Kazuro Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 inteligencja tak bardzo a gdyby ktoś był ciekawy, to tak teraz wygląda pan Jaskier. Jest przekochany, uwielbiam go totalnie ^^ Quote
kala001 Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/DSC_044312_zpsny5wmd5d.jpg Chyba umarłam :D Gratulacje dla Fanty, że nauczyła się pływać. Mój nawet na mokrą trawę nie wejdzie, a do wody tylko po piłeczkę. Chyba, że jest głębiej niż do brzucha, to wtedy nawet nie :) Quote
Kazuro Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Ktoś tu miał swoje 13 urodziny prawie miesiąc temu <3 Quote
Kazuro Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Jako że powinnam się uczyć to troszkę tu odkurzę zimowymi zdjęciami :p Quote
Kazuro Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 wszystko jest ciekawsze niż nauka :p a dogo czasem podczytuję, tylko nic nie piszę ;) Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 To milczenie to zbrodnia! Kiedy masz egzamin albo coś? Quote
Kazuro Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 eee tam zbrodnia :p po prostu nie lubię pisać jak nie mam nic mądrego/ciekawego do powiedzenia miałam we wtorek egzamin, na szczęście zaliczone <3 Quote
Tyśka) Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Moje gratulacje :) Na dogo możesz zaglądać, dobrze że chociaż mam Was na fejsiku :) Quote
Kazuro Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Nie wiem czy ktoś jeszcze zagląda na dogo :p sama trafiłam tu przez przypadek A skoro już tu trafiłam to się pochwalę, że do stadka dołączył drugi bc <3 Mała, prze kochana Marvel A Fanta niedawno obchodziła swoje 15 urodziny :D Poza tym że aktualnie chodzi z opatrunkiem uciskowym na uchu, żeby krwiak nie nawrócił, to czuje się bardzo dobrze. Wyniki badań ma idealne <3 Babka chyba ciśnie na rekord Quote
Kazuro Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 A jak ktoś zagląda i jest ciekawy co tam u nas to zapraszam na nasz instagram, tam często coś wrzucam: https://www.instagram.com/borderiterrier/ Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 O, jak fajnie widzieć Cię tutaj, a nie tylko na FB :D Babcia Fanta nieźle się trzyma, chciałabym żeby mój był w takiej kondycji w jej wieku :))) Quote
uxmal Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Zagląda :) Piękne psiaki :) Gratuluję formy, wieku i eleganckiego wyglądu Fancie. No i życzę 200 lat w zdrowiu. Quote
Kazuro Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 22 godziny temu, Tyś(ka) napisał: O, jak fajnie widzieć Cię tutaj, a nie tylko na FB :D Babcia Fanta nieźle się trzyma, chciałabym żeby mój był w takiej kondycji w jej wieku :))) Fanpejdż i tak trochę umarł :p wolę instagram Też bym chciała żeby moje dwa borderze głupki dożyły tego wieku i były w takiej kondycji jak babulek Fantulek :D mam nadzieję że ten stan potrwa jeszcze długo <3 nie wyobrażam sobie jak to będzie bez niej 22 godziny temu, uxmal napisał: Zagląda :) Piękne psiaki :) Gratuluję formy, wieku i eleganckiego wyglądu Fancie. No i życzę 200 lat w zdrowiu. Dziękujemy :) mam nadzieje że jeszcze sporo lat przed nami <3 Babka - jednorożec pozdrawia! Quote
Tyśka) Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Aż ciary mam, jak tutaj weszłam... :( Bardzo współczuję, Kazuro :( Przytulam! Quote
Recommended Posts