Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żadna tam zdolniacha. Dobrze, że nie widziałaś co wczoraj na torze robiłam...

na dniach będą nowe zdjęcia (jak je zrobię ;)) A tak w ogóle to na zdjęciach TZ Magdy widać naszą nową obróżkę :loveu: Obiecałam rodzince, że już nie będę nowych kupować, a Hilton ma nowe prze boskie wzorki :placz: Za to na Banacha kupiła nową Flexi 8m za 7 zł. Tylko, że rzadko kiedy używam flexi...

Monia, co powiesz na spacerek?

Posted

Śliczne fotki :loveu:. Ja już się wyleczyłam z kupowania obróżek :multi:, bo i tak używam góra czterech (no może czasem więcej).
Flexi za 7 zł??? A dla większych psiorów też były?
Na spacerek chętnie, tylko narazie czasu brak :shake:. Dzisiaj wróciłyśmy z wyjazdu na "stare śmieci", a jutro najprawdopodobniej ja sama wyjeżdżam i do niedzieli mnie nie ma.. Jakoś w następnym tygodniu możemy się gdzieś przespacerować, bo na trochę zagoszczę w domu :razz:.

Posted

Dla większych to co najwyżej podrdzewiały kaganiec.
W tym przyszłym tyg. bardzo chętnie,bo w tym i tak nie mamy za dużo czasu.

Posted

EDYCJA WRÓCIŁA!!!

Odważna to ona jest jak ma obstawe za sobą ;) Dzisiaj została ochrzczona mianem Brzęczyszczykiewicz tudzież Brzęczy - dostała nową blaszek i się obija z adresówką.

Jutro trening na 7.30 :( Pociąg mamy 6.34, czyli przed 5 muszę wstać ;(

Posted

Kto wymyślił taką godzinę jak 7.30?! To środek nocy jest. Ale pocieszę cię, ja dzisiaj też musiałam wstać przed 5 żeby do domciu wrócić. Radość Hexy mi dopiero sił dodała :lol:. 5 dni mnie nie było, a psiul już boczki ma zaokrąglone :shake:, muszę się za spacery wziąść, bo za dwa tygodnie wyjeżdżam na 18 dni :roll:. A Ariula to widzę że laska się zrobiła :cool3:.

Posted

Rano zaczyna się od 10 :evil_lol: Jeszcze nam prezent zrobili i peron stacja powiśle zamknięta... Ostatnio nie przed 5 a po 5 musiałam wstać. Bzikowa podziwiam Ci. Ja bym się nie zwlekła.

PSica wcale nie schudła, a jeszcze jej troszkę przybył. Chociaż teraz ma Lighta i dodatkowo L-karnityne, więc zobaczymy.

Ariula ładnie biega jak jej się chce. Dzisiaj pięknie pracowała. Nawet przez miękki tunel bez większych problemów przeszła :multi::multi::multi: W ogóle to dzisiaj fajnie było - tylko Aria i Deli :)

Posted

anetta napisał(a):
Prawie jak zajęcia indywidualne :lol:

Prawie ale się wymęczyły psiule,ciężko pracowały,nawet weave na hopkach robiliśmy na dwa sposoby:multi::multi:,będziemu do przodu przed resztą grupy. A Deli nawet miał już troche rękaw opuszczany na grzbiet i wcale się nie bał tylko ze zdziwioną miną przeciskał:evil_lol::evil_lol:.Sorry Paulina za Delikowy wtręt.
Mi się takie indywidualne zajęcia bardzo podobają,można było sporo zrobić z psem.