Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Polinka łaziła za mna dzisiaj po całym hotelikowym domu .Ja do ubikacji ona za mna .Ja do kuchni ona tez .....Ogonek nieustająco chodzi na boki i pysio piekny wesoły ...
Rozinka mniej rozkrecona w domu ale tez niejest żle .
U nas zawiane .Syberia !!!!

Posted

funia napisał(a):
Polinka łaziła za mna dzisiaj po całym hotelikowym domu .Ja do ubikacji ona za mna .Ja do kuchni ona tez .....Ogonek nieustająco chodzi na boki i pysio piekny wesoły ...

A cóż tam, syberia przy takich informacjach:)

Pzdr.

Posted

[quote name='funia']Polinka łaziła za mna dzisiaj po całym hotelikowym domu .Ja do ubikacji ona za mna .Ja do kuchni ona tez .....Ogonek nieustająco chodzi na boki i pysio piekny wesoły ...

ten latający ogonek Pollki rozgrzal chyba serducha wszystkich:loveu:

wplaty na konto Polly i Rozi:
1.:loveu:TOŚKA -POZNAŃ-200zł.

Posted

a u siorek-jak u siorek pewnie jest dobry humorek,
grzeją doopki w słomki stożku ,wychylając się po troszku,
aby luknąć czy na dworze nie ma fajnej Panci może,
co przytuli i wygłaszcze no i coś tam włoży w paszcze :)

Posted

sonia71 napisał(a):
a u siorek-jak u siorek pewnie jest dobry humorek,
grzeją doopki w słomki stożku ,wychylając się po troszku,
aby luknąć czy na dworze nie ma fajnej Panci może,
co przytuli i wygłaszcze no i coś tam włoży w paszcze :)

...
wyjmie smyczkę i obróżkę i wydepcze z nami dróżkę,
pójdzie z siatką na zakupy, by i nam urosły pupy:).
Poprzytula i rozbawi, kapcia rzuci - nie ma sprawy.
No i znajdzie czas wieczorem, smakołyka da pod stołem...

Pzdr.

Posted

Asiaczek-tak się uśmiechnęłam aż zajada zrobiłam,fajnie tak zacząć dzień:)....ale wiecie co jak brnęlam rano przez zasypane chodniki to z dreszczem wypatrywałam czy przypadkiem nie ma gdzieś jakiejś zwiniętej kulki pod zawianym krzaczkiem...i wylatyją mi oczy z orbit ,TZ robi uwagi że przez zaparowane okulary i tak nic nie wypatrzę ...też tak macie czy ja jestem ...nie tego?!.

Posted

Ja generalnie zawsze mam oczy otwarte na psy biegające luzem. Większość (i bardzo dobrze!) to psy, których właściciele ida sobie za /przed psami, ze smyczką elegancko zawieszoną na ramieniu, palący fajki i olewający wszystkich...
Mamy na osiedlu 1 psa o imieniu Misio, który ma swoją budę na parkingu i tam tez jest dokarmiany. Od czasu do czasu zapuści się i na nasze osiedle...

Czasami pojawia się jakiś piesek bez smyczy, ewidentnie zdezorientowany, ale biegnący gdzieś przed siebie lub niuchający coś na ziemi. Ciężko wtedy łapać go i szukać właściciela...

Pzdr.

Posted

przedstawiłam Pollkę i Rozkę (zresztą wszystkie tam wstawilam)u ogrodniczek ,może tam ktoś je wypatrzy i poczeka aż nabiorą trochę ogłady :)

ostatnio agada wypytywala mnie o jedengo kudłacza białaska-siedział skulony bidulek przez kilka dni w jednym miejscu bo...jakaś sunia sąsiada rozsiewala amory (ja wypatrzylam go już dawno ,na wiosnę ,"mieszka" w którymś prywatniaku ale zapuszcza się na wszystkie uliczki wracajac zawsze w to samo miejsce,tylko qrczę nie ma od tych najmroźnych dni...

Posted

sonia71 napisał(a):
Asiaczek-tak się uśmiechnęłam aż zajada zrobiłam,fajnie tak zacząć dzień:)....ale wiecie co jak brnęlam rano przez zasypane chodniki to z dreszczem wypatrywałam czy przypadkiem nie ma gdzieś jakiejś zwiniętej kulki pod zawianym krzaczkiem...i wylatyją mi oczy z orbit ,TZ robi uwagi że przez zaparowane okulary i tak nic nie wypatrzę ...też tak macie czy ja jestem ...nie tego?!.

Mamy dokładnie te same objawy .Dorotko to ta sama choroba .....A co powiesz jak jedziesz w trasie ??? czy oczka wychodzą na pobocza i na rozwalające się budy a przy nich biedaki stojące....A moze na drodze,czy coś zaraz nie przebiegnie albo nie leży potrącone ??

Posted

Polina i Rozina tak dawały dzisiaj na sniegu ze patrzyłam i myslałam ,ze to jakies inne psy :crazyeye::crazyeye:.Uwielbiają towrzystwo innych psów .Pieknie potrafia sie bawic .Zrobiłam wiele zdjec .ale na 30 moze 3 się nadaja .Bardzo mi parowal obiektyw...
Moze jutro wstawię .

Posted

OJ CIOTKI JA MAM TO SAMO,Z TYM,ZE DUZO PODROZUJE wiec CIAGLE ROZGLADAM SIE na boki............KAZDA REKLAMOWKA,WIEKSZY SMIEC...WSZYSTKO MNIE INTERESUJE!!!!!bedac w pl ciagle zagladam przez ploty itd.......tak to juz jest,jak sie dogomaniakiem:)
sciskam siostrunie:)

Posted

miło słyszeć że się nie jest samym...;)
pomyślcie jakie cudne fotki muszą być jak fruwajace czarne łatki widać tylko na tym białym ściegu :) -ciekawość mnie zzera :)

funiu a doszły feromony?