej aktualnych zdjęć prosimy! Hej :) Ja przestałam już dawno wierzyć w to że oryginalnie nazywam zwierzaki. Byłam taka dumna z imienia Fanty, weszłam tu na forum i zobaczyłam chyba z 7 innych Fant :lol: Ale o innej Lychee też nie wiedziałam, trzeba je będzie kiedyś zapoznać :D [quote name='Ana :)']hej :) co tam u Was słychać ? :) Ja się uczę do maturki i rehabilituję sobie nogę, a piesełki biedne się nudzą ;) [quote name='vege*']Wszystkiego Najlepszego dla Fanty, dużo ciasteczek, zdrówka i radości :loveu: [quote name='Sonka95'] Sto lat Fanta wieku po niej wcale nie widać :) Dziękujemy :loveu: [quote name='Angi']ale mnie tu dawno nie było :mdleje: Ja też nie jestem tu zbyt częstym gościem :p a u Ciebie w galerii też mnie dawno nie było Quote
Kazuro Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Mam zdjęcia leśne sprzed jakiś 2 tygodni. Muszę kupić jakiś nowy aparat bo mój kompakcik protestuje :roll: Mama chciała się do niej przytulić :diabloti: Quote
Kazuro Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Tosia swoim szczekaniem przepłoszyła chyba wszystkie leśne zwierzątka w promieniu 5 km :roll: Znowu muszę odkłaczyć Fantę :placz: Quote
Recommended Posts