Cajus JB Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dziękuję Neris. Wspaniale, że wszystko się udało. Niech się teraz ładnie goi. W drodze powrotnej sunia wracała taryfą. Neris nie chciała Jej narażać na jazdę komunikacją miejską. Koszt to 35 zł. Pozostaje też do zapłacenia koszt transportu ze stacji benzynowej. mru ile to wyniosło? Poproszę o numery kont. Quote
Neris Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Faktura: I sunia: Czy ktoś ma pomysł na imię dla niej? Nie może nie mieć imienia. Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tak mi przyszło do głowy MIŁA lub NADZIEJA E/W Quote
katika Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzień dobry, Wysłałam wiadomość prywatną do Neris. Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam Quote
Enigma79 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Słodka mała. Może Grejsi / Greycy bo taka szarawa ;) Quote
emila_e Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Poproszę na pw kilka słów o suni i kontakt do osoby odpowiedzialnej za jej adopcję do ogłoszeń :) Quote
Neris Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mam pytanie odnośnie telefonu do ogłoszeń - podawać na razie nr Ani i Eli? Czy Cajusa? Imię Grace wydaje mi się bardzo odpowiednie dla małej, ona rzeczywiście jest pełna gracji, grzeczna i słodka. Ela nie może się jej nachwalić. Quote
taks Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 A jak wyglądacie z kasą? Pewnie marnie:shake: Kto zbiera? poproszę nr konta Quote
Neris Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Przypominam, że mała ma tymczas tylko do zdjęcia szwów. To awaryjny DT. Trzeba naprawdę pilnie szukać innego miejsca dla niej. Quote
Cajus JB Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Przepraszam za nieobecność. Kontakt to chyba na mnie. Nie chcę dziewczynom zawracać głowy. Mają swoje sprawy. 602 378 012 [email protected] Konta na razie nie mamy taks. Prawdopodobnie będzie moje, ale najpierw musimy znaleźć dla Grace tymczas. Miałem już zacząć dwa dni temu szukać, ale sprawa Spajka odbiera mi chęci do wszystkiego. Wezmę się za to. Dziękuję wszystkim za pomoc. Quote
Neris Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Sunia jest podobno idealna - nie szczeka zostawiona sama, nie drapie w drzwi, nie niszczy, nie gryzie rzeczy. Może mieszkać ze starszą osobą bo jest bardzo spokojna, zrównoważona. Quote
Cajus JB Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 mru, Neris prześlecie mi Wasze numery kont? Chcemy dokonać zwrotów za transport. Być może zwolni się na dniach miejsce w DT w okolicy Torunia. Ale to nic pewnego.Szukamy. emila_e w każdej chwili może zacząć ogłoszenia. Nie mam jeszcze opisu całościowego, ale postaram się dziś w nocy napisać tekst dla Grace. Quote
Cajus JB Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Neris wpłata dla Ciebie poszła. Czekam na konto mru. Jutro proszę wszystkich o zaglądniecie i ocenienie tekstu dla Grace. Quote
Neris Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Zdjęcie szwów we wtorek, czy jest już na oku tymczas dla małej? Quote
Cajus JB Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Na razie nie. Nadal mam kilka pomysłów. Quote
bamaba Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 witam, sledze watek, prosze o info jak sunia sie miewa, jak jej stan zdrowia, czy sa potrzebne pieniazki, jak wygldacie finansowo? kto zbiera fundusze? Quote
Neris Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Maleńka ma się bardzo dobrze, jutro zdjęcie szwów. Wraca z ogrodu na każde zawołanie, bo już na przykład tymczasowy Szekspir z OS udaje że wołania nie słyszy i Ela musi go znaleźć w ogrodzie i przynieść do domu na rękach... Jest tak idealna, że w sumie nie można nic złego napisać. Wstawiłyśmy ją na naszą stronkę: Quote
Cajus JB Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Dziś, jutro powinienem wiedzieć co i jak. Na razie nie zbieramy funduszy, bo nie ma takiej potrzeby. Nie wiem czy ewentualne DT będzie płatne czy nie. Czy zostanie w Wawie czy będę Ją ściągał do siebie. Jutro wszystko powinno być wiadome. Dzięki Neris za dodanie na stronkę. Quote
Neris Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzisiaj zdjęto małej szwy. Ela ją zaprowadziła, pan doktor zrobił to bezpłatnie. Ona jest naprawdę super grzeczna. Wykluczony jest dla niej hotelik/DT kojcowy, Ela bardzo prosiła żeby jej w takim nie umieszczać bo to domowy pies. Znajomi Eli i Ani wstępnie pytali o możliwość adopcji Grace, ale nie można się jeszcze cieszyć bo to zaledwie wstępne zainteresowanie. Quote
Cajus JB Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Dzięki Neris za informacje. Tylko domowe DT. Kojec mogę mieć prawdopodobnie nadal od ręki, ale to nie warunki dla Grace i nigdy nie brałem takich pod uwagę. Może znajomi Ją pokochają. Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Nic nie wymyśliłem. Jak nie może dłużej zostać to ściągamy Grace do Torunia. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Grace to ładne imię, ale piękności jest wołana Brysia. Można pisać o Niej same dobre rzeczy. To idealna sunia. Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczna w domu. Nic złego nie można o Niej napisać. Quote
Neris Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zrobiłam Grace allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1333446801 Nie mam w tej chwili weny do tekstów, więc napisałam tak pokrótce co mi przyszło do głowy. Czy ona ma jakiekolwiek inne ogłoszenia? Siedzi już u Ani parę tygodni i ja nie wiem na czym stoimy. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Na razie nie. Ale powinny już niedługo być. Postaram się kilka dorobić jeszcze dziś. Dziękuję za allegro. Quote
Recommended Posts