Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

magiraf napisał(a):
Dzis poleciala moja miesieczna wplata (50zl) dla Dziewczynek. Cudownej wieczornej spacerologii dla Brzdacow! :)

dzięki magiraf :) ,
Pollka i Rozka -uczyc mi się tu spacerkow ze smyczką... bo domek wam ogłaszam przecież...

Posted

ALe one mają gdzieś zime .Futra mają tak piekne ,grube ze jak biegną to aż warstwy sie podnosza do góry .Jedza regularnie i co najwazniejsze biegaja ,sa w ruchu bawia się .
Ktos pytał o mleczaki ...Moim skromnym zdaniem to są juz zabki stałe ....Bo nie sa to cienkie igiełki tylko grube równe ząbki .

Poli bedzie domowym słodziakiem i przytulakiem to juz widac ,Rozi to wariatuńcio i roztrzepaniec ,
Za jakies dwa tyg powtórka szczepień ,

Posted

to ja pytałam o mleczaki :)to qrczę skoro 8.11 miały ok 4 miesięcy to teraz 8.12 mają ok 5 miesięcy ale z racji zębów tzreba liczyć że mają ok.7 miesięcy ???lub wiecej ???

a jak kooopki zmiejszyła się ilość ??

Posted

Pollka i Rozka-mam dzisiaj tyle miłości do rozdania(Patyśka mnie tak nastroiła) że przytulam was tak bardzo że aż...tchu brak :)cieszę się jak dziecko co dostało lizaka :)

Posted

a ja przylazłam do siorek :) kluski moje...:)

aaaa. i jeszcze jak Patyśka wyjdzie z kwaranntanny to proszę się z nią bawić w berka łapanego-bez żadnych fochów :)

Posted

taaaa,jakoś mi się zrobiło 3 zamiast 1(po Molly-miało być spokojnie po 1 suni)

Kana -allegro leci ale bez odzewu:( siorki nie tolerują jeszcze ani obróżki ani smyczy ,szelki przegryzły,z czystością też jeszcze problem...więc domek musi być przygotowany na naukę....
są też ogłoszenia na kilku ważniejszych portalach ale też nic:(