Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Neris. Wspaniale, że wszystko się udało. Niech się teraz ładnie goi.

W drodze powrotnej sunia wracała taryfą. Neris nie chciała Jej narażać na jazdę komunikacją miejską. Koszt to 35 zł.

Pozostaje też do zapłacenia koszt transportu ze stacji benzynowej. mru ile to wyniosło?

Poproszę o numery kont.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Tak mi przyszło do głowy MIŁA lub NADZIEJA
E/W

Posted

Mam pytanie odnośnie telefonu do ogłoszeń - podawać na razie nr Ani i Eli? Czy Cajusa?
Imię Grace wydaje mi się bardzo odpowiednie dla małej, ona rzeczywiście jest pełna gracji, grzeczna i słodka.

Ela nie może się jej nachwalić.

Posted

Przepraszam za nieobecność.

Kontakt to chyba na mnie. Nie chcę dziewczynom zawracać głowy. Mają swoje sprawy.

602 378 012

[email protected]

Konta na razie nie mamy taks. Prawdopodobnie będzie moje, ale najpierw musimy znaleźć dla Grace tymczas. Miałem już zacząć dwa dni temu szukać, ale sprawa Spajka odbiera mi chęci do wszystkiego. Wezmę się za to.

Dziękuję wszystkim za pomoc.

Posted

Sunia jest podobno idealna - nie szczeka zostawiona sama, nie drapie w drzwi, nie niszczy, nie gryzie rzeczy. Może mieszkać ze starszą osobą bo jest bardzo spokojna, zrównoważona.

Posted

mru, Neris prześlecie mi Wasze numery kont? Chcemy dokonać zwrotów za transport. Być może zwolni się na dniach miejsce w DT w okolicy Torunia. Ale to nic pewnego.Szukamy.

emila_e w każdej chwili może zacząć ogłoszenia. Nie mam jeszcze opisu całościowego, ale postaram się dziś w nocy napisać tekst dla Grace.

Posted

Maleńka ma się bardzo dobrze, jutro zdjęcie szwów.
Wraca z ogrodu na każde zawołanie, bo już na przykład tymczasowy Szekspir z OS udaje że wołania nie słyszy i Ela musi go znaleźć w ogrodzie i przynieść do domu na rękach...

Jest tak idealna, że w sumie nie można nic złego napisać.
Wstawiłyśmy ją na naszą stronkę:

Posted

Dziś, jutro powinienem wiedzieć co i jak.

Na razie nie zbieramy funduszy, bo nie ma takiej potrzeby. Nie wiem czy ewentualne DT będzie płatne czy nie. Czy zostanie w Wawie czy będę Ją ściągał do siebie. Jutro wszystko powinno być wiadome.

Dzięki Neris za dodanie na stronkę.

Posted

Dzisiaj zdjęto małej szwy. Ela ją zaprowadziła, pan doktor zrobił to bezpłatnie.

Ona jest naprawdę super grzeczna.

Wykluczony jest dla niej hotelik/DT kojcowy, Ela bardzo prosiła żeby jej w takim nie umieszczać bo to domowy pies.

Znajomi Eli i Ani wstępnie pytali o możliwość adopcji Grace, ale nie można się jeszcze cieszyć bo to zaledwie wstępne zainteresowanie.

Posted

Dzięki Neris za informacje.

Tylko domowe DT. Kojec mogę mieć prawdopodobnie nadal od ręki, ale to nie warunki dla Grace i nigdy nie brałem takich pod uwagę.

Może znajomi Ją pokochają.

Posted

Grace to ładne imię, ale piękności jest wołana Brysia. Można pisać o Niej same dobre rzeczy. To idealna sunia. Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczna w domu. Nic złego nie można o Niej napisać.