Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='puchu']King robiła, więc jakieś będą :)
Robiłam, robiłam, ale wyszły fatalne. Miałaś racje - Aria na każdym zdjęciu wychodzi nieostra. :shake:

Mam tylko takie dwa (wklejałam na cavanowe, ale przekleję) - zresztą i one nie są powalającej jakości, ale lepsze to, niż nic, prawda?

Posted

Dziękuję :)

W ramach leczenia obrożocholizmu, zamówiłam wczoraj trzy taksówki i jedną obróżkę sama uszyłam :shake:

Posted

Świetna fotka :cool3:.
Ja się wyleczyłam z obrożocholizmu jak w zoologach ceny zobaczyłam (nie idą w parze z jakoscią). Zwykła taśmowa obroża, delikatna kosztuje ok. 50 zł :crazyeye:.

Posted

puchu napisał(a):
W Polsce sobie odbijesz :P Zresztą jak kupie okucia, to zrobię dla Hexy na pierwsze zawody

Jak pracę znajdę to sobie odbiję. Jak narazie zero widokow na cokolwiek :shake:.
Na te zawody zapisy do 15go września? Bo muszę się zdążyć do ZK zapisać i nie wiem czy jeszcze na zapisy na zawody się załapię (czy miejsca będą).

Posted

puchu napisał(a):
Dopiero od 20 się wakacjuje. Aparatu noe mogę znaleźć, to i zdjęć nie ma...

To się remontuj i jakieś zdjęcia przed wyjazdem wrzuć ;). Na wyjazd też aparatu nie zapomnij :razz:.
My wracamy między 15 a 20 sierpnia :multi: [SIZE="1"](TZa mama nas wcześniej pewnie nie puści), rodzice jadą na mazury 23 z dziadkami i psisko tylko w moich łapkach będzie, więc prostowanie łatwiej mi pójdzie. Tu są takie fajne mięciutkie linki i chyba przed wyjazdem sobie sprawię (jak kasy mi zostanie), do tego ciacha z łosia i jazda :evil_lol:.. Na treningi wracamy we wrześniu, już się doczekać nie mogę.