Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baskomaniak']A ja mam pytanko z innej beczułki... :evil_lol:
Czy wśród wystawców lub odwiedzających będą sympatycy serialu [B]„Kociokwik...”[/B] :loveu:
Jeśli tak, to będę w pobliżu ringu z baskami, ale nie tylko...
...będę szukał naszych aktorów serialowych na całym terenie wystawy.
Odwiedzę (przynajmniej postaram się) każdego naszego aktora,
jeśli da namiar, gdzie go znajdę... :multi:
Miło mi będzie poznać KAŻDEGO sympatyka serialu.

[SIZE=1][COLOR=SlateGray](celowo nie podaję linku do serialu, by nie być posądzonym o agresywną reklamę,
chcesz wiedzieć o czym piszę, poszukaj wśród „przyklejonych” w GALERII... :cool1: )[/COLOR][/SIZE]

Pozdrawiam.
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG][/quote]

My jesteśmy wiernymi czytelnikami, i chodź nie aktorami to chętnie się spotkamy :evil_lol:

A ja dzisiaj chyba skocze po zaświadczenie, na międzynarodówce w lipcu, sprawdzali tylko książeczki, ale po taki świstek to chwila moment i jest ;-)

Posted

[LEFT]My tak chciałyśmy pojechać, ale okazało się, że włos nie jest dobry na tę wystawę więc sobie odpuściłyśmy, trochę mi szkoda ciasta, ale wreszcie jeszcze nie jedna wystawa przed nami :evil_lol: . Nie mogę się doczekać następnej wystawy tym bardziej, że teraz po tylu miesiącach przerwy kończymy dział wystaw jako amator i wpadek związanych z wlosem i zachowaniem, ale teraz zaczynamy dział dobre pokazywanie się i walka o CWC :cool3: (wreszcie każdy musiał kiedyś zacząć :diabloti: )[/LEFT]

Posted

Witam wystawców .My wybieramy się z naszą papillonką do klasy szczeniąt ."Lanzi"już debiutowała na międzynarodowej ,a potem w Sopocie dostała Najlepsze Szczenię.Bardzo jestem ciekawa jak będzie na tej wystawie. Myślę ,że to Krajowa i nie będzie takiego wielkiego ringu prezentacji ,co pozwoli na większe ringi. Żeby tylko nie lało ,bo w Sopocie przemokłyśmy do suchej nitki.Wtedy miałam już pewność ,że wolę upały niż pompę z nieba.Oczywiście będę też kibicować ONkom ,bo startują psiaki z mojej hodowli. Życzę wszystkim Dogomaniakom szczęścia i sukcesów.
Pozdrawiam.

Posted

Zresztą Stawki Dogów taksię rozkładają 8)

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Dog Niemiecki, Warszawa 9 września[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Sędzia: Andrzej Szutkiewicz[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[B][COLOR=black][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dog Niemiecki Błękitny[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]PSY[/B]

[B]Klasa Szczeniąt[/B]

VERSACE Patland

[B]SUKI[/B]

[B]Klasa Pośrednia[/B]

NIRVANA MARGAREJRO z Fabiani

[B]Klasa Championów[/B]

PAOLA Patland

[B]Dog Niemiecki Czarny i Arlekin[/B]

[B]PSY[/B]

[B]Klasa Szczeniąt:[/B]

EL CORAZON Modry Efekt

[B]Klasa Młodzieży[/B]

ATROPOS ATREUS Atheneum
LIDER LUCJUSZ Saxifraga

[B]Klasa Pośrednia[/B]

Być Może ALBERTO
JUMPIN' JACK FLASH Saxifraga

[/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]SUKI

Klasa Młodzieży[/B]

KAMIRA Margarejro FCI
NIKE Magiczne Koło

[B]Klasa Pośrednia[/B]

Być Może A'LA ITALIANA
KALAHARI OLIVIA Saxifraga
RAPA Oregon

[B]Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany[/B]

[B]PSY[/B]

[B]Klasa Młodzieży[/B]

ACHILLES Giga [/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Times New Roman]La Gothica

[B]Klasa[/B][B] Pośrednia[/B]

CAESIM CAESAR Regius Flavens
LIMAHL Lanquesco

[B]SUKI[/B]

[B]Klasa Młodzieży[/B]

WITAMINA-M z Kuźni Napoleońskiej

[B]Klasa Pośrednia[/B]

ARABESKA AL ROSSA Persimo

[B]Klasa Otwarta[/B]

ASTRAYA Grand Renesans[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='zakla']Małgosia, będziesz z Keaczkiem??:razz: A Francuz?:cool3:
Ja oczywiście będę, zapewne na grupie z prt, być może ktoś jeszcze się trafi:lol:[/quote]
Keaczek to będzie, ale ja nie (jeśli dojadę, to tylko na tego doga). Francuz jest łysy,ale i tak wygląda lepiej niż Kea (łysa glizda :evil_lol: , wylniały nam potwory, a Kea do tego schudła).

Posted

[quote name='Małgoś']Keaczek to będzie, ale ja nie (jeśli dojadę, to tylko na tego doga). Francuz jest łysy,ale i tak wygląda lepiej niż Kea (łysa glizda :evil_lol: , wylniały nam potwory, a Kea do tego schudła).[/quote]
Ooo, to będę kibicować Keaczkowi:lol: A szkoda że Francuzika znowu nie będzie, muszę go w końcu oblookać:razz: A że maleństwo schudło, to bardzo dobrze:eviltong: Jestem z niej dumna:lol:

Posted

Czy moglibyście w dalszym ciągu podawać na którym ringu i o której godzinie wystawiacie swoje pieski żeby inni nieznajomi dogomaniacy też mogli Was zobaczyć.

Posted

Witam

Mam kilka pytan
O ktorej beda wystawiane goldeny? Czy moge przyjsc an wstawe z psem jesli go nie wystawiam? Jaki jest przyblizony koszt wejscia na wystawe?

DZiekuje za pomoc

Posted

[quote name='bertula']Witam

Mam kilka pytan
O ktorej beda wystawiane goldeny? Czy moge przyjsc an wstawe z psem jesli go nie wystawiam? Jaki jest przyblizony koszt wejscia na wystawe?

DZiekuje za pomoc[/quote]

Plan sędziowania jest podany na stornie związku wystarczy sprawdzić samemu ( [URL="http://www.zkwp.pl"]www.zkwp.pl[/URL] ) tam sprawdzasz i wiesz,.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, proszę, ile nas DOG-omaniaków, będzie na wystawie!!! Całkiem spora gromadka.
Pzdr.[/quote]

Hihi Asiaczku postarm się do Ciebie dotrzeć, ale myśle że jak zwykle mi się to nie uda:shake: Peewnie uciekne od razu po ocenie z ringu, w zalezności od pogody, no chyba ze ktoś się zgłosi o wystawiene dozka to zostane, ale wątpie ;-)) My bedziemy pewnie tak od 11.00 albo 11 z groszami, ja chce jakoś tajk żeby pies był "w formie" :lol: (my numerek 287 ring chyba 3, godzina ok. 12.35)

A teraz lece do Weta po papierek :angryy:

Posted

no nie ja sie przeciez nie rozdwoje tzn nie roztroje:o(

chcialam ogladnac asty baski i bulgotki a tu klops bo wszystko o 10;(

Lavinio ja Cie bede lapac i Pepusia tez:D

Posted

[quote name='jo-jo']Hihi Asiaczku postarm się do Ciebie dotrzeć, ale myśle że jak zwykle mi się to nie uda:shake: Peewnie uciekne od razu po ocenie z ringu, w zalezności od pogody, no chyba ze ktoś się zgłosi o wystawiene dozka to zostane, ale wątpie ;-)) My bedziemy pewnie tak od 11.00 albo 11 z groszami, ja chce jakoś tajk żeby pies był "w formie" :lol: (my numerek 287 ring chyba 3, godzina ok. 12.35)

A teraz lece do Weta po papierek :angryy:[/quote]
Oj, Jojku, zapisz sobie gdzieś, że masz wdepnąć do basków!!! Na ręce, na torbie, na psie, gdziekolwiek! Plisssss...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, Jojku, zapisz sobie gdzieś, że masz wdepnąć do basków!!! Na ręce, na torbie, na psie, gdziekolwiek! Plisssss...
Pzdr.[/quote]

Asiu nic nie stracisz jak my nie dojdziemy ;-)
To raczej ja strace :shake:

Tak wybnieram się do was i wybieram i musze Was poznać!:razz:

Papierek już załatwiłam więc trzeba jutro jechać i spróbować sie pokazać ;-)