Ania_Carmen Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [B][COLOR=blue]Może ktoś jadący z Wrocławia miałby miejsce dla jednej osoby z suczką goldena?[/COLOR][/B] Oczywiście dokładam się do benzyny. Quote
Elitesse Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 ja mam wolne miejsce jesli chcesz :) :) Quote
Ania_Carmen Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Super! Bardzo chętnie :-) W tą niedziele jade do Chorzowa do sędziego, który też będzie w Zabrzu. Jak nas dobrze oceni, a na to licze ;) to pisze się na to miejsce :-) Ostateczną odpowiedz dam w niedziele. Quote
Madzika Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Jak to jest z klasa szczeniat? mam bordera urodzonego w maju czy w takim wypadku moge go zgłosic a jesli tak to w klasie borderów czy jakiejsc ogolnej???? dzieki za odpowiedz:lol: Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Madzika']Jak to jest z klasa szczeniat? mam bordera urodzonego w maju czy w takim wypadku moge go zgłosic a jesli tak to w klasie borderów czy jakiejsc ogolnej???? dzieki za odpowiedz:lol:[/quote] klasa szczeniat jest od 6 do 9 miesiecy , czyli swojego psiaka mozesz wystawiac najwczesniej w listopadzie Quote
Godelaine Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Troszkę zawaliłaś, bo w tę niedzielę jest klubowa pasterskich niepolskich w Łodzi. A tam dodatkowo jest klasa baby - od 3 do 6 miesięcy. Mogłaś zgłosić malucha :) Quote
Madzika Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 O tej wiem niestety jestem usidlona i nie mogłam jechac w tym miesiacu (magisterka:shake: ) ale pytałam od tak no nic zadebiutujemy w Katowicach w przyszłym roku ale to juz chyba w klasie młodzieży:cool3: Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ja napewno będę w Zabrzu na wystawie, jestem co roku, niestety tylko w roli widza. Spotkać mnie można będzie przy niufach i sznauciach olbrzymach :loveu: :loveu: :loveu: i napewno będą foteczki :cool3: Quote
zpr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Czy przyjmują do Zabrza zgłoszenia wysłane mailem? :cool3: Quote
flashka-g Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 A co chcesz sie wybrac?? Moze pojedziemy razem pociagiem. Bo ja z Kc jade;) Quote
zpr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='flashka-g']A co chcesz sie wybrac?? Moze pojedziemy razem pociagiem. Bo ja z Kc jade;)[/quote] No ja planuje jechać z Pawłem z Kłodzka to jak wypali to zabierzemy Cię po drodze. Jak zgłaszałaś KC? Quote
flashka-g Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 mailem tylko nie wiem czy przyjeli, musiałabym tam zadzwonic do oddziału. Quote
edelwejs Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='zpr']No ja planuje jechać z Pawłem z Kłodzka to jak wypali to zabierzemy Cię po drodze. Jak zgłaszałaś KC?[/quote] Cześć! Mieszkam przy Kłodzku, może razem zabierzemy się? Mam 6 osobowy samochód:) Quote
Madzika Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Mam takie pytanie czy na wystawie w zabrzu sa przedstawicielie na przyklad rogza itp bo byłam w chorZowie i stosunkowo mało ludzi bylo z karma i sprzetem:roll: Quote
zaba14 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 przez ostatnie 3 lata było dużooo stoisk z akcesoriami dla zwierząt.. karmy rowniez, ale czy konkretnie rogz? to nie wiem mam nadzieje ze bedzie... Quote
flashka-g Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 edelwejs a bedziesz jechac przez Opole? Bo ja szukam miejsca dla mnie + małego psa w klatce. Bo mam jechac pociagiem w dwie strony to juz za ten bilet wole sie dołożyc do paliwka;) Quote
zpr Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='edelwejs']Cześć! Mieszkam przy Kłodzku, może razem zabierzemy się? Mam 6 osobowy samochód:)[/quote] No może faktycznie, to zapytam kolege z Kłodzka w tym tygodniu i dam Ci znac, podaj mi swojego maila na priv. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
edelwejs Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='flashka-g']edelwejs a bedziesz jechac przez Opole? Bo ja szukam miejsca dla mnie + małego psa w klatce. Bo mam jechac pociagiem w dwie strony to juz za ten bilet wole sie dołożyc do paliwka;)[/quote] Troche nie po drodze, bo wyskakuje na A-4 pomiedzy Nysą a Opolem, a może Cię ktoś podwieżć do tego skrzyżowania?? Na upartego możemy dojechać do Opola:p Quote
nathaniel Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ja musze pojechac na wystawę i cos Gburowi kupić, może jakieś szelki ....hmmm tylko go zmierzyć muszę :diabloti: Quote
coztego Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Madzika']Mam takie pytanie czy na wystawie w zabrzu sa przedstawicielie na przyklad rogza itp bo byłam w chorZowie i stosunkowo mało ludzi bylo z karma i sprzetem:roll:[/QUOTE] [B]Madzika[/B], też byłam w Chorzowie i byłam mocno zawiedziona tak małą ilością stoisk... :niewiem: W Zabrzu przynajmniej w ubiegłych latach, zawsze było dość dużo stoisk, bywał też rogz.... A kto będzie w tym roku... zobaczymy... ;) Quote
Gośka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Nie wiecie czy Zabrze przyjmuje jeszcze zgłoszenia? Jednego zgłosiłam wcześniej, ale chciałam dołożyć jeszcze jednego;) Na stronach ZKwP jest napisane że tylko do 14 września, ale na stronach oddziału znalazłam informację, że zgłoszenia wysłane mailem, które będą odebrane do 22 września będą przyjęte. Nie za bardzo wiem jak traktować słowo "ODEBRANE". Jeśli wyślę zgłoszenie dzisiaj to przyjmą mi jeszcze psa czy już nie? Quote
Musiałek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Gośka']Nie wiecie czy Zabrze przyjmuje jeszcze zgłoszenia? Jednego zgłosiłam wcześniej, ale chciałam dołożyć jeszcze jednego;) Na stronach ZKwP jest napisane że tylko do 14 września, ale na stronach oddziału znalazłam informację, że zgłoszenia wysłane mailem, które będą odebrane do 22 września będą przyjęte. Nie za bardzo wiem jak traktować słowo "ODEBRANE". Jeśli wyślę zgłoszenie dzisiaj to przyjmą mi jeszcze psa czy już nie?[/quote] Najlepiej zadzwoń do zwizku i zapytaj i jak ładnie poprosisz napewno jeszcze przyjmą - do wystawy jest jeszcze 4 tygodnie :) Quote
Gośka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 W chorzowskim katalogu znalazłam info że zgłoszenia do 17 września, więc to wysłane 16 powinno przejść raczej bez problemum, ale masz rację zadzwonię i dowiem się jeszcze czy nas przyjmą. Quote
Recommended Posts